Cem Hoca sporsever olmakla bir bransı sevmek arasında fark var.Bizim o kupalara sahip olmamamızın tek nedeni basta yerli olmak uzere yerli ve yabancı olmak uzere bu ulkenin ve oynadıkları takımın buyuklugunun farkında olmamaları hala 2 kelime konusmaktan acizler,hala kondisyonerleri-diyetisyenleri vs yok.Hala yabancı dil ogrenmiyorlar.Fb ye kapagı atayım tamam dusuncesindeler, Meireless adam 2 mac ust uste macın basında tekme atıp kırmızı goruyor.Bunu Liverpool'da yapabilir mi?Yapsa adamı 3. maca cıkartırlar mı?Emir Turk Milli Takım oyuncusu turkce konustugunu gordun mu?Duzgun yasıyor mu?Obradovic bile adam edebildi mi?Bu adamların mantalitesini degistiremedigin surece yonetim olarak hedefin buyuk olsa da isin zor
Pana Ivan,Agamez diyorsun.Pana 2 saat arayla Avrupa Kupası kaldırmıs mı?Pana'dan rakip koclar Fb Bayan Voleybol takımı gibi FB,Cannes elit takım diyorlar mı?Pana Bayanlarda CL finali ve yenilmezlik rekoru elde etmis mi?Bizden farkları var mı var.Cunku onların yerli oyuncuları disiplinli ve calısmayı seviyorlar.Bir hedefleri var.Bizim yerli oyuncular ise tembel,hedefsiz ve parayı seviyor.Arada ki fark burada zaten aradaki farkı yerliler belli ediyor.Ustune de bizim her bransta ucube yasaklarımız var.Sagolsun tum Fed.'lar AB uyesi olmamamızın avantajını sonuna kadar kullanıyorlar.
Cem Hoca sen seyredersin seyretmezsin ama ben Victoria Pavlovich'i seyretmekten zevk alıyorum.Bu da basarılarla birlikte bu klubun vizyonunun,yonetimin basarısıdır.Birsel gobegine gobegine dedikce ben zevkten dort kose oluyorum.Bu klup futbolda Dunyanın en iyisi olmayabilir ama SK olarak bence en iyisi gecen yaz gazetede okudum Barca maddi krizden kac tane amator bransa kilit vurmus.Ben bu takımın oyuncularının cogunun nerde oynadıklarının farkında olmadıgını ya da klubun buyuklugunu anlayamadıklarını dusunuyorum.