Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 375664 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Bu arada iki şeyi ayıralım:

1) galatasaray taraftarı hayvan sürüsüdür ve eşit koşullarda olan her tribünde ezilip gider
Lakin...
Salon sporları için doğru ortam İpekçideki ortamdır. Bizim salonun yuzde 60ı ıslık bile çalamıyor
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
@ selçuk

hocam istediğimizi sayalım, saymayalım demiyorum.

ama bence saymaya kendi hatalarımızdan başlamamız lazım.
Üstad haklısın ama bu maç farklı yoksa ilk maç hariç bu seride hiç iyi oynamıyoruz.Lakin dikkatimizden kaçırmamiz gereken şey kötü oynasak bile bunları yenebiliyor olduğumuz. Sonunda şampiyonluk olan bir seride hakemlerin ve dış faktörlerin maçları bu kadar net etkilemesine izin vermemesi lazım kulübün.

Çok uzattım bu muhabbeti, maçla ılgili teknik taktik konuşmak isteyen arkadaşlardan yarattığım kirlilikten dolayı özür dileyerek iyi geceler 😆😆😆

Tapatalk

Çevrimdışı ConsultaNt

• Üye
Rakibin salonundaki atmosferi, geçen maçta Bjelica'nın ve Bojan'ın üçlükleriyle sus pus olmalarıyla da değerlendirin. Eğer ekstra sayı üretebilsek tam manasıyla ümitlerini söndürecektik. Üstte söylenmiş, ben de katılıyorum. Sen attıktan sonra atmosfer falan kalmıyor. 80 dakika oynadık doğru dürüst önde olmadık 2 maçta. Maçın herhangi bir bölümünde 6-7 sayı bile öne geçsek çok farklı olurdu tribünler.

Bizim ise bu yönetim şekliyle salonda baskılı bir atmosfer oluşturma ihtimalimiz yok maalesef. Tribün açısından iyi denilecek son ev sahibi olduğumuz maçlar Sinan Erdem'dekilerdir sanırım.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 00:43:20 Gönderen: ConsultaNt »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
neyse can yazmıştım birşeyler ama editledim koçum..

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
Eyvallah, tesekkurler.  Bunun Federasyon'da vesaire, teyit edebilecegimiz bir linki var midir?  Ayrica KSK'nin 1 mac ceza aldigi karari nereden bulabiliriz?  Turkiye'deki hukukcu arkadaslar, bu kararlara istinaden girisimde bulunmak istiyorlar. 

Karşıyaka-Efes http://www.tbf.org.tr/docs/default-source/Disiplin-kurulu/karar-365-pınar-karşıyaka-anadolu-efes-beko-basketbol-ligi-play-off-çeyrek-final-müsabakası-hakkında.pdf?sfvrsn=2

Bizim maçla ilgili Federasyon linkini bulamadım ama o koyduğumda direk Federasyonun yayımladığı rapor.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Zeljko Obradovic'in Açıklamaları | Galatasaray - Fenerbahçe
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Cnbaz

• Üye
    • @Mhsinusta
Arkadaş bilet almak için siteye giriyorum. 450 lira diyor.... Kırk yılın başı gitmek istiyoruz olaya bak. Bari bu takım otobüsü kaç gibi gelir tahmini olan var mı ? Bari Cenk için bir şeyler yazıp, küfür edelim.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
federasyon silmiş bizim maçla ilgili kararı 2012 yılına ait

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Arkadaş bilet almak için siteye giriyorum. 450 lira diyor.... Kırk yılın başı gitmek istiyoruz olaya bak. Bari bu takım otobüsü kaç gibi gelir tahmini olan var mı ? Bari Cenk için bir şeyler yazıp, küfür edelim.

450 nedir ya kombine parası

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
biletler tükenmiş o sebeple muhtemeln saha kenarı veya 1.kategoridir

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
nasıl takımın berbat oyununu görmezden geliyorsunuz?

bukadar berbat hücum ve defans oynanır mı şu seride?

resmen batırdık.
takımın berbat oynadığına katılmıyorum. deplasmanda bu sene oynadigimiz en saglam performansi koyuyolar ortaya ve iki mactir -özellikle bu maçta- hakemler doğruyor takımı. STAFFA:) laf etmiyorum çünkü, çifte standarta maruz kaldılar ve iyi hazirladiklarina inanıyorum takımı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
lf1907

cano cana ben twitterda çok kızarım burda da kızıyorum abisi olarak

kesinlikle ben can ile herhangi bir galatasaray ile oynadığımız maç için tartışmaya girmem yazmıştım birşey editledim. zaten
ügünüz güzel kardeşimizi kıracak bir yorumda bulunmayalım diye ...

branş fark etmeksizin yazıyorum o benim ne kast ettiğimi anladı.

ben yatar hayırlı geceler olsun

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Son sampiyonlukta Oguz bayagi iyiydi en az bir macta. Hatta hic unutmam mac biterken Emir getirmis Oguz bos smac vurmus seyirci cildirmisti.

Aynen o smacı ben de hatırlıyorum ama Oğuz deplasmanlarda yok oluyor.

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
bu ergen milli takımın başında nasıl desteklerim milli takımı affedersiniz çokta şeyimde elimde olsa bu adamın çalıştırdığı milli takıma oyuncu vermem hoca değil yürüyen bomba nerde patlayacak belli değil.o değilde obra reise  üzülüyorum adamın kenarda verdiği eforu bazı oyuncular sahada veremiyor yazıklar olsun!!!!!