"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
12 numara'nın bir ofisi falan var mıdır ? Bu adamlar cidden basılmayı hakediyor.
Bu yazılanlar için mi diyorsun Yusuf.12 Numara «org» @12numaraorg 9 dk.Ancak; son 10 senede Türkiye Şampiyonluklarına damga vuran Kadın Basketbol şubemiz ile gurur ve kıvanç duyuyoruz. 12 Numara «org» @12numaraorg 9 dk.Bugün özlediğimiz ve alıştığımız Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızı göremediğimiz için hayal kırıklığı içerisindeyiz.
Sadece bunlar değil abi. Her olayda Fenerbahçe'yi değil , yönetim kurulunu kalkana aldıkları için.Onlar Fenerbahçe'nin taraftarı olamazlar anca yönetim kurulunun taraftarı olabilirler.
Bu arada herkese.cidden teşekkür ederimTek bir küfür dahi edilmediBen arabada ana avrat soy sop gidiyorum ayri mesele
Bu maça dair tek dileğim bu maçı savunacak yazılar görmemek ,yorumlar duymamak olacaktır . En hafif tabirle kepazelik bu durum . Barış Eymen abi güzel söylemiş:O takımı salondan çıkartın, Sarayburnu'ndan denize dökün; sonra istifa mektubunuzu yazıp defolun Fenerbahçe'nin başından.
Abi küfür adam olana edilir denir. Bunlar küfürü bile haketmiyor.
Ben onlara etmiyorum ki Soylarini bilmem ne yaptiklarim gebze izmit arası otoban kapatmış e5 vermişler. Onca trafiği o yol kaldirmazSaate 5 km ile gitmeye çalışıyorum eve......Ben etmiyim de kim etsin küfür