"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 251 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EuroLeague'de sezonu şampiyon tamamlayan CSKA Moskova'nın koçu Dimitris Itoudis: "Sakatlıklar olmasaydı bu sezon EuroLeague'de Fenerbahçe şampiyon olurdu. En büyük favori Fenerbahçe'ydi. Çok travmatik durumlar yaşadılar."İtiudis de Obradoviç'e acımış yalakalık yapıyor
Çok haklısın Cem. Baktı eski Hocası yerel basketbol ulemasının eleştiri kıskacında olaya kendi cenahından bir kıyak yapmış.
Kombineler ne zmn cikacak acaba? Bir de devir sistemi hakkinda bir gelisme oldu mu?
2020 Final Four organizasyonu 22-24 mayıs tarihlerinde Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek. Resmi olarak açıklandı. 24mayıs gecesi yağmurlu bir Köln gecesinde o kupa tekrardan ellerimizde yükselecek inşallah.
Almanya olması seyirci dominasyonu açısından iyi oldu da bilet işi kriz olur mu acaba?
Oooo yavrum Kriz olabilir ben de korkuyorum kara borsa da muazzam olur
köln'e sevindim. köln ve çevresinde irirli ufaklı bir sürü havaalanı olduğundan ulaşım maliyeti yüksek olmaz. resmen bir kavimler göçü yaşanacaktır. bu arada dün akşam thy ile köln 250 dolar civarıyken az önce baktım 670 dolar. ama alternatif havayolu ve havaalanı çok olduğundan bu şam şeytanı politika tutmayacaktır.