Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 113797 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurol1967

• Ziyaretçi
24 pas yapmışız gole kadar.Müthiş.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Caner'in hareketi sadece amaçsızlık:(
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Penaltı golü ile Karabük 2-1 öne geçti.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Alvesten yine gereksiz bir kart.4-2-4 te bu sefer tutmadı üstüne birde gol yedik orta saha bomboş.Bu maçta böyle biterse berbat bir haftasonu olacak.85e kadar atmamız lazım eğer 85e kadar atarsak çeviririz bu maçı ama çok açık veriyoruz
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2013, 17:39:42 Gönderen: FenerliDoğuş »

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Webo girdiğinden beri ileriye top çıkartamadık, kötü oynuyoruz Karabük 3. gol için saldırıyor.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Gökhan Gönül eleman'a sarılırken gösterdiği özeni 2 yıldır futbola gösterse daha iyi olur.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Alper - Webo değişikliğinden sonra oyunun bütün kontrolü rakibe geçti. Farktan kurtulduk.

En azından 1 puan alaydık, iyiydi.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Baroni Fenerbahçe forması içinde izlediğim en rezil topçu. Kendisi hakkında daha ağır şeyler söyleyeceğim ama forum içeriği kirlenmesin diye söyleyemiyorum.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ben hayatımda bu kadar çirkin bir takım izlemedim. Adamlar her türlü çirkefliği yaptılar, helal olsun midelerine. Hakeme de söyleyecek söz yok gerçekten. Skora doğrudan tesir etmeyi başardı.

Bize gelirsek; maçı hak etmedik zaten. Göt kalkması tehlikeli bir hastalıktır; konu Fenerbahçe olunca duble tehlikeli olyor maalesef.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Hafta içi 120 dakika maç yapmış bir takıma karşı çok etkisizdik, sanki bir kişi eksik gibi oyun oynadık.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Ben hayatımda bu kadar çirkin bir takım izlemedim. Adamlar her türlü çirkefliği yaptılar, helal olsun midelerine. Hakeme de söyleyecek söz yok gerçekten. Skora doğrudan tesir etmeyi başardı.

Bize gelirsek; maçı hak etmedik zaten. Göt kalkması tehlikeli bir hastalıktır; konu Fenerbahçe olunca duble tehlikeli olyor maalesef.
Başında tolunay olan takımdan ne beklenir ki zaten

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Karabük çatır çatır oynadı ve kazandı. Oyunu çirkinleştiren bir taraf varsa sahada bizim paşazadelerdi.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Evet çok kötü oynadık ama bir maç özelinde bu şeklide eleştirmeyelim lütfen. Bu takım İnşallah şampiyon olacak, birlik ve beraberliğimizin olması çok güzel bütün branşların birbirini desteklemesi güzel.
Bu mağlubiyet ayaklarımızın yere basmasını sağlar umarım.

istanbul1986

• Ziyaretçi
Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Emmanuel Emenike, attığı golle ilgili soru üzerine, "Tanrı’ya şükür golümü attım. Tabi hayal kırıklığı yaratan bir sonuç aldık. Fakat eski takıma karşı oynamak güzel bir duyguydu" dedi.

Zeminle ilgili soru üzerine Emenike, "Çok kötü zemin vardı. Kötü zemin üzerinde sahaya istediklerimizi koyamadık. Buzun üstünde gibiydik. Sonuçta şu ana kadar yaptığımız iyi bir iş var. Bunu devam ettirirsek, aynı şekilde gidersek, şampiyonluğu alabilecek güçteyiz" diye konuştu.

Çevrimdışı Yabgu

• Üye
  • Yer: Ankara
Bahane bulmak derdinde değilim ama şimdi özetten tekrar bakınca zeminin feci durumda olduğunu gördüm. Tabi böyle bir oyuna ve mağlubiyete ancak hafifletici sebep olabilir. Haketmedik ve kötü oynadık teknik direktörümüz dahil a' dan z'ye herkes hemfikir.Fakat formda Karabük deplasmanında sıkıntı yaşayabileceğimizi az çok tahmin etmiştik.Böyle bir futbolun nedenini, 3 hücumcu ya da 4 hücumcunun aynı anda oyunda olduğunda orta sahanın durumu gibi meseleleri çözmek gerekiyor sanırım artık. Çünkü rakipler son maçlarda yavaş yavaş hem tempomuzu hem oyun özgürlüğümüzü tıkamaya başladılar gibi.