Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Genel Haberler  (Okunma sayısı 1409228 defa)

0 Üye ve 305 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe | Bitci Türkiye Kupası (2022-23 Sezonu)
« Yanıtla #4755 : 23 Ocak 2023, 15:31:24 »
bursa-efes-telekom kupa yolumuz. baya işe yaramış gerçekten 1. bitirmemiz

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #4756 : 23 Ocak 2023, 15:53:51 »
Hadi kesin demeyelim ortada maç diyelim.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4757 : 23 Ocak 2023, 16:03:54 »
Çekebileceğimiz en kötü kurayı çektik.
G.Saray da en iyisini.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #4758 : 23 Ocak 2023, 16:06:34 »
Gönlümde yatan şuydu:
Fenerbahçe-Galatasaray
Bursa-Efes

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #4759 : 23 Ocak 2023, 16:08:12 »
bursa-efes-telekom kupa yolumuz. baya işe yaramış gerçekten 1. bitirmemiz

Gülüyorum artık. Camianın, camia içinde de bu şubenin bahtına. Sakatlık falan olmasın da kupa falan neyimize bizim. Düşünsenize Bursa'yı ve Efes'i eleyip finale çıktık, rakip  yıpranmış bir Fenerbahçe ile final oynayacak. Ne desek boş. Euroleague'i kazandığımız 2017 yılında Ankara'da idi kupa maçları. Efes'e karşı kaybedilen çeyrek final maçında salondaydım. Bogdanovic airball atmıştı. Maçtan sonra Obradovic gidin 5 gün dinlenin, idman falan yok demiş. Bu trafiğe mental falan dayanmaz.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #4760 : 23 Ocak 2023, 16:11:18 »
Gülüyorum artık. Camianın, camia içinde de bu şubenin bahtına. Sakatlık falan olmasın da kupa falan neyimize bizim. Düşünsenize Bursa'yı ve Efes'i eleyip finale çıktık, rakip  yıpranmış bir Fenerbahçe ile final oynayacak. Ne desek boş. Euroleague'i kazandığımız 2017 yılında Ankara'da idi kupa maçları. Efes'e karşı kaybedilen çeyrek final maçında salondaydım. Bogdanovic airball atmıştı. Maçtan sonra Obradovic gidin 5 gün dinlenin, idman falan yok demiş. Bu trafiğe mental falan dayanmaz.
siktir et abi vurur geçeriz hepsine sıkma canını

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #4761 : 23 Ocak 2023, 17:27:13 »
Fenerbahçe çıkar oynar kimseden korkmaz ancak muazzam kura şikesi olayı var burda da.Arkasında Hido ekibi var.Voleyde aynı her sene ilk  3 hafta içinde oynanirhafi 4 Vakıf Eczacıbaşı takım oturmamışken.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #4762 : 23 Ocak 2023, 17:58:06 »
Fenerbahçe çıkar oynar kimseden korkmaz.
abi bunu sen deme bari günlerin rakiplerden korkmakla geçiyor sana kalda euroleague’de 2 galibiyetle sonuncuyduk :D

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #4763 : 23 Ocak 2023, 18:08:02 »
abi bunu sen deme bari günlerin rakiplerden korkmakla geçiyor sana kalda euroleague’de 2 galibiyetle sonuncuyduk :D
2 galibiyet mi? Kimlere karşı favori gördü kü🤔

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #4764 : 23 Ocak 2023, 18:13:17 »
2 galibiyet mi? Kimlere karşı favori gördü kü🤔
arada “Zorlu mücadele formdalar yeniliriz” diye yazmayı unutuyor ondan ekledim :D

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #4765 : 23 Ocak 2023, 18:26:05 »
İkinci yarıya kalmadan hakemler kurallari uygularsa salon boşaltılır. Bilenip parkeye cikacak hem oyuncular hem salona gelen taraftar. Tahriklere kapılmadan oyunumuzu oynayalim. Kadro kalitesi, form furumu hepsinde üstün olan tarafiz zaten.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #4766 : 24 Ocak 2023, 00:01:34 »
arada “Zorlu mücadele formdalar yeniliriz” diye yazmayı unutuyor ondan ekledim :D

Haksızlık yapma mac oncesi unutsa da mac içinde "zaten kazanabilecegimiz mac degildi" diyerek telafi ediyor....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #4767 : 24 Ocak 2023, 00:10:44 »
Algoritma şöyle işliyor:
Rakipten fersah fersah üstünsek:  Zor maç, maç ortada

Bir tık iyiysek veya eşit güçteysek: Mütevazi kadromuzla sürpriz kovalayacağız.

Rakip daha iyiyse: Çıkıp mücadele edelim.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4768 : 24 Ocak 2023, 00:19:55 »
Hepinizin eline sağlık.Hepinizi okudukça gülmekten öldüm.Aslında bugün gündüz eski forumları okurken eski yazdıklarını okudum.sizin yazdıklarınız hariçinde ,Rachayı Stewart'tan üstün görmesini ve Messeeman'ın sakat geldiğini ama iyi olduğunu,Vandersloot'a gerek olmadığı gibi yazıları okudum.MC Cowan'ı.Vandersloot'u anladımda Stewart için yazdıkları şaşırttı beni.Tabi ben yanlış okuyup yanlış yorumlamadıysam.

Çevrimdışı jordan23

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #4769 : 24 Ocak 2023, 14:51:37 »
57 yaşındayım. Kendimi bildim bileli Fenerliyim. FB futbol, erkek- kadın basketbol, voleybolu yıllardır takip ediyorum. Yakından takip etmek için illa maça gitmek gerekmiyor. Gerek işim gereği, gerek sürekli İstanbul'da olmadığım için maça gitmek mümkün değil zaten. Transfer hatalarını herkes gibi ben de eleştiriyorum. Futbol, kadın-erkek basketbol ve voleybolda takım kurmada, takım mühendisliğinde hatalar var. Kadroya uygun alınabilecek veya kadrodan gönderilmeyecek erkek, kadın basketbolda, özellikle de yerli oyuncu statüsünde birçok oyuncu var. Ahmet Düverioğlu yerine Samet Geyik tercihi... Dorsey, Pierria Henry gibi oyuncuları kadroya katmamak, oyun kurucu rotasyonu sıkıntısı yaşamak... Bjelica belirsizliği, Tonye Jekiri 8 hafta yokken çakma Antetekumpo'yu almak... Devin Booker'den çıkmama saçmalığı... Kadın basketbolda Sevgi Uzun, Ayşe Cora, Melis Gülcan, Tilbe Şenyürek, Tuğçe Canıtez gibi oyuncuları yanlış koç seçimi veya gereksiz nedenlerle göndermek... Sürekli geriye giden Kia Stokes'u devşirme oyuncu statüsünde kullanmak... Derya Yannier'i bu şubeye getirmek vs. vs. Bunun dışında, Fenerli gibi görünen ancak tam bir FB düşmanlığı yapan, Cumhurbaşkanlığı danışmanlığı ile de paraları götüren dopingli Hido'nun Fenerbahçe kadın basketbol takımını durdurmak için yabancı statüsünü değiştirmesine yönetimin hiçbirşey yapmaması gibi konular da var. Ancak, Tom Hanks adlı forum üyesini çok merak ediyorum. Tom Hanks'in yorumları ilginç. "Felaket tellalı" mı desek nedir, anlayamadığım saçma yorumlar yapıyor. Takımı küçümsemek midir, nedir? Her seferinde "kesin yeniliriz, az fark yemek lazım" vb. yorumlar. Birbiri ile çelişen yorumlar. İmla hataları da cabası. Çok fazla ve gereksiz yorum yapıyor. Bence kendi ayrı bir sayfa oluşturup, sadece oraya yazsın. Böylece isteyen okusun sadece.   
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2023, 14:52:45 Gönderen: jordan23 »