Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Genel Haberler  (Okunma sayısı 1410437 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe / Genel Haberler
« Yanıtla #2820 : 27 Mart 2017, 17:14:35 »
Avrupa basketbolunun bir numaralı organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde, Dörtlü Final'in satışa sunulan biletlerinin yüzde 59'unu Fenerbahçe taraftarı aldı.
Dörtlü Final'in bilet organizasyonunu üstlenen şirketten yapılan  açıklamada, 19-21 Mayıs'ta İstanbul'daki Sinan Erdem Arena'da oynanacak THY  Avrupa Ligi Dörtlü Finali için Fenerbahçeli taraftarların satışa sunulan  biletlerin yüzde 59'unu aldığı bildirildi.

Açıklamada, organizasyonda Türkiye'yi temsil eden diğer ekiplerden  Anadolu Efes taraftarlarının satışa çıkan biletlerin yüzde 3'ünü aldığı,  Darüşşafaka Doğuş ve Galatasaray Odeabank taraftarlarının ise aldığı bilet  oranının yüzde birin altında kaldığı ifade edildi.

Yüzde 59 ile en fazla bileti alan Fenerbahçe taraftarlarını, yüzde 5  ile İspanyol Real Madrid, yüzde 4 ile de Rus ekibi CSKA Moskova ve Yunanistan  temsilcisi Olympiakos'un taraftarları takip etti. Tarafsızlar ise biletlerin  yüzde 19'unu satın aldı.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2821 : 05 Mayıs 2017, 18:00:05 »
Kombine fiyatlarında yine bokunu çıkarmışlar..gerçekten artık siktirip gitsinler

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Genel Satış: 
12 Haziran 2017

2017-2018 Kombine fiyatları ise şu şekildedir:
Saha içi 1. Sıra – 25.000 TL
Saha içi 2. Sıra - 17.500 TL
Saha içi 3. Sıra - 15.000 TL
Kategori 1 A Sırası – 7.500 TL
Kategori 1 B Sırası – 6.500 TL
Kategori 1 C-T Sıraları Arası: 5.000 TL
Kategori 1B (203-204-213-214): 3.500 TL
Kategori 2 – 2.500 TL
Kategori 3 – 1.800 TL
Kategori 4 – 1.300 TL
Kategori 5 - 900 TL
Kategori 6 -750 TL
Kategori 7 -650 TL

Siz hala "tribünlerin dolması için neler yapılmalı" diye uğraşın!
#SalondaSoygunaHayır

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Rezalet tek kelimeyle açıklaması..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Açıldığından beri pahalı demeden kombine aldım ama artık yeter. Seneye kombine almayacağım
Bu muameleyi hak etmedik
Para pul ile alakası yok bu mevzunun
Ama enayi yerine konulmak artık yetti

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Açıldığından beri pahalı demeden kombine aldım ama artık yeter. Seneye kombine almayacağım
Bu muameleyi hak etmedik
Aralarında konuşurken fiyatı belirlemede şunu diyorlar : nasılsa alacak salaklar yazın kafanıza göre fiyatı

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Bu fiyatlardaki artış oranı takımın ve Obradovic'in suistimal edilmesidir, başka izahı yok. Ha, takım bu paraları hak ediyor mu etmiyor mu ayrıca tartışılabilir ancak artış oranları adam s.kmek oluyor ayak üstü...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Bu muameleyi hak etmedik
Abi insanların takım ve coacha sevgisinin suistimal edilmesi,başka izahı yok bunun,diyeceğim tek şey taraftarı yolunacak kaz görenleri ALLAH'a havale ediyorum.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
En kötüsü de obradovicin hayalini yaşamasına engel olmaları

Ben zaten öğrenci adamım bana sen gelme diyorlar da bu adam bunu, bu taraftar bunu haketmiyor savunulacak bir yanı yok

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Benim de 4. Ve son senem olacak..umarım el kupasını alırız da zirvedeyken bırakırım:))takımı çok seviyorum ama enayi değilim..

Çevrimdışı Burak Benli

• Üye
Bir internet sitesi kurulacak.
Bu sitede kombine sahibi olan her taraftarın kişisel hesabı olacak...Maçlardan 2 gün önce telefon uyarısı ile taraftarlarımızdan maça gidip gitmeyeceklerine dair bilgiyi kombine devir üye sayfasına girmeleri istenecek.Maça gitmeyeceğini belirten üyenin koltuğu bu andan itibaren normal gişe fiyatından satışa çıkacak satıldığı takdirde elde edilen gelirin %60 kulübe kulübe  kalan %40 kısım ise kombine sahibinin kişisel hesabına puan olarak devredilecek..Bu sayede kulüp aynı koltuktan iki kere para kazanma şansına sahip olacak , maç seçen taraftarda kombineye verdiği parayı az da olsa başka şekilde yapacağı alışverişlerde alacağı indirim ile telafi etmiş olacak.Kombine sahipleri bu puanlarını Fenerium alışverişlerinde kullanabilecek..
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2017, 19:24:53 Gönderen: Burak Benli »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Tepkilerin ardından açıklanan kombine fiyatlarında yaklaşık bi %10luk indirime gidilecekmiş, az önce resmi sitede açıklama yapıldı...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #2833 : 07 Mayıs 2017, 21:18:08 »
Tepkilerin ardından açıklanan kombine fiyatlarında yaklaşık bi %10luk indirime gidilecekmiş, az önce resmi sitede açıklama yapıldı...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2834 : 07 Mayıs 2017, 21:19:56 »
% 50 değil de % 40 zam..yine fahiş