Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 112980 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Gstv'de aynı şekilde maçı anlatıyor.
Onlar içinde aynı hukuki yollara başvuruluyor mu?
...

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
FBTV'de bu söylemi duyunca bu sefer NTVSpor'a geçtim, onlarda bir sıkıntı göremedim hatta Fenerbahçemizin galibiyet golünü attığını aynı saniyede verdiler.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
FBTV'de bu söylemi duyunca bu sefer NTVSpor'a geçtim, onlarda bir sıkıntı göremedim hatta Fenerbahçemizin galibiyet golünü attığını aynı saniyede verdiler.
Bizim golde aynı anda söylendi, hatta dayanamadım abi bir dakika beklemeyi diye muhabbeti oldu. Ntvspor da muhabbet ediliyor sonrasında söyleniyor ama gol olduğu zaman aynı dakikada söyleniyor.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Bizim golde aynı anda söylendi, hatta dayanamadım abi bir dakika beklemeyi diye muhabbeti oldu. Ntvspor da muhabbet ediliyor sonrasında söyleniyor ama gol olduğu zaman aynı dakikada söyleniyor.
Aslında gol olduğu anda söylemelerinde bir sakınca yok , çünkü burada (Muş'ta) ben gol diye sevinirken Fbtv veya diğer kanallarda gol pozisyonuna bile girmemiş oluyoruz daha.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
Sizin dediğiniz Uydunet ve Digiturk farkı olabilir mi?

3 Temmuz Resmi dolandırıcılığından önce LigTv üyesiydim ve iptal ettim.
Uydunet üyesi oldum netekim.

Evime çok yakın olan "Hane-i Bira"dan "Gol sesini" 10 saniye önce duyuyorum.

FBTV'de 2.golde nasıl sevinerek bağırdıklarını ben de duydum ama ilk golümüzü kasdetmiştim.

Ufaktan bir inanmama durumu var ise bahsettiğim konunun gerçek olup olmadığına dair Kulübümüze bir teyit maili atmanız önerilir.

Ben de Stada 1.000 km uzaktan (Adana'dan) yazıyorum netekim.  :)

Çevrimdışı exex

• Üye
Dün akşam Fenerbahçemizin Rize maçını FBTV'den dinlemek üzere konuşlandım.
Ancak, bu sefer spiker ve yorumcunun maç anlatmaktan ziyade aralarında yorum yaptıklarını gördüm. Hatta 45+ da "Aaa gol oldu" mealindeki konuşmalarının sebebini ancak ikinci yarı başındaki açıklamalarından anlayabildim:

Yayıncı Kuruluş, FBTV'ye "Maçların canlı anlatımının engellenmesi" için dava açmış.

Hatta maç bitiminde Spikerin esprisi güzeldi:
"Şimdi maçın bitimi de 1 dakika sonra mı söylememiz gerekiyor acaba?"

Tabi, maç içinde mecburen Hukuka saygımızdan ötürü filan diyorlardı ama ne hukuku ne saygısı diyorum.
Başka da birşey demiyorum.  8)

Bizim direk maç anlatmamız problem yaratıyor sanırım , bir nevi radyo yayını gibi. Şimdi asıl yapılması gereken ntvspor ve gstv formatında yayına geçmek. Ondan sonra bir tepki olursa , gidişat belirlenmeli .

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
Sayın exex, maçı anlatanların dediği gibi "Biz 2004 yılından bu yana A takımının tüm maçlarını canlı anlattık, ilk defa bu problem oldu"

Problem, Digiturk'un Devletin (?) eline geçmesiyle başladı.

Problem burda.

Yani, FBTV maçı canlı anlatmasa insanlar koştur koştur ligtv kutusu mu alacaklar?
Tabi ki hayır. Amaçları bu değil.

Amaç, FBTV ratingini sıfırlayıp reklamlarını tamamen engellemek.
Mesela 3 Temmuz sahtekarlağından sonra asla, isim veriyorum: Halkbank/Ziraat//Vakıfbank ve hatta İşbank asla reklam vermedi FBTV'na.

Orada o kadar çalışan asla umurlarında olmadı.

Bunu demek istiyorum.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Titosantana size inanmamak değil, bende sizin gibi düşünüyorum. Ben kendi kanalımızdan dinlemek istiyorum maçımızı. Bizim maçı canlı olarak anlatmamız sorun olmuş, bir dakika sonra anlatabiliyoruz dedi spiker bende ondan dolayı yazdım zaten yayına geç geliyor sorun olmamalı diye.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
STSL 15. Hafta Maç, 13.12.2013 - [20.00] Fenerbahçe-Akhisar Belediye
« Yanıtla #68 : 09 Aralık 2013, 03:19:01 »
15. haftanın maçında evimizde Akhisar'ı konuk ediyoruz.

Aldığımız ceza yüzünden maça sadece kadınlar ve çocuklar girebiliyor.

Biz 14 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik  ve 1 mağlubiyetle 35 puan topladık ve 8 puan farkla lider durumdayız.

14 maçta 33 gol attık, 16'da gol yedik.  Sow 7 gol, Kuyt ile Webo 6 gol ve Emenike ise 5 golle takımı sırtlayan oyuncular oldu.

Ligde iç sahada 7 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik aldık.  7  maçta 18 gol atarken, 6 da gol yedik.

Geçtiğimiz hafta evinde Konya'yı mağlup eden Akhisar ise 14 maçta 5 galibiyet,4 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 19 puanla 9. sırada yer alıyor.

14 maçta 15 gol atıp, 14 gol yediler.  Oumar Niasse 6 gol,  Bruno Mezenga 5 gol, ve Kenan Özer 2 gol atarak takımı taşıdı.

Ligde deplasmanda hiç kazanamayan Akhisar 7 maçta 3 beraberlik aldı. Akhisar 7 maçta hiç gol atamazken 7 de gol yedi.

Not: Caner bu maçta sarı kartlı cezası olduğu için forma giyemeyecek.

Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı tcttntatu77

• Üye
  • Yer: istanbul
Bizim her ne kadar hoşumuza gitmese de çevremde ceza olsa da maça gitsek diyen bir sürü bayan, abla, teyze, hala var:) o yüzden bu maçı onlara emanet edicez, muhakkak onlarda sahaları özlemiştir, tabi ben bunları yazarken sizin maçı sesi kısık izleyeceğinizi de biliyorum..Maç ile ilgili bişeyler yazarız haftaiçi, henüz erken..

cemagrak

• Ziyaretçi
Bizim her ne kadar hoşumuza gitmese de çevremde ceza olsa da maça gitsek diyen bir sürü bayan, abla, teyze, hala var:) o yüzden bu maçı onlara emanet edicez, muhakkak onlarda sahaları özlemiştir, tabi ben bunları yazarken sizin maçı sesi kısık izleyeceğinizi de biliyorum..Maç ile ilgili bişeyler yazarız haftaiçi, henüz erken..

abi bir aksilik olmaz ise rahat alırız diyeceğim ama şom ağzımdan korktuğum için çekiniyorum :)

Çevrimdışı tcttntatu77

• Üye
yok bende takılmalarını beklemiyorum ama sıkı takım Akhisar, bu takımın başka focusu yok, alacak ligi gidecek en kaba tabirle, tek kulvar , tek hedef..

Çevrimdışı KaPaLı

• Üye
  • Yer: Aydın
  • ArmaMortale
Niasse , Bruno'nun bu hafta attığı goller çok güzeldi. Akhisar tehlikeli takım. Çok hızlı çıkıyolar hucuma. Bilal sürekli araya deniyor. Niasse'yi kaçırıp Bruno Mezenga'ya pozisyon arama derdindeler. Savunmalarının kötü olması en büyük dezavantajları. En çok atan kazanır oda biz oluruz.
Kuşandık Sarı-Laciyi

Çevrimdışı tcttntatu77

• Üye
Bireysel olarak çok beğendiğim adam var Akhisarda, Kenan, Sertan, Bilal, Güray gibi, siyahi forvetleri tecrübesiz ama çok etkili adamlar, dikkatsiz bir takımı parçalayabilirler...Akhisar maçında Hasan Ali'nin oynaması Caner'e nazaran daha az hücuma katılacağını hesaba katarsak savunma açısından iyi olabilir ama bende Egemen-Alves ikilisinin o forvetlerle birebir kalmaması gerektiğini düşünüyorum, burada Mehmet Topal'a çok iş düşer, tabi ortadaki ikiliye de, kazanırız ama maçın Cuma olması ve seyircilerin bayan olması dezavantaj olmaz umarım..

cemagrak

• Ziyaretçi
Bireysel olarak çok beğendiğim adam var Akhisarda, Kenan, Sertan, Bilal, Güray gibi, siyahi forvetleri tecrübesiz ama çok etkili adamlar, dikkatsiz bir takımı parçalayabilirler...Akhisar maçında Hasan Ali'nin oynaması Caner'e nazaran daha az hücuma katılacağını hesaba katarsak savunma açısından iyi olabilir ama bende Egemen-Alves ikilisinin o forvetlerle birebir kalmaması gerektiğini düşünüyorum, burada Mehmet Topal'a çok iş düşer, tabi ortadaki ikiliye de, kazanırız ama maçın Cuma olması ve seyircilerin bayan olması dezavantaj olmaz umarım..

hem sen hemde ismail anladığım kadarı ile gollü bir maç bekliyorsunuz
4*2 gibi mesela...