Ben başarısızları dolayısı ile takımın notunu düşürenleri yazayım

En başarısızı şube yönetimi...
Sertaç Komsuoğlu Bey’in iyi niyetinden şüphem yok. Ancak profesyonel bir yaklaşım göstermedi/ler.
Başarısızlıkta ikinci sırada sağlık organizasyonu var; Covid bulaşlarını nasıl önleyemediler hala aklım almıyor. Şube yönetiminden bağımsız değiller tabii.
Maalesef Melih bu sezon itibari ile Fenerbahçe’deki ömrünü tamamladı. Her zaman çok eleştirilmiştir. Ancak bu sezonki kadar konsantrasyonu dağınık hiç olmamıştı. Coaching bunda etkili mi bilmiyorum. Ama en azından kaptanlık sorumluluğu ile hareket edebilirdi.
Eddie; geldiği zaman dış şut için önemli bir opsiyon diye yazılmıştı. Ben nedense çıktığı ilk maçtan itibaren EL düzeyinde olmadığını düşündüm. Kendini zamanla geliştirdi aslında. Oyununun diğer yönlerine odaklandı. Ancak günün sonunda o pozisyondan beklenenlerin çok azını yapmış görünüyor.
Barthel ve Ulanovas ile ilgili yazmak bile gelmiyor içinden. Belli bir standardın üzerinde oyuncular olduklarını düşünüyorum ancak uzun pozisyonunda çok az şey kattılar takıma... Hem savunmada hem hücumda... Bu gözler oralarda Melli’yi, Bjelica’yı falan gördü... Sözleşmelerinden çıkılabilir umarım.
O’Quinn; savunmada gelişim gösteremedi maalesef. Ona karşı ikircikli duygular içindeyim
Ali Koç; iyi yönetemiyor kulübü. Aslında iyi şeyler yapma çabasında olduğu belli. Ancak ne çevresinde güçlü bir yönetim ne de şubelerde istikrarlı bir yapı yaratabildi. En büyük tehlike zaten bu. Ozan Balaban-Gherardini-Obradoviç üçlüsünün şubede yakaladığı şu ya da bu şekilde sonuçlar (ard arda F4’ler) alan sağlam yapının benzeri ile devam edilmesi gerekiyor. Finansal yapının sürdürülmesine/iyileştirilmesine ihtiyaç var.