ben ne fenerbasket ekibini tanıyorum ne de baba necdet isimli arkadaşı.
lakin benim internet aleminde gördüğüm en delikanlı adamlardan birisi canarino nickli arkadaş.
ve gerçek bir fenerbahçe sevdalısı, yazarken sadece ve sadece fenerbahçe aşkıyla, aklından geçeni eğip bükmeden yekten, en doğru şekilde söyleyen bir arkadaş.
öte yandan şu iki günlük muhabbete binaen necdet bey'in twitter hesabına bakıyorum, aynı samimiyeti, tek derdinin fenerbahçenin iyi olması duygusunu hissedemiyorum.
ve tabi
didem akın, gitsin.
şubede yaşananlar diye hep bahsediliyor, benim bir bilgim yok, amma ve lakin, bu şubede 8 yıldır her şey güllük gülistanlık olsa bile, son 1 ayda yaşananların hesabını birilerini vermesi lazım.
bu adres de bu takımın menajeri olan kişi.
ha bana kalsa,
şubeyi kapatmam, çünkü fenerbahçenin sportif başarı dışında sosyal görevleri var. bu yüzden fenerbahçe kadın basketbol takımı hep var olmalı.
ama bu şubeye yatırım falan yapmam, alt yapıdan gelen kızlarımızın yanına, yine kendileri gibi genç ve ucuz yabancılar koyar, o şekilde rekabetçi bir takımdan ziyade, fenerbahçe isminin yaşatacak bir yapıyla devam ederim.
hem böylece yıllardır ikili rekabetten dolayı uçuk paralar kazanan hanımefendiler de bu paraları bir daha bulamaz ve akıllanırlar.
sadece ve sadece fenerbahçeyi düşünen alelade bir taraftar olarak aklımın erdiği bu.