"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kemal abi, oyuncu ve idari yöneticilerin isimleri belli diyorlar. doğru mu ?
Yine de TBF bunun vebaliyle nasıl açıklama yapabiliyor o da ayrı konu..
Resmi açıklama gelmeden isim vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum. Ama bize gelen ilk bilgilerde Cenk Renda ve Defne'nin ismi geçiyor, idari kısımda. Oyuncu sayısı da 7 deniyor. Cem abi de yazmış zaten Obradovic ve Gherardini'nin testleri negatif.
Ciddi ciddi geçmiş olsun demiş adamlar, şaka gibi.
Defne o sempatik çevirmen değil mi.?
FENERBAHÇE'DEN ÜZÜCÜ HABER: Yıldız oyuncuları Jan Vesely, Kostas Soloukas ve Ahmet Düvelioğlu ile Fenerbahçe Beko İdari Menajeri Cenk Renda’nın korona virüs testi pozitif çıktı. Öte yandan Cenk Renda’nın tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü öğrenildi. Geçmiş olsun...
İsim vermeyeyim de, bir oyuncumuzun test sonuçları biraz tuhaf çıkıyor. Yani önce pozitif, ardından negatif, sonra yine pozitif şeklinde. Sanırım bu kontrol süreci (eğer testler yanıltıcı olabiliyorsa) birkaç gün daha devam edebilir.
Ciddi bir sayı söz konusu ancak şunun da altını çizelim, bu virüs bulaştığı an insanı öldürmüyor. Sporcuların bir çoğu belli bir refah seviyesinde yaşıyorlar. Gerekli önlemleri de en iyi şekilde alacaklardır. Çok fazla panik olmadan ama ciddiyeti de elden bırakmadan hareket etmek lazım.Yine de TBF bunun vebaliyle nasıl açıklama yapabiliyor o da ayrı konu..