Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 388918 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Yalnız Fedarosyonun yeni bi düzenlemeye gidip bu gibi durumlara kesin bişeyler getirmeliler ne bu böyle çocuk oyuncağımı bi çıkıp çıkmayacağı belli değil hala

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
bu maçta aleyhimize 6 değil 16 teknik faul bile çalınsa yine ağlamaya devam ederler

valla ne kadar ağlarlarsa ağlasınlar,ben sahaya çıkıp yenmemizi istiyorum. Sonrasında 10 sene üstüste şampiyon olmuşcasına sevinirim.

Çevrimdışı maliboz

• Üye
Ynt: ANKET: Galatasaray Maça Neden Çıkmak İstemiyor?
« Yanıtla #3512 : 19 Haziran 2014, 14:46:18 »
C şıkkını tercih ettim. böyle G.. bi camia ancak o çok sevdiği bölgesinin korkusundan çıkamaz maça 8) 8) 8)
aynı şeyleri düşünmek ve bu G...lerin nasıl bir G...camia olduğunu bilmek güzel :)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
allah askına soyle bir ortamda artık bizim de bazı yasal haklarımız doglustur herhalde..
adamlar 3 gundur maca cıkmıyoruz diyorlar ve son 6 saat kaldı hala belli degilse bunun yaptırımı olur..ustelik guvenlik toplantısına gelmediler ve hala aynı acıklamyı tekrar ediyorlar..uzgunum ama maca 2 saat kala biz yola cıktık demenın bir yaptırımı olmalı...

Bence kulup saat 5-6 gibi açıklama yapmalı, bu sene hangi zor şartlar altında Fenerbahçe'li sporcuların deplasmanda maçlara çıktığını, maç öncesi ve sonrası olayları ile birlikte hatırlatmalı. GS'nin güvenlik toplantısına gelmemesi ve günlerdir maça çıkmayı mesele haline getirip olayı fazlasıyla provoke ettiğini, bu saatten sonra maça çıkmalarının günlerdir yürüttükleri kampanyanın sadece provokasyon amaçlı ve samimiyetten yoksun olduğu manasına geleceğini söylemeli, onur, şeref vb. gibi kutsal kavramların hiçbirine sığdırılamayacağını ifade etmeli.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Ne şımarıklık yahu. TBFnin had bildirmesi gerekirken taviz verip pazarlık ediyor. Çok sinirleniyorum.

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
  • Yer: Tampa,FL
kendimi halisaya eksik adam getiren takima son dakika da adam bulmaya calisan insanlar gibi hissediyorum. bu ne boyle ya. cikmazlarsa cikmasinlar. sanki ne olacasa? sampiyonlugu mac yapmadan verdikleriyle kalacaklar. 5 yil sonra bir Allah'in kulu hatirlamaz. Dahasi bizim agzimiza dustukleriyle kalirlar.

Can guvenligiymis! sanki futbola voleybolda baska bir ortam varmis gibi birden aydinlanma yasamislar. cok daha gergin ortamlarda maclar yapildi bu memlekette bir Allah'in kulu can guvenligim yok diyerek gitmemezlik yapmadi. 

Kirli duzende yer almak istemiyorlarmis! e o zaman ne isin var futbolda? orasi cok mu temiz. bu memlekette pir-u pak bir yer mi var ki basketbolda ki duzen seni bozdu?

Hakem! isterse hakem her karari senin aleyhine versin bu maca cikmamanin bahanesi olamaz.

Neyse ben hala cikacaklarini dusunuyorum ama cikmazlarsa umurumda olmaz 20-0 iyidir :)
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 14:59:13 Gönderen: hercumerc »

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Karaktersizlikte sınır tanımıyorlar arkadadas.İlla karaborsacilarin eline dusurecekler bizi...
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
tbf'nin hakkı var mı bilmiyorum ama bizim boyle bir hakkımız oldugu kesin...cunku son 6 saat kala artık magdur biri olacaksa bu durumdan fb oldugundan bunu talep etme hakkımız olmalı..cunku bu ısın bir de taraftar boyutu var..

tbf guvenlik kurulu toplantısına mazretsiz katılmayan kulube kesinlikle ihtarname cekme yetkisinde olmalı dieger kulup menfaatleri dogrultusunda...3 gunden beri maca cıkmadıgını deklere eden kulubun artık belli bir saate kadar maca cıkıp cıkmayacagının yazılı olarak bildirilmesi hususunda..bilmiyorum yanlıs mı dusunuyorum...
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 15:09:51 Gönderen: Vanguards of FB »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Son 5 saat 50 dakika.
Aciklama yapmaları için ise son 3 saat..

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
hepsi birer tiyatro
ama aldığım intiba oyuncuların çok da iplemediği
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

• Üye
Son 5 saat 50 dakika.
Aciklama yapmaları için ise son 3 saat..

bir yerde oyle bir yonerge mi var..yani maca gelip gelmeme konusunda..bildirim yapmaları gerekiyor yani..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
bir yerde oyle bir yonerge mi var..yani maca gelip gelmeme konusunda..bildirim yapmaları gerekiyor yani..

Yok öyle bir durum abi...
HaBaBaM GüM GüM GüM

• Üye
acıklama icin 3 saat ne peki?

• Üye
gs ıcın 10 dakika daha gecti..

• Üye
bunlara kupayı gelin size verecegiz yarın desek; aksam calmaya gelirler...