Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 49207 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Hocam mesela türkiye kupası falan değil elbette..
Gs yi yenmek o zaman .... 5000 kere yensek yetmez bize herhalde artık hedefi büyütmeliyiz şu Gs takıntısı bizi hep geriye götürür
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Şu maça üzüleceğiz,eleştireceğiz tabi bahanesi yok hele ucunda kupa da varsa .Ama bu maçtan yola çıkıp lig şampiyonluğu için karamsar tablo çizmeyelim gözünüzü seveyim ya. Daha yakın zamanda 20'ye 30'a bağlanmaktan kurtuldular.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya
Gs yi yenmek o zaman .... 5000 kere yensek yetmez bize herhalde artık hedefi büyütmeliyiz şu Gs takıntısı bizi hep geriye götürür

Gs takintisi falan degil. Karsimizda Botas olsaydi ve biz böyle oynasaydik yine elestirirdim ayni sekilde. Hedef zaten büyük ama hedefi büyük olan takimda bu sekilde oynamaz.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Son 5dk'daki konsantrasyonu maç geneline yaysak tarihi fark olurdu. Buradaki herkesin isyanı da buna sanıyorum. Ligde yine çok çok büyük ihtimalle şampiyon olacağız. Ama rahatlıkla yenebileceğin rakibine kupa kaybetmek tabiiki sinirleri bozar.
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2014, 17:22:13 Gönderen: Kalathi kai faul »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Son 5dk'daki konsantrasyonu maç geneline yaysak tarihi fark olurdu. Buradaki herkesin isyanı da buna sanıyorum. Ligde yine çok çok büyük ihtimalle şampiyon olacağız. Ama rahatlıkla yenebileceğin rakibine kupa kaybetmek tabiiki sinirleri bozar.

Bu sene lig de gider. Bir şekilde bir şeylere dokunulmaz, bazılarının canı acıtılmaz ve bu takım bazı oyuncularla bu koçun şeyinin keyfine bırakılırsa bu sene ligde gider. Kaldı ki, Cappie çok özel bir son maç oynamasa ve 3. maçta çok özel bir son şut isabeti bulmasa lig geçen yıl gitmişti zaten.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
Esmeral'in canı sağ olsun, sadece Esmeral'in ama
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Kimsenin canı sağolmasın...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Bu sene lig de gider. Bir şekilde bir şeylere dokunulmaz, bazılarının canı acıtılmaz ve bu takım bazı oyuncularla bu koçun şeyinin keyfine bırakılırsa bu sene ligde gider. Kaldı ki, Cappie çok özel bir son maç oynamasa ve 3. maçta çok özel bir son şut isabeti bulmasa lig geçen yıl gitmişti zaten.

Bunların bizden şampiyonluk alacağını sanmıyorum abi. Cappie , Angel , Birsel ve Esmeral'in berbat oynadığı ve son 5 dkda farkın 15 sayıya çıktığı günde bile maç elimize kadar geldi. Ben onlarda Alba Torrens oynasa bile büyük bir fark yaratacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Kimsenin canı sağolmasın...
adsasfasdff
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
galatasarayı üç kere üst üste yenmek zor diyen hocamız play-off finalinin de kılıfını hazırlamış belli ki

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Galatasaray'ı yenmek önemli hemde çok önemli. Sadece Galatasaray'ı yenelim de kupa almayalım,şampiyon olmayalım diyen taraftarımız çıkmaz zaten. Ben kendi adıma hangi branş olursa olsun yenildiğimizde günüm kötü geçiyor,aklımın bir köşesinde yenildiğimiz maç oluyor. Galatasaray'a yenildiğimiz zaman ise illet oluyorum,birde üstüne kupa kaybetmek cabası.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Galatasaray on top çalmış. Biz ise sadece bir. Son periyot nihayet bir tane çalabilmişler. O da 40 dakika boyunca hiç çıkmadan oynayan ve yorgunluktan bayılma noktasına gelen Işıl veya Zellous'un ikramıdır büyük ihtimal. Evet, bu iki gard 40 dakika hiç çıkmadan oynamışken, bizim bunlara baskı yapıp top kapmaya ve tempoyu arttırmaya, onların üstünden oynayıp faul problemine sokmaya çalışmamız gerekmez mi? Işıl 4, Zellous 3 faulle maçı tamamlamış. 40 dakika kaldıklarına göre 4. faul büyük ihtimal son dakikadır.

Nerden baksan rezalet.

Neyse, isteyen incelesin istatistikleri:

http://www.tbl.org.tr/tk/2014/bkup/mac.asp?mac=1BA1058&sezon=2013-2014

Koçun kovulması için şu istatistik tablosu yeterli bir gerekçedir.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
ilginç olan biz hızlı hücum yaptığımızda içeriye penetre ettiğimizde tutulamayan bir takımız neden sete set oynamaya çalıştık  yada gsnin oyununa ayak uydurduk anlayamadım. bizmi sete set oynadık gs mi  bizi buna zorladı ?
hakemlerde faciaydı ANGEL itiraz edince teknik faul çalınıyor nevriye her faulde yırtındı bir şey yok, gs de topu alıp sırtı dönük hücum yapan her oyuncu dirseğiyle acıyor faul çalınmıyor bizimkiler dokunsa faul
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2014, 18:06:47 Gönderen: fırat80 »
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
yenilgi sporda var..iki takım da kazanamayacağına göre ama insan sahadaki vurdumduymazlığı görünce sinirleniyor..Ya Birsel ile Esmeral 4 senedir bu takıma kupa kaybetti,sahaya çıkarken bir ekstra motivasyon olur hırs olur. Hoca zaten ne yaptığının farkında değil...Alan savunması yapıyoruz rakip idmanda bile atamayacağı kadar boş şut atıyor.. hücumda bir tane setimiz  yok Tamam angel ile cappie kötü ama onları Galatasaray savunmasının kucağına atan Iniguez efendinin hiç mi suçu yok. Veremeyanka'yı sadece üç sayı çizgisinin gerisinde kullanıyor. Rakip gömülü adam adama savunma yaptığında yakın mesafe şut attırmayı hiç mi düşünmez bir hoca...
Ya biz bu maçı 1 top çalma ile tamamladık...Kupa finali bu ve 1 top çalma...onu da Vera çaldı..Daha gerisini de söylemeye gerek yok.. 

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
En skandal hakem kararı da top Zellous'un ayağından çıktığı halde Yener Yılmaz'ın gözünün önünde olmasına rağmen topu Galatasaray'a vermesi ve devamında Işıl'ın attığı balık üçlükle 3'e inen farkın 6'ya çıkması.