Herkesin hemfikir oldugu gibi hakettik yenilgiyi.Gecmis olsun.
Sahanin zemini,hava,mac saati gibi tali sartlar olsa yenilginin temel sebebi
Ersun hocanin cok erken (63.dk.da) Alper -Webo degisikligi ile gereksiz 4-2-4 riski almasiydi.Bundan onceki maclarda bu risk tuttu ama bu sartlarda tutmayacagi belliydi.
Orta sahayi tamamen rakibe biraktik.Halbuki Karabuk'un 2.yari basindaki baskisini gol yemeden savusturmus 1-1 dengede gidiyordu oyun.2.golu 69'da yedikten sonra resmen kroki durumuna dustuk bir havlu atmadigimiz kaldi.Hoca bu anlari bizim gibi seyrediyordu ancak 85'de degisiklik yapti Topuz girdi ama sasirtici bir sekilde Topal cikti.
Benim Ersun Hocayi ne kadar destekledigimi herkes bilir.Buraya kadar takimi basariki bir sekilde O getirdi ancak bugun maalesef kaybettirdi.
Ha ben onceki senelerdeki silik,korkakca kaybetmektense boyle 4-2-4 risk alarak kaybetmeyi yeglerim onu da belirteyim.
Hoca ve takim kadar yenilgide Bulent Yildirim ve arkadaslari da pay sahibiydi.
Sayilmayan golumuz de yayinci kurulus belki 3-4 cm.ofsayt cikarir suphemiz yok yardimci hakem Caner'in ayaktan cikisina degil Emenike'nin vurdugu ana bayrak kaldirdi buz gibi golumuz gume gitti.G.Saray maclarinda nedense bu ofsayt goller veriliyor ayri mesele.
2.yari Webo'nun ataginda avantaji kesip sari kart bile vermemesinin izahi yok.
Bazi arkadaslar sosyal medyada " hakemi birakalim kendimize bakalim once,Fenerbahce hakemi de yenecek " teranelerine baslamislar.
Bizim kotu olmamiz zaten yaziyoruz,elestiriyoruz hakemi konusmayacagiz demek degildir.Ayrica Fenerbahce neden hakemi de yenmek zorunda olsun.Evet yillardir bu boyle biliyoruz da boyle bir sey olamaz.
Bu maglubiyet'ten ders cikarmak lazim.Oyle devre arasinda transfer yapmayacagiz,ihtiyacimiz yok demeyip ise yaramayan yabancilardan 4 tanesini gonderip mesela Diego keske Honda gibi bir orta saha oyuncusu almak lazim.
Bruno Alves'in gecen hafta mac 4-0 ken 89.dk.da gereksiz sari kart gormesinden sonra
bu hafta da sari kart gorerek cezali duruma dusmesi acaba Erken Noel tatili plani mi diye dusunmeden edemiyorum.
Resimlerde Hakemin kararlarini goruyorsunuz.