"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 181 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fenerbahce Ülker’in 17 yaşındaki oyun kurucusu Berk Uğurlu takımdan ayrılabilir. Geçen yaz Genç Erkekler Avrupa Şampiyonu olan takımın yıldızlarından Berk daha çok süre almak istiyor.Sakatlıklar sonrası kadroya girebilen Berk bu sezon Ayberk Olmaz ile birlikte hem altyapıda hem a takımda oynuyor. Daha çok süre almak ve kendini geliştirmek isteyen Berk’in takımdan ayrılma düşüncesi bu yaz da vardı ancak Obradovic ile çalışma isteği ağır basmıştı. Gelecek seneki yapılanmada Berk’in önemli bir yeri olmazsa kendine başka bir kulüp arayacağı biliniyor. Berk geçen yaz Twitter adresinden “Daha çok süre almak istiyorum, başka bir takımda olmam belki de benim için daha yararlı” twitini atmış, taraftardan ağır bir tepki gelince silmişti.Berk ile yaptığımız görüşmede, daha genç olduğunu ve oynamak için çalıştığını söyledi. Özellikle şut eksiğini kapatmaya çalışan Berk, takımda süre bulamamasıyla ilgili de “Bu yaşta normal ama çok çalışıyorum” dedi.Kaynak: BasketDergisihttp://www.basketdergisi.com/berk-fenerbahceden-ayriliyor-mu.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+BasketDergisi+%28T%C3%BCrkiye+Basketbol+Haber+Lideri%29
Bjelica'yı izlemek ciddi anlamda büyük keyif Mr.Fundemental ( can kardeşimin tabiriyle) kendisi evet bazen şut tercihlerinde hata yapabiliyor ama ben ona yeteneklerine hayranım. Çok fark yaratıyorBjelica gibi 1 numara ve 5 numara olsa tadından yenmez Oyun zekası denilen olayın vücut bulmuş halve bu adam 2.09 boyunda Bana Toni Kukoc u çok hatırlatıyor. Kukoc da feyk sonrası tooy yere çok iyi vurup adam geçerdi belki Bjelica'ya göre daha iyi şutördu ama bjelica dan azıcık daha ağırdı. Tomic'i alabilme ihtimali olsa pota altı oyun ıq muz 200 lere yanaşır..Son olarak zoric e yaptığı asist çok özledi. Adamını geçerken ki feyk adımı sonrasında zorici görmesi filan muazzam.