Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 49212 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Onları ayırıp yerine kimi almalıyız sence ? Bu seviyede kaç oyuncu var ki onları yollayalım.Yerlilerden geçen senelerdeki gibi katkı alamadığımıza tabi ki katılıyorum fakat bugün en azından cappie'den standart katkıyı alsaydık kupa bizimdi.
ne oynuyorlar ki onlarla devam edelim....

gurol1967

• Ziyaretçi
Lafi uzatmanin anlami yok " gs'ye kaybetmenin mazereti olmaz "
 ( Bir Fenerbahce Atasozu)

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Her sene aynı hikaye, artık iyice sıkıcı oldu. Kupa önemsenmiyorsa boşuna 3 maç oynamasınlar bari.  >:(

Koç bence çok yetersiz, bu konuda gerekli adımlar atılmazsa ligde de hüsrana uğrayabiliriz.  :(
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Lafi uzatmanin anlami yok " gs'ye kaybetmenin mazereti olmaz "
 ( Bir Fenerbahce Atasozu)

aynen

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Koç hakkında eleştirilere sonuna kadar katılıyorum. Hatta destekliyorum. Ancak benim anlamadığım bir  nokta var.

Getirdiğimiz bütün koçları bu işi bilmiyor diye yolluyoruz. Ama adamların kariyerleri başarı dolu. Bu koç da yanlış bilmiyorsam bize gelmeden önce Euroleague şampiyonu olarak geldi. Neden hep bu sıkıntı oluyor?
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
Koçun yerinde olsam bu maçın tamamını oyunculara en 2 kere izletir hatalardan utanmalarını isterim...Kupa önemli değil tamam ama sonuçta derbi 30 dakika uyuduk resmen son 10 dk oyuna girdik...İnşallah bu maç ders olur.Bu arada bizimkilerden iyi yerli oyuncu varda biz mi almadık sanki ?

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Koç hakkında eleştirilere sonuna kadar katılıyorum. Hatta destekliyorum. Ancak benim anlamadığım bir  nokta var.

Getirdiğimiz bütün koçları bu işi bilmiyor diye yolluyoruz. Ama adamların kariyerleri başarı dolu. Bu koç da yanlış bilmiyorsam bize gelmeden önce Euroleague şampiyonu olarak geldi. Neden hep bu sıkıntı oluyor?
oyuncu isterse vezir,istemezse rezilsin .bu işler böyle ,kimse Cappie ,Angel nasıl bu kadar kötü oynayabilir demez..
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı erik2929

• Üye
çünkü sıkıntı esas olarak oyuncularda ama kolaylık olsun diye koçlara atılıyor herhalde değiştirmesi daha az maaliyetli diye :)) neyse evet bu koçta bilmiyor kim kaldı bu arada ?
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya
Roberto icin avrupa sampiyonu koc denilip duruluyor. Adami daha önce bir takimin basinda gören varmiydi? Ben görmedim.
Ros Casaresi baz alanlar var, ancak onlar bu yilki Ekaterinburg gibiydi.

Ancak tek suclu bana göre Koc degil. Oyuncularda bu rezil oyundan ötürü utanmali.

Çevrimdışı exex

• Üye
herhangi bir yenilgi kabul edilebilirdi belki hatta geçen sene kaybedilen gibi bir son saniye atışıyla kaybedilen gs maçı bile kabul edilerbilir . FAKAT

böyle bir gsodeabank yenilgisinin herhangi bir mazereti yoktur. Bu ruhsuzlugun mazereti varsada beni ilgilendirmez ,Sonucta kaybettik ve beni Yarın bigün okulda arkadaş ortamında vs. bu maçın sonucu ilgilendirir. ışıl 30 metreden 3 lük atmış , ozaman sen 40 metreden atacaksın onun için bu takımdasın.
 Öbürü 3 te 3 10 da 10 bilmem ne atmış , o zaman sen Fenerbahçe sin 15te 15 atacaksın .Yada gidecek botaşta ceyhan da oynıyacaksın . Zerre umrumda değil...

İlkkez utandım bugün  sahadaki takımın benim takımım olusundan,  bir gs maçında.... Umalım herkes şapkasını önüne koysun !
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2014, 17:04:49 Gönderen: exex »

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Kadın basketbolda benim için sezonun son maçıydı. İsterseler 30 maçlık seri yakalasınlar dönüp bakmam

Çevrimdışı erik2929

• Üye
geçen sene final oynadın Ekrem 0 çekerken koç aynıydı... neyse Pokey kaldı herhalde denenmeyen o da olmazsa Zafere geri döneriz herhalde :)) (gerçi pokeye de yeteneksiz diyenler var şimdiden ) ::)
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Kadın basketbolda benim için sezonun son maçıydı. İsterseler 30 maçlık seri yakalasınlar dönüp bakmam
niye hocam Turkiye kupası çok mu önemli ? yani alsan ne gibi bir değişiklik olacak ? Tek amacımız Gsyi yenmek mi anlamadım El de finali 50 tane Tk ya değiştiririm şahsen ..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye

Casares'in şampiyon olan kadrosuna yapman gereken tek şey maşallah süpersiniz diyip sahaya çıkarmak,iyi idman vermekti. oyuncuların kalitesi yetiyordu gerisini çözmeye...şimdi de Ekaterinburg öyle zamanında Spartak Moskova öyleydi...Ama biz sürekli geri gidiyoruz...angel ile cappie iyi oynadı mı sorun yok oynamadı mı gidiyor maçlar böyle

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
niye hocam Turkiye kupası çok mu önemli ? yani alsan ne gibi bir değişiklik olacak ? Tek amacımız Gsyi yenmek mi anlamadım El de finali 50 tane Tk ya değiştiririm şahsen ..

Hocam mesele türkiye kupası falan değil elbette..
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2014, 17:12:07 Gönderen: burak karacay »