Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 392985 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Bakın STAFFA laf eden yok arkadaşlar..Bence koç yanlış yaptı..Sizce doğrudur o ayrı.

neden koç yanlış yaptı acaba
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
  • Yer: dark side of the moon - istanbul
Bakın STAFFA laf eden yok arkadaşlar..Bence koç yanlış yaptı..Sizce doğrudur o ayrı.

maçın ikinci yarısında tüm topları patates eden emiri devamlı sahada tuttu.

5 top kaybı yaptı üst üste..

hatta bir ara bo kenardaydı emir yine sahadaydı..

takım ve koç berbat maç çıkarttı.

FENERBAHÇE Hayattır ! | http://okulacik.blogspot.com/

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #2252 : 11 Haziran 2014, 00:21:55 »
Herkese inat alacağız ulan şampiyonluğu...
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
bence Staffa da laf var kardeşim

1. 4 yabancı teknik faulunde Obra'yı uyarmaları gerekirdi
2. Milano maçından sonra ikinci defa Obra atıldı.İkinci defa biz kenardan yaratıcı birşey göremedik. Üstelik bir de teknik faul onlar yedi.

Onlardan dolayı demedim Okan..Oğuz çok da iyi oynarken neden oyundan aldı mesela..Bana kalırsa gayet de etkili idi..Birde bu alan savunmasında hatalıydı...Nasıl maç kazandırdığında yazıyorsak kötü oluncada yazalım.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
adamlar tam istedikleri gibi kavga dövüş 2 maç aldılar. Bizim salon aziz beyin bu anlayışı ile adam olmaz. 2.maç son topa kalmayacaktı erginin zırvalıkları ile seri gerildi. Unuttukları şey saha avantajı biZde , bu salon dezavantajına rağmen şampiyonluğu alırız. Süpürülmekten kurtuldular sadece. Şu memlekette ağlamadan bi iş de hakkıyla olmaz mı arkadaş valla olmuyor.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
hakeme ve şartlara bahane bulmak işin kolay kısmı bence.

bu maçı rakip çok daha motive ve iyi oynarken beraberliğe getirdikten sonra uyuyan, 12-13 fark yerken izleyen,

fenerbahçe koçu, kenar yönetimi ve beraberliğe gelip de tüm baskı rakibe geçtiğinde ilk hücumda el üstü üçlük deneyen, rakibe hemen ayağa kalkma şansı veren fenerbahçe oyunları el birliğiyle kaybettiler, gerisi hikaye.

16 farktan beraberliğe gelirken de aynı hakemler vardı.

ev sahibi avatnajı da böyle bir şey zaten, senin aleyhine bi kaç tane düdük olacak, sen o anlarda dağılıp gideceksen, kusura bakma elin oğlu böyle alır maçı.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Bizim salondaki durumu beğenmiyorum ama Galatasaray taraftarının Abdi İpekçi'de yarattığı ekstra bir durum da yok.47-47 iken falan da pek ses çıkmıyordu onlar da bu konuda bize biraz benziyorlar.Ama  bizim oyuncuların sahada koyduğu oyunda sıkıntı var.
Ben Bogdanovic ve Oğuz Savaş'ın Abdi İpekçi'de daha düzgün oynadığını hatırlamıyorum.(Keza Preldzic de eklenebilir ama son 3 yıl için.Geldiği ilk 4 senedeki performansını hatırlayamadım ama durum bu)
Son sampiyonlukta Oguz bayagi iyiydi en az bir macta. Hatta hic unutmam mac biterken Emir getirmis Oguz bos smac vurmus seyirci cildirmisti.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
maçın ikinci yarısında tüm topları patates eden emiri devamlı sahada tuttu.

5 top kaybı yaptı üst üste..

hatta bir ara bo kenardaydı emir yine sahadaydı..

takım ve koç berbat maç çıkarttı.
Maç sonu hocanın ceza kağıdı gelmiş hemen. Teknik taktik vs. konuşmam ben bunun üstüne.Koç maçı kazandirmayacaklarini hissetti bence maç içinde. O gerginlik içinde belki farketmedik ama ne kadar kötü oynasak da ne zaman geri gelsek kolay düdüklerle momentumun bize geçmesini engellediler.Çok net.

Tapatalk

Çevrimdışı Lf1907

• Üye

bu maçı rakip çok daha motive ve iyi oynarken beraberliğe getirdikten sonra uyuyan, 12-13 fark yerken izleyen,

fenerbahçe koçu, kenar yönetimi ve beraberliğe gelip de tüm baskı rakibe geçtiğinde ilk hücumda el üstü üçlük deneyen, rakibe hemen ayağa kalkma şansı veren fenerbahçe oyunları el birliğiyle kaybettiler, gerisi hikaye.

ev sahibi avatnajı da böyle bir şey zaten, senin aleyhine bi kaç tane düdük olacak, sen o anlarda dağılıp gideceksen, kusura bakma elin oğlu böyle alır maçı.

Çevrimdışı RBaggio

• Üye
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #2259 : 11 Haziran 2014, 00:26:27 »
Bu kadar "belaltına" rağmen Allahın izniyle şampiyon olacağız.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Maç sonu hocanın ceza kağıdı gelmiş hemen. Teknik taktik vs. konuşmam ben bunun üstüne.Koç maçı kazandirmayacaklarini hissetti bence maç içinde. O gerginlik içinde belki farketmedik ama ne kadar kötü oynasak da ne zaman geri gelsek kolay düdüklerle momentumun bize geçmesini engellediler.Çok net.

Tapatalk
Duduk calmayarak engellemis olabilirler ancak iki defa beraberlige geldigimizde de defalarca hucumda bos donduk. 5-6 one gecseydik deplasmanda hava cok degisirdi. Kirilgan ve saha ici organizasyonu zayif bir takim goruntusu veriyoruz ne yazik ki deplasmanlarda.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Selçuk

• Üye

Bi kaç düdük derken? hatalı kararları saymayalım, küfür eden rakip oyuncuları,koça gelen su şişelerini vs saymayalım. TBL rekoru kırılan 6 tane teknik faul ne olacak?

Tapatalk

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
@ selçuk

hocam istediğimizi sayalım, saymayalım demiyorum.

ama bence saymaya kendi hatalarımızdan başlamamız lazım.

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
Ben ust uste iki muhim maca gittim bu sene.  Abdi Ipekci'deki ortamin kat be kat daha iyi oldugu TV'den bile beli oluyor :)

biz ilk maç dışında 3 maçta da kötü oynuyoruz.

bence atmosferle alakası yok.

bugün kaçırdığımız 3'lüklerin hepsi bomboştu...

okadar 3'lük kaçarsa ve boş kaçarsa maçta tutunamazsın.

yine diyorum;

hakemler içeri gittiği anda 2/16 3'lük atmışız. %12

bunun atmosferla falan alakası yok.

ilk maç iyiydik gs çok berbattı..

lakin son 3 maç biz çok kötüydük.

Sen sokarsan atmosfer falan hikaye.

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
Ben ust uste iki muhim maca gittim bu sene.  Abdi Ipekci'deki ortamin kat be kat daha iyi oldugu TV'den bile beli oluyor :)
Bende salona bir kaç kere gittim. Kazandığımız barca maçı hariç salonda maç olduğunu hisettmedim kimse kusura bakmasın. Tv den belli olmuyor onuda söyleyelim. Kendi salonumuzu kötülemek için söylemiyorum devlet onlara salon yapmazsa rüyalarında bile göremezler böyle bir salonu,anlatmaya çalıştığımız salonda yaratılan hava.

Tapatalk