Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Şampiyonlar Ligi (2014/15)  (Okunma sayısı 177781 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Katılıyorum usta ama bırak desin hak ediyorlar tebriği ben de diyorum artık Bravo Gizem Bravo Guidetti Bravo Vakıfbank BRAVO !!😡
Futbolundan basketboluna kadar her yerde bunlar var sıkıldım artık her maç bunların sözde tarafsız yorumlarından.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
Agir kacar mi? Ayni macimi izliyoruz 2. Sette skor 25-25 ken elif ve poleni aldi oyuna sirf bu degisiklik icin bile elestirilir

Sent from my iPhone using Tapatalk
... Ve Montano vurdugunu sayi yaparken
O seti biz aLirdik

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Naz valla Nakış gibi işledi bizim Takımı

Çevrimdışı hatai

• Üye
guidetti önde giden sette bile hakeme nasıl itiraz ediyor? bizimkisi tiyatro izler gibi izliyor.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
gözdenin ve burcu hakyemezin sesini duymamak icin kapadim

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Naz valla Nakış gibi işledi bizim Takımı

kim ile Montano dışında servis atan olmadı ki..temiz manşetler aldılar o da oynattı...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
şufile üstü pozisyonunun aynısında ikinci sette sayıyı Vakıfa verdi şerefsiz Sırp..şimdi vermiyor..yaptı görevini

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Futbolundan basketboluna kadar her yerde bunlar var sıkıldım artık her maç bunların sözde tarafsız yorumlarından.
Türkiye'de sporun lokomotifidir Fenerbahçe ama en sevilmeyendir aynı zamanda her şekilde en çok zarar verilendir bazen açık açık bazen ince ince. Yapılması gereken de Futbol'da Galatasaray Voleybolda Vakıfbank ve Halkbank Basketbol'da ise Anadolu Efes ve Galatasaray'ı eze eze yenip Kupaları toplamaktır. Bunu yapmalıyız ki onlar da bazı şeyleri anlasınlar !! Biz şunan 3-0 alsaydık maçı Vakıfbank TV'de izliyor gibi bile olsaydık bu maçı koymazdı hiç birimize

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Kim de 3. set dışında bir halt oynamıyor

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
kim ile Montano dışında servis atan olmadı ki..temiz manşetler aldılar o da oynattı...
Öyle tabi ama o da bizim hatamız

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
3-1 arkadaşlar geçmiş olsun

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Türkiye'de sporun lokomotifidir Fenerbahçe ama en sevilmeyendir aynı zamanda her şekilde en çok zarar verilendir bazen açık açık bazen ince ince. Yapılması gereken de Futbol'da Galatasaray Voleybolda Vakıfbank ve Halkbank Basketbol'da ise Anadolu Efes ve Galatasaray'ı eze eze yenip Kupaları toplamaktır. Bunu yapmalıyız ki onlar da bazı şeyleri anlasınlar !! Biz şunan 3-0 alsaydık maçı Vakıfbank TV'de izliyor gibi bile olsaydık bu maçı koymazdı hiç birimize

yapmamız gereken erkek basketbol dışında diğerlerini kapatmak..devletin parası ile mücadele ediyorlar...sen dişinden tırnağından arttırmaya çalışıyorsun...kapat gitsin..bakalım nerede çıkacak haberleri

Çevrimdışı hatai

• Üye
geçmiş olsun diyelim artık 3-1 gidici bu maç.

Çevrimdışı hatai

• Üye
bu ikili değişiklikler beni öldürecek .

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Agir kacar mi? Ayni macimi izliyoruz 2. Sette skor 25-25 ken elif ve poleni aldi oyuna sirf bu degisiklik icin bile elestirilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bana göre ağır kaçar sana göre kaçmaz. Sana eleştirme diyen mi var. "aynı maçı mı izledik" gibi sözlerle laf kalabalığı yapmana gerek yok.