Gönderen Konu: Didem Akın  (Okunma sayısı 106007 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
Ynt: Didem Akın
« Yanıtla #60 : 09 Mayıs 2014, 12:08:25 »
Futbol da öyle birşey. Çok çok ağır olur
Yönetim değişimi olur :)
Abi burada da en azından şube yönetimi(koç+didem hanım vs.),bütün yabancı oyuncular ve gelecek vaadeden gençler hariç bütün yerliler değişmeliy(di.)Bunların bir kısmı değişecek gibi ama tamamı değişmeden bu şube kendine gelmez bence.
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #61 : 09 Mayıs 2014, 12:09:01 »
Ben ortada adam kalmamasından ziyade ortada takımın kalmaması taraftarıyım.
Her sene şubeyi kapatmayı düşünen rakibi diriltip zirve yaptırdık. Bundan sonra alacağımız kupaların ne önemi varki? En büyük kupayı Galatasaray'a yenilip kaybetmişsin, Türkiye Kupası zaten klasik, yıllar sonra ligi de vermişsin. Galatasarayla Avrupa'da 3 maç yaptık 2'sini kazandık kaybettiğimiz tek maçta kupayı verdik. Bundan sonra istersen finalde Ekaterinburg'u ikiye katlayıp kupayı al, hiçbir şey ifade etmez. Zaten şu branşa yatırım yapan 2 ülke 3 takım var. Bugüne kadar gelmediyse daha da gelmez şampiyonluk.
Transfer, oyuncu, koç tartışmaları bana boş geliyor. Ya alt yapı oyuncularıyla devam edilsin ya da şube kapansın.

aynı mantıkla ummc yıllarca neden ugrastı..adamların ustuste 5 tane 3'lugunden sonra kupa geldi gecen sene...
finale bile kalamadılar o yılalrda...hep yarı finalde gumlediler..gecen sene oldular..

hıc gelmez diye mantık yok...

gs'ye bir daha hic gelmez o sans boyle az butce ile ama sen yatırıma devam edersen 3 defa bile gorursun gelecek 5 yılda...

• Üye
« Yanıtla #62 : 09 Mayıs 2014, 12:10:19 »
ummc'nin perfromansı..

EuroLeague Women (2014) - 3rdplace
 EuroLeague Women (2013) - 1stplace
 EuroLeague Women (2012) - 3rdplace
 EuroLeague Women (2011) - 3rdplace
 EuroLeague Women (2010) - 3rdplace
 EuroLeague Women (2009) - 3rdplace
 EuroLeague Women (2008) - 3rdplace
 EuroLeague Women (2003) - 1stplace

5 sene 3. olup sonra tekrar oldular sampiyon...

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
« Yanıtla #63 : 09 Mayıs 2014, 12:24:03 »
Haklısın abi şampiyonluk eninde sonunda gelebilir ama dediğim gibi gelse bile hiçbir anlam ifade etmez. Benim gibi düşünen de bir sürü insan var. Yine finalde Galatasaray çıkar, alırsın, belki.. Moskova'ya, UMMC'ye karşı alınan şampiyonluğun gözümde zerre kadar değeri yok.
Sahaya hiçbir karakter koymadan, elindeki tüm kupaları Galatasaray'a vermişsin. Ötesi yok bunun.
Şimdiye çoktan tüm oyuncu ve teknik ekibin sözleşmelerinin feshedilmesi lazımdı. Hala transfer dedikoduları duyuyoruz. Dalga geçilir gibi..

• Üye
« Yanıtla #64 : 09 Mayıs 2014, 12:28:30 »
sahsen umrumda degil..kime karsı kazanmısım...onemli olan kazanmak...
bu sene boyle oldu diye gecmis 8 sene kazandıklarına laf etmem bu kızların...

bu senin sorumlusu bence koctur...ve bu kocla devam eden sube yonetimidir..gecens ezonun final serisinden beri bunların olacagı belliydi..bile bile lades oldu...sorun oyuncu kaynaklı degil, bence sistem kaynaklı idi..

evet degisim olmalı ama oyle toptan degil...sistem bozuksa sahada cizilena dam gibi set yoksa oyuncular ne yapsın...bir yere kadar...ustuen saha avantajını da sacma ceyhan maglubiyeti ile vermissin...

neyse...cekirdek 6-7 oyuncuyu tutup; 5-6 transferle bu is kotarılır....

biz avrupa'da marka olduk bayan basketbolda...o yuzden bunu 1 sene gs'ye verilen kupalarla bu silinmez..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #65 : 09 Mayıs 2014, 15:59:05 »
sahsen umrumda degil..kime karsı kazanmısım...onemli olan kazanmak...
bu sene boyle oldu diye gecmis 8 sene kazandıklarına laf etmem bu kızların...

bu senin sorumlusu bence koctur...ve bu kocla devam eden sube yonetimidir..gecens ezonun final serisinden beri bunların olacagı belliydi..bile bile lades oldu...sorun oyuncu kaynaklı degil, bence sistem kaynaklı idi..

evet degisim olmalı ama oyle toptan degil...sistem bozuksa sahada cizilena dam gibi set yoksa oyuncular ne yapsın...bir yere kadar...ustuen saha avantajını da sacma ceyhan maglubiyeti ile vermissin...

neyse...cekirdek 6-7 oyuncuyu tutup; 5-6 transferle bu is kotarılır....

biz avrupa'da marka olduk bayan basketbolda...o yuzden bunu 1 sene gs'ye verilen kupalarla bu silinmez..

Ya Yılmaz Abicim...

Kusura bakmazsan bana kızmazsan bir eleştirim olacak sana...kaRDEşin olarak...

Abi..

Koca senenin yükü koçta demişsin ama bu imkansız...

Fenerbahçe Bayan Basketbol takımı yaklaşık 4 senedir iyi yönetilmediği gibi 4 senedir de çeşitli saha dışı olaylarıylada muhattap olmak zorunda kalıyor...

Koç bu sene başında bir Guard istedi..Ama alınmadı neden olabilir? Birsel 2. plana düşmesin diye!

Koç bu sene Pondexterı istemedi neden?

Takım düzenini bozuyorlar diye!

Koç Matoviçi istemedi..Neden Takımda huzursuzluk yaratıyor diye!

Ne oldu sonunda? Başarısız olduk...

Peki şimdi Hepimizin gördüğü filmi izleyenler bunun ne demek olduğunun farkındalarmı? Sanmıyorum...

Öyle olsa Daha Final serisinde BEN GİDECEĞİM diyen adamdan Sonra KOÇ bakarlardı...

Koç mu istiyor transferleri Didem Akın mı Birsel mi? Kim önce buna bakalım...

Yazmayacaktım ama Bunu bana söyleyen arkadaşım Kusura bakmasın yazıyorum artık TESTİ kırıldı...

UMMC dönüşü Otelde oyunculara '' ŞAMPİYON OLURSANIZ HEPİNİZİN SÖZLEŞMESİNİ UZATACAĞIZ'' diyen mantık mı bizi kurtaracak...

Takım Aşağı doğru düşerken buna önlem almayanlarmı?

Tamam koç basiretsizdi..Korkaktı..Hucumu beceremiyordu da..

Bu kadar kepazelik varken koç napardı? Bişey söyleyimmi...

Koça neden git demiştim..Neden Adam değilsin demiştim zamanında hatta haddimi aşmıştım da herkes kızmıştı haklı olarak..Neden mi?

Bunları görüp başarızılığı hazmettiği için..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #66 : 09 Mayıs 2014, 16:02:56 »
Ya Yılmaz Abicim...

Kusura bakmazsan bana kızmazsan bir eleştirim olacak sana...kaRDEşin olarak...

Abi..

Koca senenin yükü koçta demişsin ama bu imkansız...

Fenerbahçe Bayan Basketbol takımı yaklaşık 4 senedir iyi yönetilmediği gibi 4 senedir de çeşitli saha dışı olaylarıylada muhattap olmak zorunda kalıyor...

Koç bu sene başında bir Guard istedi..Ama alınmadı neden olabilir? Birsel 2. plana düşmesin diye!

Koç bu sene Pondexterı istemedi neden?

Takım düzenini bozuyorlar diye!

Koç Matoviçi istemedi..Neden Takımda huzursuzluk yaratıyor diye!

Ne oldu sonunda? Başarısız olduk...

Peki şimdi Hepimizin gördüğü filmi izleyenler bunun ne demek olduğunun farkındalarmı? Sanmıyorum...

Öyle olsa Daha Final serisinde BEN GİDECEĞİM diyen adamdan Sonra KOÇ bakarlardı...

Koç mu istiyor transferleri Didem Akın mı Birsel mi? Kim önce buna bakalım...

Yazmayacaktım ama Bunu bana söyleyen arkadaşım Kusura bakmasın yazıyorum artık TESTİ kırıldı...

UMMC dönüşü Otelde oyunculara '' ŞAMPİYON OLURSANIZ HEPİNİZİN SÖZLEŞMESİNİ UZATACAĞIZ'' diyen mantık mı bizi kurtaracak...

Takım Aşağı doğru düşerken buna önlem almayanlarmı?

Tamam koç basiretsizdi..Korkaktı..Hucumu beceremiyordu da..

Bu kadar kepazelik varken koç napardı? Bişey söyleyimmi...

Koça neden git demiştim..Neden Adam değilsin demiştim zamanında hatta haddimi aşmıştım da herkes kızmıştı haklı olarak..Neden mi?

Bunları görüp başarızılığı hazmettiği için..

yalnız şu mesajda çok önemli bilgiler var güme gitmesin toplu olarak yazılmış ..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #67 : 09 Mayıs 2014, 16:08:40 »
Yahu Türkiye Kupası finalinde benim çok yakın bir can arkadaşım Matoviç in 2 sıra yanında maç izlemiş...

Maç sonunda telefonda konuştum..Hatun maç başladı elinde telefon ağzında sakız 1 kez bile parkeye bakmadı ne oldu ne olmadı izlemedi bile dedi..Devre arasında aşağıya inmedi..Maç sonuna kadar yazdı da yazdı dedi..Maç bitti biz sinirden öldük hatun sakızı çatlata çatlada indi aşağıya hala telefon elinde yazıyordu dedi...

Ahada size takımdaşlık...

Maç gecesi saat 4 de İntsigramda resim paylaşıyoruz...Sabahı saat 15 de maç var!

Ahada..

Hani diyoruz ya Tuğçe neden oynamadı diye...Tuğçe afedersin daha ne olmuşta gece alemlerinde Bizimkilere takılıyor..Neden çalışmıyor?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #68 : 09 Mayıs 2014, 16:13:07 »
Unutmadan...Koç İPEKÇİDEKİ 2. maç sonrası BEN YOKUM dedi...Üzerinden bilmem kaç gün geçti!

Koç arayışı bile olmadı? Neden..Çok ince eliyoruz...Yersen!

HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #69 : 09 Mayıs 2014, 16:16:24 »
Hocam, koçun kuyusunu kazanların başında, Didem Akın geliyor diyebilir miyiz ?

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #70 : 09 Mayıs 2014, 16:21:26 »
Hocam, koçun kuyusunu kazanların başında, Didem Akın geliyor diyebilir miyiz ?

Didem Akın kuyu kazmış demem ama Didem akın ve hatta Kusura bakmayın Yıllarca tüm şube..Oyuncuya dayalı sistem onların serzenişleri ile yürüdü...

Didem akın dışarıdan göründüğü gibi bir insan değil..Ama asıl sorun oyuncularla kurduğu ilişki...

Horakova buraya MVP geldi DANA muamelesi yaptılar!

Açıkçası bu.Kim yaptı..Neden izin verildi..Sene sonu kim kurtardı bizi..horakova!

HaBaBaM GüM GüM GüM

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #71 : 09 Mayıs 2014, 16:32:37 »
BENCE Bu takımdaki en az suçlu insan Roberto Iniguez.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #72 : 09 Mayıs 2014, 16:37:38 »
BENCE Bu takımdaki en az suçlu insan Roberto Iniguez.

Onunda hataları var..Çok hemde...

Oyuncuların kutuplaşmasında etkisi var..Biraz da idare etmek lazım.Edemiyorsan da çıkarsın Kahraman olursun..Basarsın istifayı çeker gidersin..

Ama tek başına bu demek olmaz!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #73 : 09 Mayıs 2014, 16:43:18 »
Türkiyenin ve Avrupanın en iyi alt yapısından 1 oyuncu çıkaramıyoruz! Neyin yönetimi!

Cansu var..Kübra kalır!

Olcay var illa 1 numara olacak deriz..Bırakın 2 numara olsun..Bassın çalsın atsın...

Bana verecekler şubeyi kim varsa keserim ilişkisini!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Yanıtla #74 : 09 Mayıs 2014, 18:23:22 »
Kusira bakmayin da koc suclu olabilir hic bir hucum savunma seti cizemiyor da olabilir ama o kadar oyuncu gs en buyuk rakip oldugunu biliyorsa herseye ragmen mucadele edip catir catir oynayacaksin.kusura bakmayin bem hocaya yonetime tavir koycam diye hele de gsye karsi mucadele etmeyen oynamayan oyuncj defolsun gitsin.hepsi de.bunlari bilip uyarmayan sube yonetimi de genel yonetimde.