Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 113885 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurol1967

• Ziyaretçi
Herkesin hemfikir oldugu gibi hakettik yenilgiyi.Gecmis olsun.
Sahanin zemini,hava,mac saati gibi tali sartlar olsa yenilginin temel sebebi
Ersun hocanin cok erken (63.dk.da) Alper -Webo degisikligi ile gereksiz 4-2-4 riski almasiydi.Bundan onceki maclarda bu risk tuttu ama bu sartlarda tutmayacagi belliydi.
Orta sahayi tamamen rakibe biraktik.Halbuki Karabuk'un 2.yari basindaki baskisini gol yemeden savusturmus 1-1 dengede gidiyordu oyun.2.golu 69'da yedikten sonra resmen kroki durumuna dustuk bir havlu atmadigimiz kaldi.Hoca bu anlari bizim gibi seyrediyordu ancak 85'de degisiklik yapti Topuz girdi ama sasirtici bir sekilde Topal cikti.
  Benim Ersun Hocayi ne kadar destekledigimi herkes bilir.Buraya kadar takimi basariki bir sekilde O getirdi ancak bugun maalesef kaybettirdi.
 Ha ben onceki senelerdeki silik,korkakca kaybetmektense boyle 4-2-4 risk alarak kaybetmeyi yeglerim onu da belirteyim.
 Hoca ve takim kadar yenilgide Bulent Yildirim ve arkadaslari da pay sahibiydi.
Sayilmayan golumuz de yayinci kurulus belki 3-4 cm.ofsayt cikarir suphemiz yok yardimci hakem Caner'in ayaktan cikisina degil Emenike'nin vurdugu ana bayrak kaldirdi buz gibi golumuz gume gitti.G.Saray maclarinda nedense bu ofsayt goller veriliyor ayri mesele.
 2.yari Webo'nun ataginda avantaji kesip sari kart bile vermemesinin izahi yok.
  Bazi arkadaslar sosyal medyada " hakemi birakalim kendimize bakalim once,Fenerbahce hakemi de yenecek " teranelerine baslamislar.
 Bizim kotu olmamiz zaten yaziyoruz,elestiriyoruz hakemi konusmayacagiz demek degildir.Ayrica Fenerbahce neden hakemi de yenmek zorunda olsun.Evet yillardir bu boyle biliyoruz da boyle bir sey olamaz.
 Bu maglubiyet'ten ders cikarmak lazim.Oyle devre arasinda transfer yapmayacagiz,ihtiyacimiz yok demeyip ise yaramayan yabancilardan 4 tanesini gonderip mesela Diego keske Honda gibi bir orta saha oyuncusu almak lazim.
 Bruno Alves'in gecen hafta mac 4-0 ken 89.dk.da gereksiz sari kart gormesinden sonra
bu hafta da sari kart gorerek cezali duruma dusmesi acaba Erken Noel tatili plani mi diye dusunmeden edemiyorum.

Resimlerde Hakemin kararlarini goruyorsunuz.
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2013, 20:13:40 Gönderen: gurol1967 »

gurol1967

• Ziyaretçi
Su hatirlatmayi da yapalim burada dursun ;

gurol1967

• Ziyaretçi
Bulent Yildirim macin kaderine etki etmis mi etmemis mi ?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
gürol abi Penaltı doğru muydu ?

ikinci resimdeki olay neydi abi anlamadım orasını

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock

Penaltı doğruydu abi. Bizim geçen hafta Sow ile kazandığımız penaltının aynısıydı.

O ikinci pozisyonda hakem avantajı oynatsa Webo kaleciyle karşı karşıya kalacaktı. Ama hakem oyunu durdu. Oyunun devamında ise en az 5 pozisyonda avantaj kuralını uyguladı ama..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

gurol1967

• Ziyaretçi

Evet dogruydu Caner'in kol acikti maalesef.

2.resimi Utkan guzel cevaplamis.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

eyvallah abi
utkan sağol kareşim.
hakem ile ilgili düşüncelerimi buraya yazmıyorum , kendi içime sakladım

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43

Her şeyi içine atma kardeşim çık balkona bağır :)

eyvallah abi
utkan sağol kareşim.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

eyvallah abi
utkan sağol kareşim.
Her şeyi içine atma kardeşim çık balkona bağır :)

sanırım böyle demek istedin :)
yapı meselesi be hocam . ben içime atarım hiç dışa yansıtmam ,

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
 Alıntı yapınca yanlış yazmışım  ;D ;D ;D
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014
« Yanıtla #250 : 23 Aralık 2013, 11:52:47 »
16 hafta oynandı şimdiye kadar 38 puan topladık . inşallah bi kaza bela olmaz ise son hafta kendi sahamızda galip gelerek 41 puan ile ilk yarıyı lider bitireceğiz.

şu ana kadar ki tablodan ben memnunum içerideki Beşiktaş ve Trabzon maçlarına çok hayıflandım
her iki maç çok iyi oynadık ama galip gelmeyi beceremedik ,
ikinci yarı tabi biraz daha zor olacak 3 deplasmana gideceğiz.
takıma güveniyorum tekrar edeyim ikinci yarı daha da çok konsantre olup ciddiyeti elden bırakmadan şampiyon olmalıyız.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014
« Yanıtla #251 : 23 Aralık 2013, 12:30:32 »
İlk yarı 40 puan toplarsak şampiyon oluruz diye düşünüyordum ama şu an matematik olarak mümkün değil,41 olsun bari :D

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
1 her maç öncesi şampiyon olacağız, şampiyon olmak isteyen takım gibi oynarız mücadele ederiz heryerde ev sahibi gibi oynarız diyen Ersun Yanal bu maç öncesi, futbol bu süprizler puan kayıpları olabilir herkez puan kaybedebilir zor bir deplasman gibi söylemler kullandı.
buz saha dönen bütün toplar rakibinde sen orta sahanı boşaltıyorsun bunun kendi ayağına sıkmak oldugunu tribünden izleyen biride rahat görür hoca görmedimi ?
takım mücadele etmiyor hırs yok kazanmak için bir şey yapmadılar özellikle Alper, Alves, Boroni ayağımız kayarda yıkılırız sakatlanırız korkusuyla koşmaya korkuyor,
Volkan şanslı rakip beceriksiz olmasa  7   8  olurdu skor
oyuncularla ve teknik heyetle aramızda bir fark yoktu Karabük oynadı biz tribünden ve tv den oyuncular sahadan Ersun hoca ve ekibide saha kenardan izledi
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
1 her maç öncesi şampiyon olacağız, şampiyon olmak isteyen takım gibi oynarız mücadele ederiz heryerde ev sahibi gibi oynarız diyen Ersun Yanal bu maç öncesi, futbol bu süprizler puan kayıpları olabilir herkez puan kaybedebilir zor bir deplasman gibi söylemler kullandı.
buz saha dönen bütün toplar rakibinde sen orta sahanı boşaltıyorsun bunun kendi ayağına sıkmak oldugunu tribünden izleyen biride rahat görür hoca görmedimi ?
takım mücadele etmiyor hırs yok kazanmak için bir şey yapmadılar özellikle Alper, Alves, Boroni ayağımız kayarda yıkılırız sakatlanırız korkusuyla koşmaya korkuyor,
oyuncularla ve teknik heyetle aramızda bir fark yoktu Karabük oynadı biz tribünden ve tv den oyuncular sahadan Ersun hoca ve ekibide saha kenardan izledi

Bu zamana kadar ligde 16 maç oynadık. Ve bu takım 12 galibiyet aldı. Ve top oynayarak aldı. Öyle geriye çekileyim bir tane atıp kaçayım diyerek kazanmadı.. Konya faciası ve bu maçı dışarıda bırakırsak Ersun Yanal da takımı çok iyi yönetti.

Bütün bunlara rağmen bu kadar karamsar konuşmak sizce doğru mu? Rakiplerimiz bile bizden çok daha kötü durumda olmalarına rağmen daha olumlu konuşuyor. 

Lig bu tabiiki bu takım arada sırada puan kaybı yaşayacak..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE

Bu zamana kadar ligde 16 maç oynadık. Ve bu takım 12 galibiyet aldı. Ve top oynayarak aldı. Öyle geriye çekileyim bir tane atıp kaçayım diyerek kazanmadı.. Konya faciası ve bu maçı dışarıda bırakırsak Ersun Yanal da takımı çok iyi yönetti.

Bütün bunlara rağmen bu kadar karamsar konuşmak sizce doğru mu? Rakiplerimiz bile bizden çok daha kötü durumda olmalarına rağmen daha olumlu konuşuyor. 

Lig bu tabiiki bu takım arada sırada puan kaybı yaşayacak..

seninde söylediğin gibi top oynarak kazandı 12 maçı izleyerek kazanılmayacağını bilmeleri gerekir ilk konya maçıda dahil bu kadar kötü umursamaz mücadele etmeyen bir maçımız olmamıştı, ligi acık ara götürecek kadro var bizde, sadece söylemler ve eylemler neden değişti dün onu merak ediyorum hoca hermaç öncesi ne konuşuyormuş dün ne konuşmuş aklıma takıldı , biri bulup eklerse bakarız
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2013, 15:57:42 Gönderen: fırat80 »
(   FENERBAHÇE  )