Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 382541 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
Turgay Demireli şu sözü çok önemli:Bu hatanın minimum zararla atlatılması lazım.

Bir tbf başkanının herkese eşit mesafede durup yapılan hataya ceza vermesi mi gerekir yoksa yapılan hatayı minumum zararla atlatılmasını mı söylemesi gerekir?O koltukta disiplin talimatını uygulatmak için oturuyorsun.Basketbolu kurtarmak için değil.Bizim yönetim aciz.Üstüne git gündemi değiştir.Sürünsünler.

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
  • Yer: İstanbul

Çevrimdışı diren_isyan

• Üye
O savastaki kontekse baktigimizda, bu savasma seklinde tezahur ediyor.  Bu illa ki bizim konteksimize baktigimizda, maca cikmak manasina gelmez.  Maca cikmayip, protesto etmek de bir savasma sekli olarak telakki edilebilir.

bu GS'nin kendini kandırmak için ortaya attığı bir safsata.

Sporda mücadele yeri sahadır; sahadan hem de tamamen uydurma gerekçelerle kaçıp ben savaşı "etik" düzlemde yürüteceğim demek tamamen içi boş bir iddia.

Bugün yaptıkları açıklamada da "BOYKOT" yazmışlar ama içinde tek bir somut tanım ve planlanan girişim yok.

TR'de kafası çalışan herkes etik hakkında en son muhatap alınacak yapının GS olduğunu bilir; GS'li troll kitlesinin peşine taktığı genç koyun sürüsü de zaman geçtikçe bunu kabullenecek şimdilik sadece kendi kendilerini tatmin etme safhasındalar.

Çevrimdışı diren_isyan

• Üye
Tartistigim husus, ilgili deyisin ortaya cikis sebebinin Galatasaray'in aleyhine olmayan bir yorumunun da mumkun olmasi.  Bir savasta guclu yonlerin kadar zayif kalan yonlerini de bilmelisin.  Bu da gozumuzu adamlarin guclu yonlerine kapatarak yapamayiz.  Burada kendi yorumlari tarihsel konteks kapsaminda dogru olabilir; en azindan bagdasir diyorum.

İyi de bir spor kulübünün asıl mücadele yeri sahadır.

Alternatif yorum şu anlama geliyor :

"Ben saha dışı mücadele yöntemlerine başvuracağım yeni bir savaş başlatıyorum"

Bu saha dışı yöntemler nedir ?

Hepimiz biliyoruz amaçları TFF ve TBF'de istedikleri kadrolar için lobi yürütmek,

FB aleyhinde çarpıtma, yalan ve asparagas medya yönlendirmeleri yaparak yıpratmak vs...

E bunları 3 yıldır yapıyorlar zaten ve yapacaklar da;

Demek istiyorlar ki spor alanından AY gönderilir ve sporun düzenleyici gücü biz olursak temiz ve adil ortam yaratırız

Bu İHOO karakterinin TR'de futbolu temizleyeceği iddiasından bile daha komik elbette ...

Asıl dertleri 17 Aralık süreci ve AYM kararları ile TR'de aleyhlerine dönen konjonktürü janjanlı bir kavramla (bir nevi pr çalışması) süslenmiş yeni bir çıkış ile kendi lehlerine döndürmenin yolunu bulmak.
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2014, 19:08:54 Gönderen: diren_isyan »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Yanlız bir şeyi merak ediyorum o gün (5. maç) salonda olanlar şunlara açıklama getirebilir mi ? :

- "Ergin doping yapsana" tezahüratına ilk maçta olduğu gibi anons yapıldı mı ?

- GS benchi arkasındaki tribün desteklerinde çökme olduğu dillendirildi; bu olay maç esnasında mı oldu yoksa maç bittikten sonra EA'a polis kordonu istedikten sonra mı ?

açıklığa kavuşturan olursa sevinirim !!

Benim takip ettiğim kadarıyla dopinge dair toplu tezahürat olmadı, mola alsana diye oldu. onda da ne suçlama ne hakaret var anons yapılamazdı

Bariyerler de maç sonunda kırıldı ama kimse sahaya girmedi

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
arkadaş belirtmiş ama bayanlar son maçta olanların Aziz Yıldırım gelecek diye organize olarak yapıldığı, bu konu ile ilgili protokol trübününe fenerbahçeli yöneticiler alınmayacak yönetim kurulu kararı var şeklinde bir açıklama da vardı sanırım. bu konuda bir açıklama yapılmadı sanırım. onlar açıklama üstüne açıklama yapıyorlar böyle bir açıklama onları daha çok köşe sıkıştırır ve gerçekten de olan olay bu.

Çevrimdışı maliboz

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #3801 : 20 Haziran 2014, 20:36:35 »
ya onu bilmem de 7.maç süperdi nasıl oynadıysak rakibi sahadan sildik ve 20 sayıda far attık....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3802 : 20 Haziran 2014, 20:59:52 »
ya onu bilmem de 7.maç süperdi nasıl oynadıysak rakibi sahadan sildik ve 20 sayıda far attık....
sayi yemedik..sayi..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3803 : 20 Haziran 2014, 21:08:51 »
2010 Ekim'inde "Kadıköy'de berabere kaldık" diye sevinip üçlü çektirmelerini anlıyorum da; 20-0 kaybettikleri ve ezeli rakiplerine şampiyonluk hediye ettikleri bir son maçtan sonra kutlama yemeği vermelerini anlayamıyorum. Cidden bu nasıl kafadır?

Biz yanlış anons nedeniyle 2 dakika şampiyonluk kutladık diye bizimle alay eden kafa, iki gündür "final serisi son maçından kaçarak Fenerbahçe'ye ne güzel bir şampiyonluk armağan ettik" diye kutlama yapıyor. 

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #3804 : 20 Haziran 2014, 21:27:14 »
Galatasaray sahada "varlık" gösteremedi :)))

BU ARADA ŞAMPİYONLUĞUMUZ HAYIRLI OLSUN!
Hakan abi sana da ayrıca teşekkür ederim bu konuyu erkenden takıma inanarak açtığın için.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Son sözü GS söylehahahhahahassektörahaha  ;D

Çevrimdışı maliboz

• Üye
Son sözü GS söylehahahhahahassektörahaha  ;D
söylediler ya renktaş
bizim gözümüz yemedi maça çıkmıyoz dediler ya :)
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2014, 09:58:10 Gönderen: maliboz »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #3807 : 21 Haziran 2014, 10:45:20 »
Kemal ERdem Kardeşime saygıyla....

adamdan karizma akıyor hakkını verelim  8)

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #3808 : 21 Haziran 2014, 10:50:37 »
adamdan karizma akıyor hakkını verelim  8)

aka aka tükenmiş kararizma kalmış sadece :)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #3809 : 21 Haziran 2014, 10:53:49 »
aka aka tükenmiş kararizma kalmış sadece :)
öyle deme onlara pembe çok yakışıyo :))