Çok iyi yoldayız. Takımı izledikçe iyice umutlanıyorum. Nazar değmesin. Savunmada çok istekliyiz özellikle bu konu beni çok sevindiriyor. Savunması iyi olmayan Goudelock bile geçilmemeye çalışıyor, çaba gösteriyor. Vesely bugün de üçlük attı. Şutunu kazanmak istediği belli... En azından düşük de olsa bir şut tehdidi olursa durdurulması çok zor olur ve spacing açısından takıma da faydası olur.
Zoric bence maçın adamıydı. Hem hücumda hem de savunmada muazzam oynadı. Hep diyorum gereğinden fazla yerin dibine sokuluyor diye... Tamam benim de çok tuttuğum bir oyuncu değil ama iyi yaptığı şeylerin görmemezlikten gelinmesi biraz canımı sıkıyor, haliyle hemen savunmaya geçiyordum (özellikle twitterda). Onun rolü bu sene farklı. Geçen seneki gibi bütün yük omuzlarında değil. Ben her maç bugünkü gibi oynamasını beklemiyorum ama Zadar turnuvasındaki gibi oynamasını da beklemiyorum. Zoric'ten ne beklediğimizi ve ne alacağımızı iyi belirlersek hayal kırıklığı ve(ya) sinir harbi yaşamayız.
Genel sıkıntılardan ve takımın oyunundan yeterince bahsedilmiş zaten bir de ben aynı şeyleri söylemeyeyim. Sadece Vesely'nin 2.23'lük Marjanovic'i poster ettiği videoyu paylaşayım:
https://www.youtube.com/watch?v=66D941Ig4UM
Vesely'nin smaçı maçın hareketiydi

Semih'in kaçırdığı smaça da üzülmedim değil.
Fazla uzatmadan 3-5 bir şey de ben söyleyeyim, Zoric bugün mükemmel oynayarak son günlerdeki acımasız eleştirileri haketmediğini gösterdi bence. Kim ne derse desin uzun rotasyonumuz Semih-Zoric-Oğuz şeklinde olacak hoca performanslarına göre süreyi dağıtır zaten, kafa patlatmayın, keyfini çıkarın bence.
Goudelock şutunun girmediği bir günde bile oldukça iyiydi, Vesely'nin performansı etkileyiciydi. Sanırım geçen senenin üzerinde bir blok performansımız oldu

Takım olarak konsantre gözüküyoruz, savunmada gayretliyiz oldukça bence bunlar güzel gelişmeler. Hücumda da hızlı, hareketli ve top dolaştırarak oynuyoruz, haliyle seyir açısından da güzel oluyor. Uzunlarla güzel ikili oyunlar sonucunda güzel smaçlar izledik takım daha da kaynaştığında çok daha güzel olacak.
Anlaşılan koç oyun kurma görevini sadece bir oyuncuya vermeyecek, Emir'in 1 numara oynaması bunun bir göstergesiydi. Asist sayısı da oldukça tatmin edici, saf PG fetişizminin sonunu getireceğiz bu sene

Son olarak karamsar olmayalım, 2 sene önce saç baş yolarken bugün arkamıza yaslanıp büyük takımlara karşı bile güzel performanslar izleyeceğimize eminim, keyfini çıkaralım