Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 114564 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
Ynt: STSL 17. Hafta Maçı, 29.12.2013 - [19.00] Fenerbahçe -Kayserispor
« Yanıtla #315 : 29 Aralık 2013, 21:05:00 »
denk getir sen mesailerini mutlaka maç günleri olsun
heleki ikinci yarı zor deplasman maçlarımız var :)
abi ben burda dağılmışım zaten yapma ya  :-[  sivas,akhisar,gaziantep,elazığspor bu maçlarda hep mesaideydim abi :(
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
« Yanıtla #316 : 29 Aralık 2013, 21:17:33 »
Takımımızı tebrik ediyorum. MaşAllah. ikinci yarıda benim bildiğim 9 iç saha 8 dış saha var. iç sahada maçları kayıpsız geçersek inşAllah bu işi kotarabiliriz. deplasmanlarımız dişli takımlarla. 2 derbi, 1 trabzon başta olmak üzere dişli takımlarla oynayacağız. bu arada ocak sonu şubat başında eskişehir ve sivas maçlarına dikkat edelim. zira hava şartlarından dolayı karabük maçındaki gibi bir sıkıntı yaşamamız gerekiyor.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #317 : 29 Aralık 2013, 21:19:13 »
Jenerik goller ve flash skor yanıltmasın. Bazı sıkıntılar var. Devre tam zamanında geldi.

Maçın kırılma anı Volkan'ın ikram ettiği beraberlik golünün üstünden 1 dakika bile geçmeden Sow'un bizi yeniden öne geçiren golüydü. Son dakika golleri kadar kıymetli bir goldü. Rakibin direnci artabilir ve bizde telaş başlayabilirdi. Neyse ki Sow tam zamanında yaptı gol vuruşunu. Belki bu gol Emenike ve Caner'in gönderdiği füzelerin gölgesinde kalacak ama en anlamlı goldü.

Forvet oyuncularının, özellikle Emenike ve Sow'un tercih hataları ileride başımıza dert açabilir. Emenike ilk geldiği günlerin aksine kendini bulmuş, inanılmaz güçlü, sağdan atıp soldan geçebilecek enerjisine yeniden kavuşmuş. Bu sevindirici. Ama bizim iki forvetimizin de şut ve pas tercihlerinde belli başlı sıkıntılar var. Ya çocukça bir bencillik, ya fundemental eksiği ama sıkıntı... 5 gol atılan bir maç sonrası forvetlerin dikkatsizliğinden söz etmek tuhaf olabilir ama her maç golü yediğimizden 1 dakika sonra yeniden galibiyet golü atamayabiliriz ve her maç böyle jeneriklik şutlar çerçeveyi bulmaz. Ve yine her maç Mehmet Topal kafa omuz karışımı gol atamaz. Dolayısıyla forvet oyuncularımız ilk yarı şut, dripling ve pas üçlemi arasında biraz daha düşünceli hareket edebilseler, iş ikinci yarıya kalmayacaktı.

Gökhan Gönül sezonun en güzel maçlarından birisini çıkardı. Ona ayrıca teşekkür ediyorum. Caner'in kanadı maçın başından itibaren müdafaada çok aksadı. Nitekim yediğimiz gol de her ne kadar Volkan'ın ikramı olmakla birlikte soldan geldi.

Bekir'in ilk devre fantastik işler yapma uğruna kaybettiği iki top hem bizi iki net pozisyondan etti, hem de kalemize tehlike olarak dönebilirdi.

Sonuç olarak, güzel sonuç, beş golün üç tanesi çok güzel ve ikisi jeneriklik... Puan farkını korumak mühimdi. İkinci devre bu avantajı kaybetmemek için daha dikkatli şut ve pas tercihleri, daha üretken bir orta saha gerek.

Vura vura, kıra kıra şampiyonluk yürüyüşüne devam.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Yanıtla #318 : 29 Aralık 2013, 21:48:11 »
bu maçıın unutulmazı budur: mümtaz amcanın eşi

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #319 : 29 Aralık 2013, 22:15:30 »
bu maçıın unutulmazı budur: mümtaz amcanın eşi

mümtaz amcamızında mekanı cennet olsun.allah rahmet eylesin.
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Uncle Drew

• Üye
« Yanıtla #320 : 29 Aralık 2013, 22:17:12 »
Takımda yardımlaşma çok üst düzeyde herkes işini yapıyor.Baroni koşunca çok iyi bir futbolcu oluyor.Fenerbahçeye geldiğinden beri ilk defa bek yerine koşu yaparken gördüm herhalde Baroni'yi

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #321 : 29 Aralık 2013, 22:21:15 »
burdan bay ağrak'a sesleniyorum bundan sonra fb maçlarında gece vardıyasına alıyorum. gece vardıyalarında beni siz teselli edermisiniz ??
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #322 : 29 Aralık 2013, 22:25:17 »
burdan bay ağrak'a sesleniyorum bundan sonra fb maçlarında gece vardıyasına alıyorum. gece vardıyalarında beni siz teselli edermisiniz ??

ahaha ederim ederim her mesainde biz 5 atalım her türlü moral veririm sana ben :)

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #323 : 29 Aralık 2013, 22:26:57 »
ahaha ederim ederim her mesainde biz 5 atalım her türlü moral veririm sana ben :)
hahahaha mesela nasıl edersin abi
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #324 : 29 Aralık 2013, 22:27:50 »
hahahaha mesela nasıl edersin abi
ararım 118 80 i
o zaman anlarsın nasıl olacağını

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #325 : 29 Aralık 2013, 22:33:32 »
ararım 118 80 i
o zaman anlarsın nasıl olacağını
hahahahhahahah sağol abim bnm :)))
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #326 : 29 Aralık 2013, 22:40:08 »
hahahahhahahah sağol abim bnm :)))

benim halimden en iyi sen anlıyosun abi.
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı tcttntatu77

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #327 : 30 Aralık 2013, 10:03:42 »
Gollerden gol beğendiren Fenerbahçe..

Birini övmek için başka birini yermeye, onun üzerinden başkasını eleştirmene gerek yoktur, niye mi; Aykut hocanın garantici, topla çok haşır neşir olan, bol yan paslı, zaman zaman zevk vermeyen ama bir stratejisi olan ve başarıya ulaşan sisteminden Ersun hocanın bıkmadan, usanmadan hücumu düşünen, sürekli oyunun yönünü değiştiren, çeşitlemeleri bol olan bir sisteme döndü takım, bunu övmek için geçmişi eleştirmeye gerek yoktur, tadını çıkartmak varken. Her iki sisteminde yerel ve global eksileri-artıları var, bu sistemle avrupada oynasaydık ne olurdu sorusunu sorarsak daha net cevaplar ortaya çıkabilir, nitekim süper ligde bu sistemle ortalığın tozunu atarken, avrupada 2 hücumcu kanat bek ve 3 santrafor orjinli futbolcuyla başarılı olurmuyduk tartışılır. Zaman bulursak ''Fenerbahçe'ye Ersun Yanal imzası'' başlığıyla bir yazı yazıp konuyu daha derinlemesine incelemeyi planlıyoruz, umarım yaparız...
 Dünkü maçı bazı sebeplerden dolayı 35.dakikadan itibaren izleyebildim, futbol olarak olumlu ancak skor olarak kısır geçen bir ilk yarı oldu genel itibariyle. İkinci devre süren baskı ve gelen penaltı golünden sonra Caner'in çok bariz bir pozisyon hatasıyla yenen gol bile Fenerbahçe'nin hızını kesmedi, peş peşe gelen gollerden muhtemelen 2-3 tanesi sezonun en iyi gollerinde ilk 10'a girebilir. Fenerbahçe ilk devreyi en yakın rakibinin önünde 8 puan farkla bitirdi, 2.41 puan ortalaması yakaladı ki Trabzonspor ve eksik kalmasına rağmen Beşiktaş maçlarında kazanmak için herşeyi yapmasına rağmen kazanamadı. Bu tabloda mutlu olabilecek çok fazla neden varken mutsuz olmak için sebep aramayalım derim ben, güzel bir devre arası kampından sonra bu takım aynı iştahla oynarsa Allahın izniyle sezonu şampiyon olarak bitirecektir...Hepinize şimdiden hayırlı seneler olsun..
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2013, 10:07:23 Gönderen: tcttntatu77 »

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #328 : 30 Aralık 2013, 13:14:54 »
Aradaki puan farkına çok bakmayın.
İki haftadır "denizaltılar"dan gelen baskılar vardı. "Puan farkı önemli değil, kapanır" propagandasının üstüne, klasik "Yanal'ın takımları düşer" dezenformasyonu eklendi.
Hem hoca üstünde; hem takım üstünde baskı kurulmaya başlanmıştı ki; Karabük yenilgisi geldi.
Akıllara bir kere "Acaba" sorusu kaçtı mı, kazağın da ilmeği çözülmeye başlar. Hele hele Fenerbahçe'deki zemin bunun için çok uygundur.
Çünkü başta başkanı ve taraftarı paniğe girmeye çok meraklıdır.
Medyaya da düşer ateş. Çok izlenen programlarda açık farklı liderin rakibini yenip-yenemeyeceği konuşulur, peşindekiler sanki garanti kazanacakmış gibi.
Bu nedenle Kayseri maçı bir final kadar önemliydi. Sıralamanın sonlarında olması, Kayseri'nin değerini asla düşürmez. Takım kalitesi ile hanedeki puan sayısının paralel olmadığı bir gerçek.

Sabah Gazetesi Gürcan Bligiç
Gürcan Bilgiç önemli bir noktaya değinmiş, denizaltılardan gelen baskı benzetmesi ise 2 haftadır Galatasaray ve bizim maçta olanları çok iyi anlatıyor.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
« Yanıtla #329 : 30 Aralık 2013, 19:07:02 »
Gürcan bilgiç ismindeki kişinin

1- FB nin borcu 1 trilyon
2- Fifa topa girip Fb yi puan silecek vb. gibi haberleri mevcut.

hal böyleyken bu tiniyyetteki bir insanın refere edilmesi benim garibime gitti. yukarıdaki iki misal gibi pek çok defa AY nefretinden FB ye zarar verme derecesine gelen biridir kendisi.(meğer ki yazdıkları doğru olsun)

Ayrıca puan farkı artmasın deniyorsa bunu söyleyip uygulayabilecek kişiler neden puan farkı oluşmasına izin vermişler.

yeni konjonktürde  denizaltı üstü yok. bu 6s ve malum camianın dezenformasyonudur (ki bahsedilen yazar bahsettiğim camianın değirmenine su taşımaktadır)

FB başkanı telaşı sever vb ise bahsettiğim yazarın AY düşmanlığından neşet eden, bir yerlerinden uydurduğu bir düşüncedir.

klasik gürcan bilgiç yazısı. 3/7 den sonra "FB liyim ama...." cılar türemişti. bu zat da bunlardan biridir.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE