Gönderen Konu: Didem Akın  (Okunma sayısı 105950 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Didem Akın
« Yanıtla #150 : 11 Mayıs 2014, 00:39:17 »
Abi duru 4 yaşında 30 una gelene kadar didem ablamiz.ordan ayrılmaz. Duru okulunu bitirsin.londra da master yapsın gelsin..
Poyraz menajer olursa takımı baştan aşağı. ............
Sıkıntı olur Özcan :( :).:).

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #151 : 11 Mayıs 2014, 00:40:58 »
Desene hocam aile boyu olacak diye :) Murat hocam da geldi onlarda bayanlardan sorumlu olacaklar,erdenay, casak beraber :):):)
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #152 : 11 Mayıs 2014, 00:41:54 »
Abi duru 4 yaşında 30 una gelene kadar didem ablamiz.ordan ayrılmaz. Duru okulunu bitirsin.londra da master yapsın gelsin..
Poyraz menajer olursa takımı baştan aşağı. ............
Sıkıntı olur Özcan :( :).:).
Onu hiç düşünmemiştim be :):) Zaten güneş gözlüklerini takınca tam karizma oluyor .
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2014, 00:42:43 Gönderen: Özcan Özdemir »
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #153 : 11 Mayıs 2014, 00:52:33 »
Kusura bakma , konunun altına yazınca, sanki sen istemiyorsun gibi olmuş, onun için dememiştim. Senin gitmesi gerekiyorsa oda gitmeli tarzında ki yazını okudum ondan bu şekilde yazmıştım.
Didem artık gitmeli, kalması bizim en büyük yanlışımız olur diye yazmıştım.

Estağfurullah ne kusuru her şey Fenerbahçe için hayırlı olsun inşallah.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #154 : 11 Mayıs 2014, 01:07:27 »
Baba Necdet dediğiniz Adamın kendisine verdiğim işine gelmeyen cevapları RT ederek
beni hedef yapmasından sonra çıkıp gelen birinin bana yazdığı şu Twite bakın ;

''FB Melih ‏@TCmlhgld  31 dk.
@fenervoleybol @BabaNecdet ama belli ki sen baya eziksin ve sen Fenerbahçe'li değilsin. ya kulüpten kovulan birisin ya da Galatasaray lisin ''

Sayesinde Fenerbahçe'li değil,ezik,kulüpten kovulan biri ya da gs'li olduk iyi mi  ;D
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2014, 01:07:57 Gönderen: gurol1967 »

Çevrimdışı Forza_FB

• Üye
« Yanıtla #155 : 11 Mayıs 2014, 01:12:13 »
yorum yapmayacağım dediğim gibi. az önce twitter a baktımda garip işler olmuş.

gürol abiyi bile çileden çıkarmışlar. hiç olayla alakası olmamasına rağmen.

yalnız en tuhafı genç oyuncuların bu işe girmeleri. fenerbasket mentionlı tweet atmaları..

Çevrimdışı Forza_FB

• Üye
« Yanıtla #156 : 11 Mayıs 2014, 01:23:54 »
burhan felekte protokoldeki hal ve hareketlerle; 3-4 gündür ki tweetleri birleştirince hoşlanmadığım bir yapı oluştu kafamda.

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
« Yanıtla #157 : 11 Mayıs 2014, 01:28:27 »
Şu başlıktaki her yorumu okudugumda ve fenerbasketin her tweetinde  ağzım bi karış daha açıldı,neler dönüyormuş şubede ya.Bu kadar kepazelige rağmen bu takımın 8 senelik başarısı mucizedir.Şayet soylenildigi gibi şube oyuncuların çiftliğine dönmüş ise,Denizde damla bir Fenerbahçeli olarak Fenerbasketteki abilerin yanındayım.
Takımda rezillik yapan kim varsa kovsunlar,robertoyla uzatıp devam edelim.Bu şartlar altında koçun zaten başarılı olma şansı yoktu.Biz Fenerbahçeye ne gözle bakiyoruz,insanlar hangi gözlerle,gerçekten yazık....
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
« Yanıtla #158 : 11 Mayıs 2014, 01:32:16 »
Esmeral basketbolu bırakıyorsa Didem'in yerini alabilir bence.

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #159 : 11 Mayıs 2014, 01:33:41 »
yorum yapmayacağım dediğim gibi. az önce twitter a baktımda garip işler olmuş.

gürol abiyi bile çileden çıkarmışlar. hiç olayla alakası olmamasına rağmen.

yalnız en tuhafı genç oyuncuların bu işe girmeleri. fenerbasket mentionlı tweet atmaları..

Benim için sorun değil abicim beni bilen biliyor ben bir lafa bakarım laf mı diye bir söyleyene bakarım
adam mı diye.İşte yıllardır oluşturdukları tipik taraftar profilinin bir örneği.
Üzücü olan bu zihniyetin Fenerbahçe'yi güya koruyoruz diye kendilerine misyon biçmeleri
ama aslında zarar verdikleri.Ama bitecek yakında bu zihniyet ve türevleri.

Genç oyuncuları kışkırtan da Didem Akın'ın yardımcısı dedikleri @kilinc_tuba .
O yazdırıyor ve çok zavallıca bir durum.

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #160 : 11 Mayıs 2014, 01:39:23 »
Su seviyesiz tweetleri RT etmesini anlamiyorum.  Ilginc bicimde, bunu goremeyen insanlar var.
Bilerek yapıyor abicim yandaş topluyor,takipçi sayısını arttırıyor dedim ya kendine ayrı bir misyon biçiyor diye.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #161 : 11 Mayıs 2014, 01:50:41 »
ben ne fenerbasket ekibini tanıyorum ne de baba necdet isimli arkadaşı.

lakin benim internet aleminde gördüğüm en delikanlı adamlardan birisi canarino nickli arkadaş.

ve gerçek bir fenerbahçe sevdalısı, yazarken sadece ve sadece fenerbahçe aşkıyla, aklından geçeni eğip bükmeden yekten, en doğru şekilde söyleyen bir arkadaş.

öte yandan şu iki günlük muhabbete binaen necdet bey'in twitter hesabına bakıyorum, aynı samimiyeti, tek derdinin fenerbahçenin iyi olması duygusunu hissedemiyorum.

ve tabi

didem akın, gitsin.

şubede yaşananlar diye hep bahsediliyor, benim bir bilgim yok, amma ve lakin, bu şubede 8 yıldır her şey güllük gülistanlık olsa bile, son 1 ayda yaşananların hesabını birilerini vermesi lazım.

bu adres de bu takımın menajeri olan kişi.

ha bana kalsa,

şubeyi kapatmam, çünkü fenerbahçenin sportif başarı dışında sosyal görevleri var. bu yüzden fenerbahçe kadın basketbol takımı hep var olmalı.
ama bu şubeye yatırım falan yapmam, alt yapıdan gelen kızlarımızın yanına, yine kendileri gibi genç ve ucuz yabancılar koyar, o şekilde rekabetçi bir takımdan ziyade, fenerbahçe isminin yaşatacak bir yapıyla devam ederim.

hem böylece yıllardır ikili rekabetten dolayı uçuk paralar kazanan hanımefendiler de bu paraları bir daha bulamaz ve akıllanırlar.

sadece ve sadece fenerbahçeyi düşünen alelade bir taraftar olarak aklımın erdiği bu.

Çevrimdışı Forza_FB

• Üye
« Yanıtla #162 : 11 Mayıs 2014, 01:55:21 »

ama bu şubeye yatırım falan yapmam, alt yapıdan gelen kızlarımızın yanına, yine kendileri gibi genç ve ucuz yabancılar koyar, o şekilde rekabetçi bir takımdan ziyade, fenerbahçe isminin yaşatacak bir yapıyla devam ederim.

hem böylece yıllardır ikili rekabetten dolayı uçuk paralar kazanan hanımefendiler de bu paraları bir daha bulamaz ve akıllanırlar.

sadece ve sadece fenerbahçeyi düşünen alelade bir taraftar olarak aklımın erdiği bu.

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #163 : 11 Mayıs 2014, 02:26:42 »
Baba Necdet sardı gene birini başıma Twitter da. :)
Kendisi de şu cevabı verdi ;

'' Necdet Ronabar ‏@BabaNecdet  4 dk.
@fenervoleybol @AysinBatu kardesim o zaman abdullah beyi cigdem hanimi baska bir emriniz ''

Voleybol takımları ile bayan basketbolu bir tutuyor karşılaştırmaya bakın savunmak için yahu  :)
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2014, 03:32:34 Gönderen: gurol1967 »

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #164 : 11 Mayıs 2014, 02:41:17 »
Abi mesela şimdi de olay tam tersine döndü. Necdet babanın üslubu tartışılıyor, FenerBasket hesabından yazılanlara niye kimse cevap vermiyor derken oyuncular cevap veriyor ama bunu başkaları yazdırıyor deniyor. Bu işin bu bakış açısıyla sonu gelmesi mümkün değil bence. Çünkü iki tarafta karşıdaki ne yapıyorsa altında bir şey arıyor.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...