sahsen umrumda degil..kime karsı kazanmısım...onemli olan kazanmak...
bu sene boyle oldu diye gecmis 8 sene kazandıklarına laf etmem bu kızların...
bu senin sorumlusu bence koctur...ve bu kocla devam eden sube yonetimidir..gecens ezonun final serisinden beri bunların olacagı belliydi..bile bile lades oldu...sorun oyuncu kaynaklı degil, bence sistem kaynaklı idi..
evet degisim olmalı ama oyle toptan degil...sistem bozuksa sahada cizilena dam gibi set yoksa oyuncular ne yapsın...bir yere kadar...ustuen saha avantajını da sacma ceyhan maglubiyeti ile vermissin...
neyse...cekirdek 6-7 oyuncuyu tutup; 5-6 transferle bu is kotarılır....
biz avrupa'da marka olduk bayan basketbolda...o yuzden bunu 1 sene gs'ye verilen kupalarla bu silinmez..
Ya Yılmaz Abicim...
Kusura bakmazsan bana kızmazsan bir eleştirim olacak sana...kaRDEşin olarak...
Abi..
Koca senenin yükü koçta demişsin ama bu imkansız...
Fenerbahçe Bayan Basketbol takımı yaklaşık 4 senedir iyi yönetilmediği gibi 4 senedir de çeşitli saha dışı olaylarıylada muhattap olmak zorunda kalıyor...
Koç bu sene başında bir Guard istedi..Ama alınmadı neden olabilir? Birsel 2. plana düşmesin diye!
Koç bu sene Pondexterı istemedi neden?
Takım düzenini bozuyorlar diye!
Koç Matoviçi istemedi..Neden Takımda huzursuzluk yaratıyor diye!
Ne oldu sonunda? Başarısız olduk...
Peki şimdi Hepimizin gördüğü filmi izleyenler bunun ne demek olduğunun farkındalarmı? Sanmıyorum...
Öyle olsa Daha Final serisinde BEN GİDECEĞİM diyen adamdan Sonra KOÇ bakarlardı...
Koç mu istiyor transferleri Didem Akın mı Birsel mi? Kim önce buna bakalım...
Yazmayacaktım ama Bunu bana söyleyen arkadaşım Kusura bakmasın yazıyorum artık TESTİ kırıldı...
UMMC dönüşü Otelde oyunculara '' ŞAMPİYON OLURSANIZ HEPİNİZİN SÖZLEŞMESİNİ UZATACAĞIZ'' diyen mantık mı bizi kurtaracak...
Takım Aşağı doğru düşerken buna önlem almayanlarmı?
Tamam koç basiretsizdi..Korkaktı..Hucumu beceremiyordu da..
Bu kadar kepazelik varken koç napardı? Bişey söyleyimmi...
Koça neden git demiştim..Neden Adam değilsin demiştim zamanında hatta haddimi aşmıştım da herkes kızmıştı haklı olarak..Neden mi?
Bunları görüp başarızılığı hazmettiği için..