Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 49211 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Şaka ggibi ya bu üçlüğü esmeral nasıl kullanır ya !!!!
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı erik2929

• Üye
kaybettik rezil yerlilerimiz yüzünden
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • BeratAkbaba
Mesele yerlilerle alakalı değil bana göre.Bugün angel ve cappie'den katkı alabilseydik kupa bizim olurdu.Ekrem memnun'u kutluyorum,adam takımını çok iyi hazırlamış,iyi bir savunmayla kısalarımıza geçit vermediler.Gerçekten yetersiz bir koçumuz var.Sene sonu yollar ayrılır umarım.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Maçın kaybedilme sebebi bana göre de Angel ve Cappie'dir .Yerli kalitesiyle alakası yok.Birsel kötü mü evet ama ana sebep o değil.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Mesele yerlilerle alakalı değil bana göre.Bugün angel ve cappie'den katkı alabilseydik kupa bizim olurdu.Ekrem memnun'u kutluyorum,adam takımını çok iyi hazırlamış,iyi bir savunmayla kısalarımıza geçit vermediler.Gerçekten yetersiz bir koçumuz var.Sene sonu yollar ayrılır umarım.

hoca konusuna katılıyorum ama bizim yerliler de fişi çekmiş artık..Birsel ile hele Esmeral ile kesin yollar ayrılmalı...Maçın 38 dakikasında yatıp 2 dakika oynayarak bu işin olmayacağını anlamak için kupa finalini beklemeye en büyük rakibini sevindirmeye gerek yok..

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Sonuçtan ve skordan bağımsız olarak söylüyorum Cappie basketbolu bırakana kadar kalmalı. Hatta Yoğurtçu Parkı'na bir de heykeli dikilmeli. Fenerbahçe tarihinde Galatasaray taraftarına bu kadar korku salan başka bir oyuncu olmadı.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
toplam yerli katkısı 13 nasıl yerlilerle alakası yok ... neyse El şampiyonu koç yetersiz he deyip geçiyorum artık
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Bu Ekrem inanılmaz kötü koç. Buna maç vermek daha da sıkıcı. 15 sayı öne geçtiği dönemde hiç çıkmayan iki oyuncusunu kenara almamanın bedelini ödeyecekti ama bir yandan da şans yanındaydı. Sağlık olsun...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Koça gelirsek. Bugün kaybedilen Türkiye Kupası finalinden 15 dakika kadar önce yayıncıya verdiği röportajda söyledikleri bile kovulması için yeterli gerekçedir:

"-Bu sezon Galatasaray'ı iki defa yendik. Onları üst üste üç defa yenmek zor olacak."

Daha maç başlamadan mağlubiyete kılıf hazırlayan ve "ama bak, iki defa da kazandık" jargonuna sığınan; maç boyunca rakibin tempoyu yönetmesine müsaade eden, rakibin 1 ve 2 numaraları 40 dakika hiç çıkmadan oynamasına rağmen onlara baskıyı akıl edemeyen ve ilk üç periyot itibariyle sıfır top çalmayla oynayan bir takımın koçunun bu takıma katacağı bir değer yoktur. Alba'sız Galatasaray'dan kupayı alamayan bir koç sabahı görmesin mümkünse.

Bu şube bu sezon benim için ölmüştür. Euroleague finali oynasalar umurumda olmaz artık.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
oooo beyfendi hocamız rakibi tebrik ediyor...Zaten maç öncesi yenilgiyi kabullenmişsin takımı da çıkarmayaydın sahaya

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
hoca konusuna katılıyorum ama bizim yerliler de fişi çekmiş artık..Birsel ile hele Esmeral ile kesin yollar ayrılmalı...Maçın 38 dakikasında yatıp 2 dakika oynayarak bu işin olmayacağını anlamak için kupa finalini beklemeye en büyük rakibini sevindirmeye gerek yok..

Onları ayırıp yerine kimi almalıyız sence ? Bu seviyede kaç oyuncu var ki onları yollayalım.Yerlilerden geçen senelerdeki gibi katkı alamadığımıza tabi ki katılıyorum fakat bugün en azından cappie'den standart katkıyı alsaydık kupa bizimdi.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Başka takıma yenilip kupayı kaybetsek bu kadar koymaz :(
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Maçın son anlarındaki Esmeral üzerinden oynanan oyun çok canımı sıktı .Bir de tam dönmeye yaklaşmışken yediğimiz üçlükler ..Fark o seviyelere çıkarsa işte ne kadar dönmeye uğraşsan da böyle bir şans sayısı yiyebiliyorsun.Anlık sinirle bazı şeyleri de abartmamak lazım,gönderelim dediğiniz oyuncuların yerine kimi getireceğinizi de açıklarınız heralde.
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2014, 16:49:22 Gönderen: Gkhnbltfb »

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya
Tek kelime ile rezillik. Bu kadar berbat oyun olmaz.
Bugün yabancilarimiz kadar yerlilerimizde kötüydü.
Isil Alben show yapti. Birseli her defasinda gecti.
Verameyenka ya üzüldüm ben birtek. Cappie de sezon sonu yollanmali. Koc ise derhal.

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Ankara seyircisine de helal(?) olsun gs lıları ne güzel bastırdılar. Maç boyu gslıları duyamadık...  Bugün hepimiz ofsayttık yazık oldu. Şu oyuncularımız en kilit maçlarda tıkanmak zorunda mı ?