Elinde bu söylediklerini yapabilecek en iyi yerli oyunculardan birisi var aslında, topla ileri çıkmada Türkiye'nin en iyisi bana göre Alper Potuk ama adamın topla koordinasyonu o kadar zayıf ki, son hamlesi, bitirici pası yada şutu o kadar eksik ki maalesef ondan burada yeteri verimi alamıyoruz yoksa sana başka adam gerekmiyor. Arkada Mehmet Topal gibi bir hamalın var, inanılmaz alan kapatıyor adam, öylesine büyük bir bölgeyi tek başına kapatıyor ki belkide takımda alternatifi olmayan tek adam Gökhan Gönül'le beraber. Orta alanda birbirine benzer birçok adam var takımda, takım atağa kalktığında top Alper'de ise topun ileri taşınmasında sorun olmuyor ama bitirici pas ve şut eksikliği çok bariz. Baroni'ye gelince tam bir baş belası bu adam

varlığı dert, yokluğu yara

topu bilen, koordinasyonu, fundamentali iyi ama klişe haline gelmiş olsada maç seçiyor, süreklilik eksik, standartı yok. Hatırla iyi Aurelio'yu, en vasatı bile iş yapardı, hatırla Appiah'ı, her maç belli bir katkısı vardı, işte Baroni'nin sorunu bu. Fernandes için çok bağırıp çağırdım ama inan ki şu anda iyi ki almamışız bu adamı diyorum, iç huzuru bozabilecek, takım hücumdayken topu kaptırıp geri bile bakmayacak bir adam Fernandes, inanılmaz duran top kullanıyor, çok yetenekli ama sorunlu, net sorunlu ve her hocayla problem yaşayabilir, velhasıl olmasada olur boşver:)