Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 112878 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tcttntatu77

• Üye
  • Yer: istanbul
2 gol yer miyiz bilmem ama defansı çok kötü Akhisar'ın, kazanmak için atmaktan başkada çareleri yok, yani öyle bakarsak evet saldırabilirler ama arkaları çok açık verebilir...Akhisar'a takılacağımızı sanmıyorum ben ama daha detaylı birşeyler yazıcam nasipse yarın yada sonra..

cemagrak

• Ziyaretçi
2 gol yer miyiz bilmem ama defansı çok kötü Akhisar'ın, kazanmak için atmaktan başkada çareleri yok, yani öyle bakarsak evet saldırabilirler ama arkaları çok açık verebilir...Akhisar'a takılacağımızı sanmıyorum ben ama daha detaylı birşeyler yazıcam nasipse yarın yada sonra..

yazmak için döner filan bekliyorsan müsait zamanda hallederiz :) :)

Çevrimdışı tcttntatu77

• Üye
  • Yer: istanbul
 :D bak aklımdan çıkmıştı o iş, neden olmasın bahanemiz o olsunda seni görelim:) haftaiçi Salı'dan sonra rahatlarız yazarız:)

Çevrimdışı exex

• Üye
Sayın exex, maçı anlatanların dediği gibi "Biz 2004 yılından bu yana A takımının tüm maçlarını canlı anlattık, ilk defa bu problem oldu"

Problem, Digiturk'un Devletin (?) eline geçmesiyle başladı.

Problem burda.

Yani, FBTV maçı canlı anlatmasa insanlar koştur koştur ligtv kutusu mu alacaklar?
Tabi ki hayır. Amaçları bu değil.

Amaç, FBTV ratingini sıfırlayıp reklamlarını tamamen engellemek.
Mesela 3 Temmuz sahtekarlağından sonra asla, isim veriyorum: Halkbank/Ziraat//Vakıfbank ve hatta İşbank asla reklam vermedi FBTV'na.

Orada o kadar çalışan asla umurlarında olmadı.

Bunu demek istiyorum.

Maalesef size bu konuda katılıyorum . Ben sadece futbol normları içerisinden bakmak istedim :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014
« Yanıtla #79 : 09 Aralık 2013, 18:12:30 »
Burada bundan şikayet eden Fenerbahçe yönetimi, YouTube ve benzeri sosyal paylaşım sitelerinde kulübün basketbol ve voleybol maçlarının paylaşılmasını yasaklamış. Şifreli kanal engeline takılanların mağduriyetini gidermekle kalmayıp, zamanından ayırarak salon sporlarına katkı veren ve maçları bize ulaştıranlara YouTube'dan ikaz gelmiş.

Fenerbahçe yönetiminin klasik iki yüzlülüğü... Anadolu deplasmanlarında 100 TL'ye bilet satılmasına tepki gösterip, kendisi en dandik maçta bile 300 liraya filan bilet satar. Fethiyespor maçında yok muydu böyle biletler? Ya da Ülker Sports Arena'daki uygulamalar...

Dolayısıyla Fenerbahçe Tv'nin mağdur ayağına yatması umrumda değil. Aynı mağduriyeti hiç bir çıkarı olmadan YouTube'da maç paylaşan fenermedya gibi kişilere kendisi yaşatıyor.

Neymiş, FB Tv'nin kendisi de YouTube hesabı açmış da, ordan izlenecekmiş de... İyi de efendi, haftada iki video ya yüklüyor, ya yüklemiyorsun. Onlar da kısacık şeyler.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Egemen bugünkü çalışmayı yarıda bırakmış.
Gökhan ve Emre yine antrenmana katılmamış.
Egemen'in sakatlığı demek Bekir'in sahada kalması demek.
Umarım öyle birşey olmaz.
Emre'nin zaten ilk yarıyı kapattığı konuşuluyordu.
Gökhan ise son haftalarda bedenen sahada ama kafaca hiç maçta değil.
Oynamasa bile yokluğunu arayacağımızı zannetmiyorum.
...

cemagrak

• Ziyaretçi
beşiktaş sivas ile 1-1 berabere kaldı ...
ligin tepesinde yanlız durumdayız.
Kalan 3 maçı da inşallah kayıpsız atlatırız.
bu ilk maç umarım konsantrasyon kaybı olmadan maça çıkar ve 3 puanı alırız.

Çevrimiçi Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43

Alırız diyeceğim de korkmaya başladım galatasaray maçını rahat alırız diyordum yanıldım.
Gekasın yerine aldıkları golcü çok iyi Akhisarlıların yeni sevgilisi olmuş başımıza dert açmasa bari.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa

Alırız diyeceğim de korkmaya başladım galatasaray maçını rahat alırız diyordum yanıldım.
Gekasın yerine aldıkları golcü çok iyi Akhisarlıların yeni sevgilisi olmuş başımıza dert açmasa bari.

cem hocam eksik söylemiş. 4 maç olacak. zira ikinci yarının ilk maçı içerde konya ile ve bir hesap kapatma maçı inşAllah. yani 4 maç ve 12 puan olsun inşAllah. hem rakiplerin kasımpaşa, ts vb. zor maçları var. kayıpsız geçersek bu periyodu fark artabilir ki inşAllah artacak... :)
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı KaPaLı

• Üye
  • Yer: Aydın
  • ArmaMortale
Bireysel olarak çok beğendiğim adam var Akhisarda, Kenan, Sertan, Bilal, Güray gibi, siyahi forvetleri tecrübesiz ama çok etkili adamlar, dikkatsiz bir takımı parçalayabilirler...Akhisar maçında Hasan Ali'nin oynaması Caner'e nazaran daha az hücuma katılacağını hesaba katarsak savunma açısından iyi olabilir ama bende Egemen-Alves ikilisinin o forvetlerle birebir kalmaması gerektiğini düşünüyorum, burada Mehmet Topal'a çok iş düşer, tabi ortadaki ikiliye de, kazanırız ama maçın Cuma olması ve seyircilerin bayan olması dezavantaj olmaz umarım..

hem sen hemde ismail anladığım kadarı ile gollü bir maç bekliyorsunuz
4*2 gibi mesela...

Abi ben gollu maç bekliyorum aynen öyle. Galatasaray'ı, Trabzon'u hatta Beşiktaş'ı parçaladılar. Sürekli akıllı hucumlarla puanları topladılar. Klasik anadolu takımı. Ama o takımlardan ayrı olarak 2 forvet ve full hucum oynuyolar. Bu maçtada öyle oynarlarsa Oğuz'un extra performansına dua etsinler bol bol.
Kuşandık Sarı-Laciyi

cemagrak

• Ziyaretçi
Bireysel olarak çok beğendiğim adam var Akhisarda, Kenan, Sertan, Bilal, Güray gibi, siyahi forvetleri tecrübesiz ama çok etkili adamlar, dikkatsiz bir takımı parçalayabilirler...Akhisar maçında Hasan Ali'nin oynaması Caner'e nazaran daha az hücuma katılacağını hesaba katarsak savunma açısından iyi olabilir ama bende Egemen-Alves ikilisinin o forvetlerle birebir kalmaması gerektiğini düşünüyorum, burada Mehmet Topal'a çok iş düşer, tabi ortadaki ikiliye de, kazanırız ama maçın Cuma olması ve seyircilerin bayan olması dezavantaj olmaz umarım..

hem sen hemde ismail anladığım kadarı ile gollü bir maç bekliyorsunuz
4*2 gibi mesela...

Abi ben gollu maç bekliyorum aynen öyle. Galatasaray'ı, Trabzon'u hatta Beşiktaş'ı parçaladılar. Sürekli akıllı hucumlarla puanları topladılar. Klasik anadolu takımı. Ama o takımlardan ayrı olarak 2 forvet ve full hucum oynuyolar. Bu maçtada öyle oynarlarsa Oğuz'un extra performansına dua etsinler bol bol.

İsmail kardeşim Akhisar'ın deplasmanda henüz golü yok ,
sanırım bizim oyun sistemimizden kaynaklı olarak (  iç sahada 3-4 3 gibi oynuyoruz , topal sarkık libero gibi oynuyor ) gollü geçer diyorsun sanırım

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Sonunu rahat izleyebileceğimiz bir maç olmasını bekliyorum.
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, 12:15:13 Gönderen: finkployd »

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #87 : 10 Aralık 2013, 12:22:07 »
ligde il 4 takım için sıralama şu şekilde ; ilk yarının bitimine 3 hafta kaldı , sonra 25 günlük bir ara verilecek
                  maç   puan   avreraj
Fenerbahçe      14    35          +17
Kasımpaşa        14    27          +12   
Beşiktaş            14    26          +10
Galatasaray      14    26          +8

Fenerbahçe kalan maçlar ;

13.12.2013           Fenerbahçe            v           Akhisar Bld.                   
22.12.2013           Karabükspor            v           Fenerbahçe                   
29.12.2013           Fenerbahçe            v           Kayserispor

Kasımpaşa kalan maçlar ;

15.12.2013           Kasımpaşa            v           Beşiktaş                   
22.12.2013           Çaykur Rizespor        v           Kasımpaşa                   
29.12.2013           Kasımpaşa            v           Akhisar Bld.       

Beşiktaş kalan maçlar ;

22.12.2013           Beşiktaş                    v           SB Elazığspor                   
29.12.2013           Gençlerbirliği            v           Beşiktaş   

Galatasaray kalan maçlar ;

14.12.2013           Gençlerbirliği            v           Galatasaray                   
22.12.2013           Galatasaray            v           Trabzonspor                   
29.12.2013           Kayseri Erciyesspor        v           Galatasaray

şom ağzımı yine açmak istemiyorum ama ilk yarı bitene kadar tünelin ucu çok aydınlık ...
değerlendirme yapmak isteyen buyursun :)             

« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, 12:26:42 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #88 : 10 Aralık 2013, 13:24:45 »
ligde il 4 takım için sıralama şu şekilde ; ilk yarının bitimine 3 hafta kaldı , sonra 25 günlük bir ara verilecek
                  maç   puan   avreraj
Fenerbahçe      14    35          +17
Kasımpaşa        14    27          +12   
Beşiktaş            14    26          +10
Galatasaray      14    26          +8

Fenerbahçe kalan maçlar ;

13.12.2013           Fenerbahçe            v           Akhisar Bld.                   
22.12.2013           Karabükspor            v           Fenerbahçe                   
29.12.2013           Fenerbahçe            v           Kayserispor

Kasımpaşa kalan maçlar ;

22.12.2013           Çaykur Rizespor        v           Kasımpaşa                   
29.12.2013           Kasımpaşa            v           Akhisar Bld.       

Beşiktaş kalan maçlar ;

22.12.2013           Beşiktaş                    v           SB Elazığspor                   
29.12.2013           Gençlerbirliği            v           Beşiktaş   

Galatasaray kalan maçlar ;

14.12.2013           Gençlerbirliği            v           Galatasaray                   
22.12.2013           Galatasaray            v           Trabzonspor                   
29.12.2013           Kayseri Erciyesspor        v           Galatasaray

şom ağzımı yine açmak istemiyorum ama ilk yarı bitene kadar tünelin ucu çok aydınlık ...
değerlendirme yapmak isteyen buyursun :)

Kalan maçlarda bizimle birlikte Galatasaray puan kaybetmez. Zaten tek zor gözüken maçları Trabzonspor ama hepimiz biliyoruz ki Trabzonspor Galatasaray'a çelme takıp bizim farkı daha da açmamızı sağlamak istemez.  ;) O maç için her iki değerli kulübümüze de başarılar dilerim.  8)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #89 : 10 Aralık 2013, 15:02:34 »
Ben Galatasaray'ın kalan maçlarından 6 puan toplayabileceğine bile ihtimal vermiyorum.
Deplasmanlarda süt dökmüş kedi gibiler.
Gençler onlara ters geliyor.
Erciyes'te Fuat Çapa'ya güveniyorum.
Muhtemelen o iki deplasmanda beraberlik gelir.
Alt yapılarıyla oynadıkları maçta galip gelirler.

Biz Akhisar maçında konsantrasyon kaybı yaşamayıp kayıpsız geçersek bir tek Karabük'e puan bırakırız.
...