Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 49204 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Yaa Allahınızı severseniz, Biba dediğiniz oyuncu Kübra'nın bir numara gelişmişi. Hepsi bu. Ne yani, Işıl ve Zellaus'a Birsel ve Cappie'nin yapmadığı baskıyı Biba mı yapacaktı bugün?

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Angel'a çalınan teknik faul bence skandal idi, maçın gidişatını etkiledi.
Yanılmıyorsam Angel o an 4 faule ulaştı ve kenara geldi.

Yıllardır bu gibi derbi maçlarında hakemlerin teknik faul çaldıklarında hep sinirli olduklarını gördüm ekrandan, çünkü hakarete uğramışlardı.
Ancak Angel'a Teknik çalarken Hakemin bundan zevk aldığını gördüm, kızgınlık yoktu ve hatta Hakem masasına faulu gösterirken mutlu yüz ifadesi ayan beyan ortada idi.

Hele hele Q'ya çalınan 5. faul skandal ötesi idi, bence kasıttı.

Son 1,5 dakikayı "Teknik nedenlerden dolayı" seyredemedim, final hakkında fikrim yok.

Ancak herşeye rağmen enseyi karartmayalım derim, bence.

gurol1967

• Ziyaretçi
Maalesef hem tribünde hem  parkede hem de koçingde iyi değildik bugün. Maçı gs kazanmadı biz verdik. Oyuncuların üzerinde bir baske ve özgüven eksikliği vardı. Maça konsantre değillerdi, kenar yönetimi de maalesef hem rotasyon hem motivasyon anlamında gerekli müdaheleri yapamadı. Zaten bu sezon oyun karakterini oturtamadık. Tüm bunlara Birsel-Esmeral ve Cappie'nin formsuzluğu ve istikrarsızlığı eklenince kolay maçlarda bile zorlanıyoruz zorlu maçları kazanmamız ise imkansız oluyor. Dış şutun yoksa neden içerden oynayamayız anlayamıyorum. Q var Isabelle var Vera var. Yalnız yukarıda renktaşların belirttiği gibi maalesef içeriye düzgün toplar indiremedik. Farklı geride olduğumuz dakikalarda rakip sahada baskı bile yapamadık. Halbuki bugün kahraman yaptığımız ışılın üzerine iki baskı yapılsa gözlerine far tutulmuş tavşan gibi kaldığını biliyoruz. Her şeye rağmen cappie'nin sazı eline alıp son dakikalarda maçı başabaş getirmemiz ve kazandık diye coşan gs tribünlerini ve rakibi titretmek bile gözümü doldurdu.

Bir sözümde gereksiz maytap ve konfeti yağdıran gfb ağırlıklı taraftarımıza. Ne işe yarar top bizde başlamışken takımın konsantresini bozmaya. Ne gerek var holiganlığa karşı duruş sergileyen taraftar profilimizi karalamaya. Maç kaybedileceği kesinleşen son 3,6 sn. sahaya birşeyler atmak kime ne kazandırdı. Bize karşı çifte standart uygulayan polis herşeye rağmen bu yabancı madde yağmuruna sabırla bekledi fakat artık polislerin direkt üstüne maytaplar atılınca onlarda müdahale etti ve takımımızı alkışlayamadan çıkmak zorunda kaldık. Bu devirde girişte arama mı olur diye kimse iddia edemez. Maalesef popomuza kadar arasalar yeridir. Adamları haklı çıkartıyoruz ya ne cesaret bu kadar maytap nasıl sokulur anlamıyorum. Artık spor güvenliğinde Avrupa modeline geçilmelidir. Suç kişiseldir takım ve taraftarı cezalandırmak tamamen saçmalıktır. Bu teknoloji var kameralardan izleyen 15-20 kişilik bir ekip kim ne atıyorsa anında tespit edip 2 dk. da atsın içeriye.   

Son sözüm de maçta ince ince değil bayağı kalın kalın bizi doğrayan hakemlere. Ali şakacı denilen karaktersiz gs li yine bizim oyuncuların en ufak temaslarında zırt faul çalarken bizim oyunculara inen baltaların hiçbirine düdük çalmadılar. Daha maçın başlarında Q, Yakubu ve Vera'ya çalınan olmayan faullerle etkisiz hale getirildiler.

Umarım ikince devre takım bir an önce silkilenir ve ritmini bulur.
Sevgili Omer dostum Hosgeldin.Hayirli olsun.
Degerli izlenimlerin icin de tesekkurler.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Fenerbahçe Başantrenörü Roberto Iniguez, karşılaşmada üstün tarafın Galatasaray olduğunu, özellikle maçın ilk üç çeyreğinde yeterince sert mücadele edemediklerini ve düşük şut yüzdesinde kaldıklarını söyledi.

"Maçı kazanmak için son periyotta farklı defansif taktikler uyguladık ve tam saha pres yaptık" diyen Iniguez, oyuna ortak olmak için ellerinden geleni yaptıklarını, farkı eritmelerine rağmen rağmen sahadan galip ayrılamadıkları için üzgün olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunun altını çizen İspanyol başantrenör, "Türkiye Kupası'ndan elendik ama önümüzde hedef koyabileceğimiz ve final oynamak istediğimiz lig ve Avrupa maçlarımız var. Bunlara yoğunlaşacağız" dedi.

"Bu finali kaybetmiş olabiliriz. Şimdi toparlanıp ayağa kalkmalı ve önümüzdeki maçlara hazırlanmalıyız" diyen Iniguez, takım olarak performanslarını artırarak daha iyi maçlar çıkaracaklarına inadığını sözlerine ekledi.7

Kaynak: NTVSpor
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Angel'a çalınan teknik faul bence skandal idi, maçın gidişatını etkiledi.
Yanılmıyorsam Angel o an 4 faule ulaştı ve kenara geldi.

Yıllardır bu gibi derbi maçlarında hakemlerin teknik faul çaldıklarında hep sinirli olduklarını gördüm ekrandan, çünkü hakarete uğramışlardı.
Ancak Angel'a Teknik çalarken Hakemin bundan zevk aldığını gördüm, kızgınlık yoktu ve hatta Hakem masasına faulu gösterirken mutlu yüz ifadesi ayan beyan ortada idi.

Hele hele Q'ya çalınan 5. faul skandal ötesi idi, bence kasıttı.

Son 1,5 dakikayı "Teknik nedenlerden dolayı" seyredemedim, final hakkında fikrim yok.

Ancak herşeye rağmen enseyi karartmayalım derim, bence.

Abi objektif bakarsak Angel orada teknik faulü haketti. Hakem orada ona uyarırken, eliyle seni dinlemiyorum tarzında bir hareket yaptı ki teknik faul çalınacağı belliydi.

Beni asıl delirten her yaptığı faul sonrası hareket yapan Nevriye'ye nasıl teknik faul çalınmadığıydı..

Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye

Onca yol gidip ki gitme konusunda dün harcadıkları efor bile yeter de artar sadece sizin canınız sağolsun kupa gider maçlar kaybedilir ama baki olan Fenerbahçe ve Fenerbahçenin yürekli büyük taraftarıdır!!! Maç seçmeden her maça giden amatör sevdalısı taraftarı zaten kıymetlidir sağ salim dönün sıkmayın tatlı canınızı..

bu güzel sözlerin için teşekkürler İrem. Kupa kaybetmek, Galatasaray'a yenilmek üzücü ama en üzücü olan takımın umursamaz tavrıydı. Galatasaray resmen bizi dövdü ve takımda Esmeral dışında korkmadan elini taşın altına koyan tek oyuncu çıkmadı.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Abi objektif bakarsak Angel orada teknik faulü haketti. Hakem orada ona uyarırken, eliyle seni dinlemiyorum tarzında bir hareket yaptı ki teknik faul çalınacağı belliydi.

Değerli kardeşim haklı olabilirsin bu konuda, çünkü gerek Angel'ın gerek Yakubu'nun her maçta resmen dayak yemesine o kadar isyan etmişim ki onu gözden kaçırmış olabilirim. Hatta acaba Angel hakeme bir laf mı söyledi diye düşünmüştüm önce.

Ama Q'ya çalınan 5.faulde sanırım aynı kanaatdeyiz, o anı şimdi bile çok net hatırlıyorum, böyle faul yok.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Keşke takimda bizim tribün deki emeklerimize karşı biraz karakter koysalardi. Yenilmek den cok en çok bu üzdü. Ayrica kocun da oyun sıkışınça doğru hamleler yapabildiğini dusunmuyorum

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya
Fenerbahçe Başantrenörü Roberto Iniguez, karşılaşmada üstün tarafın Galatasaray olduğunu, özellikle maçın ilk üç çeyreğinde yeterince sert mücadele edemediklerini ve düşük şut yüzdesinde kaldıklarını söyledi.

"Maçı kazanmak için son periyotta farklı defansif taktikler uyguladık ve tam saha pres yaptık" diyen Iniguez, oyuna ortak olmak için ellerinden geleni yaptıklarını, farkı eritmelerine rağmen rağmen sahadan galip ayrılamadıkları için üzgün olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunun altını çizen İspanyol başantrenör, "Türkiye Kupası'ndan elendik ama önümüzde hedef koyabileceğimiz ve final oynamak istediğimiz lig ve Avrupa maçlarımız var. Bunlara yoğunlaşacağız" dedi.

"Bu finali kaybetmiş olabiliriz. Şimdi toparlanıp ayağa kalkmalı ve önümüzdeki maçlara hazırlanmalıyız" diyen Iniguez, takım olarak performanslarını artırarak daha iyi maçlar çıkaracaklarına inadığını sözlerine ekledi.7

Kaynak: NTVSpor

Maci kazanmak icin keske son periyotta degil macin basinda uygulasaydin o farkli defansif taktiklerini vs .. is isten gectikten sonra degil ..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ben İniguezin dediklerine asla inanmıyorum...

Bu iş sadece konuşmakla olmuyor..1.5 senedir takım arada Pick n roll oynuyor sadece. 1 set yok..Akıcılık yok...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Hiçbir şey Angel-Şebnem eşleşmesi kadar koymadı bana .. Şebnem hem skor üretti hem faul problemine girmedi tek başına .. Angel ise kayboldu orta mesafe şutlarda da isabet bulamadı. Gece rüyamda bu eşleşmeyi görürüm heralde.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Hiçbir şey Angel-Şebnem eşleşmesi kadar koymadı bana .. Şebnem hem skor üretti hem faul problemine girmedi tek başına .. Angel ise kayboldu orta mesafe şutlarda da isabet bulamadı. Gece rüyamda bu eşleşmeyi görürüm heralde.

Şebnem için set çizmişti koçları..Sen düşün işte..Sonra biz koça laf söyleyince alaşa ediyorlar bizi..Bizim koç CAPPİE yi kullanamıyor ki Angeli kullansın...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Şebnem için set çizmişti koçları..Sen düşün işte..Sonra biz koça laf söyleyince alaşa ediyorlar bizi..Bizim koç CAPPİE yi kullanamıyor ki Angeli kullansın...
Hafife aldı abi Angel biraz da. Karşısında Alba olduğunda bileniyordu ona . Ama bu oyun böyle işte hafife alırsan ezilirsin.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Hazır yerli , katkı falan demişken şu anda piyasadaki en kaliteli yerli Şebnem bence. Bir şekilde koparsak gs'den muazzam olur.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Hafife aldı abi Angel biraz da. Karşısında Alba olduğunda bileniyordu ona . Ama bu oyun böyle işte hafife alırsan ezilirsin.

Yok yahu Şebnem SET oyunu dışında bişey yapmadı..İyi dolaştırdılar boşa çıkardılar attı oda.Durum bu..Koç koç...

Sen koç olarak değişik bir şey yapmalısın artık...
HaBaBaM GüM GüM GüM