İnanır mısın Besim Abi'nin her tartışmasında avukat olsaymış keşke diye geçirirdim içimden 
Eren besim özgeçmiş okumadin sanırım
"Ben de 1980'lerin ortasina dogru, Dogu Karadeniz'de dogdum. Ailem Artvin'in Arhavi ilcesinden (Cem'den sonra ikinci Artvinli benim sanirim). Universiteye kadar olan egitimimi Arhavi'de tamamladiktan sonra, Istanbul Hukuk Fakultesi'ne girdim. Mezuniyetin ardindan, Avrupa Insan Haklari Mahkemesi'nde bir sure staj yaptim. Turkiye'deki avukatlik stajimi tamamlayip, Ingiltere'de (Nottingham) uluslar arasi ticaret hukuku alaninda yuksek lisansimi yaptim. Yuksek lisans biter bitmez, kisa donem askerlik gorevimiz icin Siirt'e yol aldim: orada bir suru guzel insanla tanistik ve arkadasliklar kurduk. Akabinde, Cambridge Universitesi'nde hukuk doktorasi yapmaya basladim. Okullar arasindaki anlasma sayesinde, Amerika Birlesik Devletleri'ndeki guncel hukuki akimlari arastirmak uzere bir akademik donemi Harvard Law School'da gecirdim. Maalesef, teze hukukun yaninda uluslar arasi iliskiler, sosyoloji, felsefe, iktisat ve siyaset biliminden de bir seyler katalim derken, biraz uzun surdu. Ama cok sukur bitmek uzere. Bu buhranli gunlerde de en guzel destek kaynagi, bu sene her alanda muazzam olan Fenerbahce."
Yani şu cv den sonra bu adamla tartışılmaz aslında