Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 391801 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı exex

• Üye

Şu seride 2 tane büyük olay var bence (Bir çok olay var bizim için özellikle 5. Maç tribün açısından sıkıntılı oldu) 1. Cisi skorborda yazdıkları ahlaksızca yazı ve 6. Maç sonrası otobüsümüzün taşlanması.
Ama bakıyorum medya sanki bu olayla hiç yaşanmamış gibi gs mağdur edebiyatı yapıyor,yazık gerçekten ülkenin tüm kurumlarıyla “restart” edilmesi lazım.
Şimdi gslh yarın maça çıkacak amaçları da provakosyon ve mümkünse maçı tatil ettirmek olacak,bu oyuna gelmeyelim maçı kazanacağımız düşünüyorum ancak kötü bir sonuçta dünyanın sonu değil (ihtimali düşük olsa da böyle bir durum var) biz doğru yoldayız başımızda iyi bir koç var durmadan devam edip gerçek hedef olan EU şampiyonluğu için takımımıza destek olmaya devam etmeliyiz.

şaka yapıyosunuz sanırım ?

Çevrimdışı exex

• Üye
Beyler ben hiçbir şey anlamadım birisi izah edebilir mi? Gergin yayına çıktı yönetim kurulu varken bize söz söylemek düşmez diyor. Yönetim de geri adım atmayacağız, maça çıkmayacağız diye açıklama yapıyor. Adamlar 2 kere açıklama yaptı, bunun üzerine maça çıkarlar mı sizce ?

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR dedi.

Çevrimdışı Demir

• Üye
  • Yer: Ankara
Beyler ben hiçbir şey anlamadım birisi izah edebilir mi? Gergin yayına çıktı yönetim kurulu varken bize söz söylemek düşmez diyor. Yönetim de geri adım atmayacağız, maça çıkmayacağız diye açıklama yapıyor. Adamlar 2 kere açıklama yaptı, bunun üzerine maça çıkarlar mı sizce ?

Çıkarlar bu çapsızlar. Ayrıca çıksınlar da zaten yine koyalım. Ulan çekirdek çitlereyek maç izleyen adamlardan korkuyor bunlar ben hiçbir şey anlamadım arkadaş.
Fenerbahçe hafta sonu eğlencesi değil, hayat felsefesidir.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Çıkarlar bu çapsızlar. Ayrıca çıksınlar da zaten yine koyalım. Ulan çekirdek çitlereyek maç izleyen adamlardan korkuyor bunlar ben hiçbir şey anlamadım arkadaş.

bizim begenmedigimiz arena'ya gelemeyenler acaba zamanında nasıl gelmisler caferagaya kadın maclarına...
demek ki biz macları abdi ipekci'de yapsak altlarına kacıracaklar..
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 16:06:18 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Gerçekten yarın bütünleme var şunlara sinirimden sürekli ara veriyorum.
Lafa gelirse ''Gs dik yürür,maça çıkmayacağız''. muhabbetleri ama şimdi alenen TBF ile pazarlık yapıyorlar.Rezillik resmen.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Kapılar açılsın kıvırmalar başlasın!!!!

Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur  17s 
 More

G.Saray yöneticisi Necati Demirkol: "TBF samimi olursa, şartlar değişirse başkanımız kararı düşünür."
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
  • Yer: İstanbul-İnegöl
Ulan adamlar salatalık görse açıklama yapıyo mikrofona bile gerek yok.Ergin bugün iki kere açıklama yaptı.Kulüp açıklama yaptı.şimdi de necati demirkol açıklama yapıyo.Eeh yeter be arkadaş çıkcaksanız çıkın çıkmicaksan da adam gibi çıkmayın.Günde 26 tane açıklama yapıyonuz.Sıktınız  artık

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
İki defa Turgay Demirel federasyonu tarafından düşmekten kurtulan bir takım... Ligden düştüler; sanırım 2005 ya da senesiydi; apar topar kural değişikliği ile takım sayısı 14'den 16'ya çekildi ve ligde kalmaları sağlandı.

"Cemal Nalga - Tufan Ersöz" sahtekarlığında apaçık diskalifiyeleri gerekirken yine sembolik bir cezayla lige tutulmalarını sağlayan Demirel federasyonudur.

Ağlıyorlar. Her zaman olduğu gibi... Melis ağlıyor. Meşhur karikatür. Bilmeyen var mı? Paylaşmıyayım ulu orta. :D

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Ulan adamlar salatalık görse açıklama yapıyo mikrofona bile gerek yok.Ergin bugün iki kere açıklama yaptı.Kulüp açıklama yaptı.şimdi de necati demirkol açıklama yapıyo.Eeh yeter be arkadaş çıkcaksanız çıkın çıkmicaksan da adam gibi çıkmayın.Günde 26 tane açıklama yapıyonuz.Sıktınız  artık

Bu mesajda kilit nokta "adam gibi" maaesef.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Adamlar diplomasi ve müzakere kavramlarını kullanıyor.Sanki politikacılar.Acayip sinirim bozuk şunlara.

Çevrimdışı cembut

• Üye
Necati Demirkol : Şartlar değişirse Başkanımız kararı tekrar gözden geçirir.. Adamlar resmen pazarlık yapıyor federasyonla ve Turgay Demirel in ses tonu titremeliydi bugun.. Umarım bu işin sonunda ters birşey olmaz..

Çevrimdışı klasik cubuklu

• Üye

Beyler demin Twitter'da denk geldigim ani bir gelismeyi paylasmak istedim.  Iceriden gelen bir bilgiye gore, Galatasaray 1911'de Fenerbahce'ye karsi 2 kisi oynamalarina ragmen, 67-0 kazandiklari bir maca atif yaparak, simdi de Fenerbahce'nin 2 kisi ile oynanmasini istemis.  Bunu kazanilmis, tarihsel bir hak oldugunu ileri suren Galatasaray, asla taviz vermeyeceklerini soylemis.

Hahaha:)

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
  • Yer: İstanbul-İnegöl
Bu mesajda kilit nokta "adam gibi" maaesef.
Malesef

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
iyice işi şova çevirdiler mikrofon gören konuşuyor

Çevrimdışı cembut

• Üye
A Klasmanı hakemleri bir açıklama yaptı. "Haksız yakıştırmaları kınıyoruz" denilen açıklama şöyle:

"Basketbol camiamız tarihte tekerrürü görülmemiş günlerden geçmektedir.

Tarihte ilk kez bir final serisinin 7. maça kadar oynanacak olmasının heyecanını paylaşan tüm sporseverler gibi yüreğini bu spora adamış bizler de gelinen noktadan büyük üzüntü duymaktayız.

Türk sporunun lokomotif kulüplerinden iki camianın basketbol şöleni olarak geçmesi beklenen şampiyonluk mücadelesi ne yazık ki üstümüzden yapılan spekülasyonlar ve mesnetsiz yakıştırmalarla farklı bir yarışa alet edilmeye çalışılmaktadır.

Basketbol Hakemleri olarak bizler, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da renk, salon, şehir ayrımı gözetmeksizin sürdürdüğümüz görevimizi vicdanımızın ve basketbol oyun kurallarının çizdiği yol doğrultusunda ifa etmeye kararlı bir şekilde devam edeceğiz.

Final maçlarında görev almaları sebebiyle isimleri üstünden şahıslarına eleştiriler yöneltilen arkadaşlarımıza güvenimizin tam olduğunun bilinmesini ve genelde hepimizin kamuoyu önündeki saygınlığı, statüsü ve güvenilirliği ile ilgili yapılan haksız yakıştırmaları kınadığımızı kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

A Klasman Basketbol Hakemleri"