Gönderen Konu: Didem Akın  (Okunma sayısı 105884 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ynt: Didem Akın
« Yanıtla #195 : 11 Mayıs 2014, 20:05:22 »
Bundan sonra istesede kalamaz zaten istemese de gidecek artık, muhtemelen her maç tribünde bir taraftar gurubu onu maçın başından sonuna kadar protesto edecek tahminimce, bu durumda da ne kadar dayanır orasını bilemem ama sonunda kesinlikle gider bir şekilde. taraftarla arasına kara kedi giren hiçbir yönetici kalamaz ve kalmamalı da zaten. Herkesin gözünü boyayabilir, kandırabilirsiniz ama taraftarı asla kandıramazsınız taraftar sahada/salonda kimin kaytardığını kimin yüreğini koyup oynadığını bilir mesela. Bu saatten sonra da taraftar bu işin peşini bırakmaz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı manyak fenerli

• Üye
« Yanıtla #196 : 11 Mayıs 2014, 20:11:09 »
taraftar başarıya bakar neler gördük biz neler seneye çok başarılı bir takım olsun ilk didem akın için tezahurat yapılır

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
« Yanıtla #197 : 11 Mayıs 2014, 20:12:56 »
Didem akının bende gitmesini çok istiyorum hele söylendiği gibi g.saraylıysa 1 dk tutulmaması lazım kulüpte.. Ama neden daha önceki yıllarda sesler bu kadar yükselmedi yine istenmeyen bir isimdi ama bu kadar saldırı yoktu.

Ben başarısızlığı sadece Didem akına bağlamanın bize zarar vereceğini düşünüyorum..

Başka sorunları görmek lazım öreğin.. Bu takım önceki yıllar her maç 90-100 sayı atarken neden şuan 70' şi zar zor buluyor?...
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #198 : 11 Mayıs 2014, 20:15:32 »
taraftar başarıya bakar neler gördük biz neler seneye çok başarılı bir takım olsun ilk didem akın için tezahurat yapılır

Hocam bence senin ayıramadığın bir durum var. Fenerbasket Didem Akın'la ilgili yazdıklarına dün ya da ondan önceki gün başlamadı. Aynı şeyler gs taraftarı Fenerium genel müdürü için de yazıldı.

• Üye
« Yanıtla #199 : 11 Mayıs 2014, 20:19:31 »
böyle saldırıya gectilermi ? başarısızlığı tek bir kişiye kesmeleri saldırmaları canımı sıkıyor benim birde içinde yalan bilgiler var ben twitterdan gerekli resimleri paylaştım

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #200 : 11 Mayıs 2014, 20:39:06 »
Atılan hangi iftiradan bahsediyorsun sen manyak fenerli? Kim kime iftira atmış?

Peki ben sana şunu sorayım? Kaç senedir kadın basketbolunu takip ediyorsun? Didem Akın'ın Galatasaray yıllarını biliyor musun? Günün birisinde Bülent Korkmaz Fenerbahçe futbol takımına şube kaptanı olsa içine siner mi? Ona yönelik eleştirileri iftira olarak mı algılarsın? Ya da Işıl Alben emekliliğine yakın son senesini Fenerbahçe'de geçirse ve devamında şube kaptanı olsa; Işıl'ın bu statüsünü hem de tarihin en başarısız olan sezonunda eleştirenleri müfterilikle mi suçlarsın?

Didem'in zamanında basına yansıyan demeçleri Işıl'ın bazı demeçlerinden aşağı değildir. İnsanları iftiracılıkla suçlamadan önce bismillah de; araştır. Senin iftiracı dediğin kişiler daha kadın basketbolunun yüzüne bakanın olmadığı senelerde gençliklerini Caferağa parkelerinde geçirmiş insanlar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #201 : 11 Mayıs 2014, 20:40:49 »
Herkew herkesi tanıyor.
Barış cemal fatih kisaca değerli fenerbasketi kuran o Adamlar yıllardır tribundeler. Yani son 3 4 sezonun popolist taraftarı değiller. Usluplari sert veya yumuşak onların tercihi
Ama herkes herkesi çok çok iyi bilir tanırlar....
Didem akin in galatasaray li olmasına çok tskildiginiz zaten bildiğimiz bir durumdu yahu
Şube çiftlik olmus.didem akin Fenerbahçe li olsa ne yazar Galatasaray'li olsa Beşiktaş li olsa ne yazar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Aşağıdaki yazıyı tam 38 ay önce (dile kolay, 3 yıl, 2 ay olmuş) yazmıştık. Galatasaray'a kaybettiğimiz 2011 Türkiye Kupası yarı final maçından hemen sonra... Fenerbasket'te yayınlanmıştı. Sadece çürümüş bir zihniyetin ufak bir çehresini sergilemek için paylaşıyorum. Yoksa büyük resim daha facia... İşte tekzip ve yalanlama gelmeyen yazımız:

Basketbol ve 2.4 saniye... Yerine göre çok kısa bir süre, yerine göre bütün bir sezonun kaderini değiştirecek kadar uzun... Şimdi basketbol tarihinde son şutlarla kaderi değişen takımları tek tek sıralamaya kalkarsak meselenin özü mecraından sapabilir. İlk hatırladığım geleceğin hanedanı olarak gösterilen "genç ve umut vadeden" Cavaliers kadrosunun gümbür gümbür giderken sanırım 88 playofflarında Bulls'un genç yıldızı Michale Jordan'ın jeneriklik son saniye şutuyla elenmesi ve bu şokun üstüne o kadronun paramparça olması ve bir daha 20 yıla yakın süre kendisini toparlayamaması... Eğer o gün hakemler tarafından sürenin 2.4 saniyesi çalınsaydı Chicago'nun son şutu sayılmayacak ve bunun sonucu Cavaliers kadrosu dağılmayacak, birkaç yıl sonrasının Bulls hanedanlığı belki çok daha ileri bir zamana ertelenecekti. Yahut hakemler buna teşebbüs etmiştir ama Bulls'un başında Didem Akın gibi bir menejer yoktur. Muhtemeldir ki, o maçın son saniyesinde olanlar NBA'in kaderini değiştirmiştir.

Sonra 2004 Batı konferansı yarı finalleri... Hatıralarda taze olduğu için uzatmayacağım. Derek Fisher'ın 0.4 saniye kala attığı basketin nasıl kelebek etkisi yaptığı ve ligin kaderini değiştirdiği meraklıları tarafından bilinir. Maçın bitimine 4 saniye kala Spurs 1 sayı geride ve kenardan hücum ediyorlar. Tim Duncan post bölgesinden çok zor bir şutla takımını süre dolarken 1 sayı öne geçiriyor. Fakat hakemler kalan süreyi ıcığı cıcığına hesap ediyor ve sürenin bitmediğine daha 0.4 saniye kaldığına kanaat getiriyor. Eğer o dakika Lakers koçu Phil Jackson'ın yanında Didem Akın gibi bir menejer olsa ve bu büyük ustaya "farkındayım 0.4 saniye kaldığının ama boşveeer" deseydi alacağı cevabı düşünmek istemiyorum. Ama Türkçe cevap verseydi muhtemelen "s.tir git başımdan, bela mısın" diye başlar ve devamı gelirdi. Sonrasını biliyorsunuz: Tam iki molada topu oyuna sokamadılar. Phil Jackson ısrarla mola almaya devam etti. Çünkü bu süreyi ciddiye alıyordu ve takımın yerleşimini beğenmiyordu. Bizler hepimiz Shaquille O'Neal üzerinden bir hücum bekliyorduk. Çünkü 0.4 saniyenin şuta fırsat vermediğini, en fazla tip yapılacağını az-buçuk biliyorduk. Çembere doğru top atılacak ve Shaq tipleyecek. Bütün Spurs ona odaklanmıştı. Topu kenardan oyuna sokan Payton bir an Ginobili'nin gafletinden faydalandı ve boştaki Fisher'ı gördü. Fisher ise topu tutmadan adeta voleybol pası gibi çembere yöneltti. Sonrası malum... Sezonun akışı değişti.

Bu forumdaki herkes zaten yeterince basketbol maçı izliyor ve basketbolda değil 2.4 saniyenin, 0.4 saniyenin bile ne kadar kıymetli olduğunun farkında.

Peki bir basketbol takımının menejeri sözkonusuysa... Üstelik bu basketbol takımı Avrupa şampiyonluğu hedefiyle yola çıkmışsa... Dünya yıldızları bu menejere emanet edilmişse... Bu menejer 2.4 saniyeye boşver diyebiliyorsa... Basketbolu bilmediği için midir; yoksa takım ve ekmeğini yediği kulübün başarısı zerre kadar umrunda olmadığı için mi? Bence basketbolu bilmesine biliyor ama taaa Antep'lerde filan niye birgün fazladan duracaksın ki? Evinde olmak varken... Hem başarısızlığın hesabını sana soran yoksa...

Olan şudur: Galatasaray'la oynadığımız Türkiye Kupası yarı final maçının son bölümlerinde Galatasaray hücum ederken 24 saniye süresi doldu ve bizim koç mola istedi. Ancak bu esnada kalan süre 19.4 saniyeydi. Fakat saat işlemeye devam ettiği için 17 saniyeye indi. Hakemler molayı verdi ama işleyen 2.4 saniyeyi geri almadılar. Bu esnada salonda olan Ömer Koçsan abimiz altyapı antrenörlerinden birisiyle menejer Didem Akın'a sürenin 19.4 saniye olması gerektiğini iletiyor. Koç o esnada Birsel üzerinden saçma ve okul takımlarında bile görülmeyecek acemilikte bir set çizmekle meşgul... Topu Birsel alacak, süreyi sek sek yaparak eritecek ve son saniye Allah ne verdiyse çembere gönderecek... Neyse, konudan sapmayalım: Setin saçmalığını sonra tartışırız, adına set denirse... Didem Akın'ın verdiği cevap insanı hayretten lâl bırakacak kadar dehşet: "Farkındayım ama boşveeer..." Yahu daha bir hafta önce son saniyede Beşiktaş maçını çevirmişsiniz, iyi niyetli bir insan ayık kafayla bunu nasıl söyler? Koç orada saçma sapanda olsa bir set çizerken o süreyi takip etmek senin görevinken üstelik, nasıl, nasıl, nasıl bu kadar rahat olabilirsin?

Belki koç kalan süreyi böyle saçma bir sete ısmarlamayacak, hemen bir ikilik deneyip taktik faul yaptıracak, geçen hafta Esra Şencebe'nin yaptığı gibi kaçırmalarını bekleyecek, birisini dahi kaçırsalar yeni bir ikilikle uzatma şansımız doğacaktı. İkisini atsalar bile zaten üçlük denemek için bir şansımız daha olacaktı. Bütün bunlar 17 saniyede olabilirdi. Ama süre 17 yerine 19.4 saniye olsaydı çok daha yüksek bir ihtimal bu şekilde gelişirdi, gelişmeliydi. Hoş, bizim koç kalan süreyi kendi elleriyle eritti; pardon, Birsel'in ellerinde erittirdi ama olsun. Bunun hesabını yapmak Didem'in işi değil. O hakemler tarafından gaspedilen 2.4 saniyelik sürenin peşine düşecek. Mesela Birsel'in süre dolarken attığı şut girseydi... Ama şutu yarım saniye geç attığı için sayılmasaydı... Kim olacaktı mesul? Elbette "farkındayım ama boşver" diyen kişi... Bir menejer o verilmeyen 2.4 saniyeyi korumak için benchte oturur, onun için para alır. "Farkındayım ama boşver" demek için değil.

2.4 saniyenin hakem tarafından yenilmesine "boşver" diyebilen bir menejer ve bu menejeri halen kulübün içinde tutan yönetim Galatasaray'ın maçı ve devamında onların Türkiye Kupasını kazanmasında bir numaralı pay sahibidir. 2.4 saniyeye boşver haaa? Ulan 0.4 saniyede NBA şampiyonunun adı değişiyor. Değil ki 2.4 saniye...

Arkadaşlar; 2.4 saniye basketbolda boşverilecek şey midir? Bir menejer bunu söylerse iyi niyet aranabilir mi? Sadece şu tavır bile bu kadının artık bu takımda değil bir dakika, bir saniye bile durmaması gerektiğini ispatlamaya yeter ve artar. Niye boşverelim kardeşim? Sen hakem masasına gitme, tartışmaya katılma, rahatın kaçmasın, yerinden kalkma ve öylece kala kal diye mi?

Şimdi yorumlarınızı bekliyorum.

Didem hanım 2.4 saniyeye niye "farkındayım ama boşver" demiş olabilir?

a) Basketbolda 2.4 saniye gerçekten bir hiçtir.

b) 2.4 saniye basketbolda çok şeydir ama Didem hanım bunu bilmiyordur. Böyle kısa sürede sonucu değişen maçlara ömrü boyunca hiç tanık olmamıştır.

c) Bir an önce elensekte gitsek diye düşünmüştür. İstanbul'da mühim işleri vardır.

d) Rakibe eski zamanlardan bir vefa borcu vardır.

Sizce hangisi? Ben c ile d şıkkı arasında kararsız kaldım.

14.03.2011
Hakan YAMAN
fenerbasket.com

« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2014, 00:51:32 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #203 : 11 Mayıs 2014, 20:44:56 »

Ne yani başarılı olduğumuzda ben Didem akın'a teşekkür mesajımı atarım. Fenerbahçe taraftarı dönek midir, ne demek istiyorsunuz ?
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

• Üye
« Yanıtla #204 : 11 Mayıs 2014, 21:10:31 »
herşeyin en iyisini siz bilirsiniz biz birşey bilmiyoruz biz neyiz ki fenerbasketdeki abilerimiz yıllarca emek vermiş sövebilirde sayabilirde  o hak onlarda var ben susuyorum devam edin haa parcalayana kadar öldürene kadar devam edin size göre heryer çiftlik herşeyin en iyisi sizde herşeyin en iyisinide siz bilirsiniz ordaki insanlar birşey bilmiyor

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #205 : 11 Mayıs 2014, 21:13:59 »
herşeyin en iyisini siz bilirsiniz biz birşey bilmiyoruz biz neyiz ki fenerbasketdeki abilerimiz yıllarca emek vermiş sövebilirde sayabilirde  o hak onlarda var ben susuyorum devam edin haa parcalayana kadar öldürene kadar devam edin size göre heryer çiftlik herşeyin en iyisi sizde herşeyin en iyisinide siz bilirsiniz ordaki insanlar birşey bilmiyor
Bilmiyorsunuz diye bir şey iddaa etmedim ama alıntı yaptığınız sözü ben yapmam, istemiyorum o kişiyi.

• Üye
« Yanıtla #206 : 11 Mayıs 2014, 21:18:30 »
ben genel olarak konuştum belli kişiler var istemeyen eyvallah derim onlara ama herşeyi ben bilirim ben ne düşünürsem o doğru zihniyetine karşıyım hakan dinçay bilmez didem akın bilmez hiç kimse bilmiyor bu kulüpde bazı kişiler herşeyi biliyor isimde yazarım yani cem abi başta herşeyi biliyor ordakiler hiçbişey bilmiyor sonra şimdi yazan hakan öyle murat da öyle bu şubeler bitikdi bu kişiler canlandırdı herneyse şimdi forumdn atabilirsiniz beni hiç sorun değil

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #207 : 11 Mayıs 2014, 21:22:57 »
Hakan abinin yazısı 2011 de yazılmış bir yazı, Murat'tan kastınız Murat Kaya hocamsa oda sürekli bu şekilde yapılanmanın yanlış olduğunu söyleyenlerden Cem ile birlikte.
Gerçekten şubelerimizde yanlış işler dönüyor. Bizler bunlara karşıyız, neden Fenerbahçemizin öz evlatları oralarda görev alamıyor.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #208 : 11 Mayıs 2014, 21:24:57 »
ben genel olarak konuştum belli kişiler var istemeyen eyvallah derim onlara ama herşeyi ben bilirim ben ne düşünürsem o doğru zihniyetine karşıyım hakan dinçay bilmez didem akın bilmez hiç kimse bilmiyor bu kulüpde bazı kişiler herşeyi biliyor isimde yazarım yani cem abi başta herşeyi biliyor ordakiler hiçbişey bilmiyor sonra şimdi yazan hakan öyle murat da öyle bu şubeler bitikdi bu kişiler canlandırdı herneyse şimdi forumdn atabilirsiniz beni hiç sorun değil

Bir şey biliyor olsalar yarısı kadar bütçeye sahip ezeli rakibe bir sezonda 3 kupa vermezlerdi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #209 : 11 Mayıs 2014, 21:25:25 »
Ahahahahah forumdan niye adam atalım onu anlamadım.
Bizim gibi düşünmek zorunda değil ki hickimse..bizim çok şükür ki bizim gibi dusunmeyenlere tahammülumuz var.

Ayrıca ben yazdım bayan basketboldan anlamam
Futbol dan da.cok.anlamam
Yani herşeyi bildiğimi iddia ettiğim yok spor olarak
Hatta.buradaki.cogu.adamakn yanında basketbol bilgim kittir
Ama voleybolu iyi bilirim. Pazarı da bilirim.sporu da bilirim bu konuda mütevazı olmayacağım.
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2014, 21:27:02 Gönderen: Cem Ağrak »