Scoutluktan hocalığa terfi etmişsin Kemal abi 
Benim hoca olduğum takımda, 13 dakika süre verdiğim sözde kaptan 1-4 şut isabetinde kalıp, sıfır savunmayla eksi yazdırmaz. Yine her zaman olduğu gibi rezalet bir görüntüyle maçı tamamladı. Bir an önce bunun sürelerini Şehmus'a vermemiz gerekiyor. Takımda bu kifayetsiz dışında mücadele etmeyen, efor sarfetmeyen ve aldığı dakikalarda bir şeyler yapmaya çalışmayan tek oyuncu göremedim.
İşin hücum kısmı halen oturmamış durumda, ki her çeyrek farklı şeyler görüyoruz, bunu olumsuz bulmuyorum. Ama artık belirli beşler, belirli düzenler ve belirli rotasyonlar da oturmalı. Şu ana kadar hangi beşlere karar verdiğimiz, hangi rotasyonları nasıl uygulayacağımız tamamen belirsiz.
Hazırlık maçlarında Shayok ve İsmet'in katkısı çok iyi. De Colo zaten 'bu takım benim' hissini veriyor. Vesely ve Pierre'in mücadelesine kimsenin diyecek sözü yok. Kendisine çok sövdük ama Barthel bile bir şeyler yapıyor. Ben açıkçası Booker'ın katkısını da olumlu buluyorum. Bu parçaları kimler nasıl tamamlayacak, BSL ve Euroleague rotasyonları nasıl olacak göreceğiz.
İsmet, Euroleague'de de net süre alır, almalı.