Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Şampiyonlar Ligi (2014/15)  (Okunma sayısı 177601 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Yoldaydım maç sırasında. Valla yol bitmek bilmedi. Sonuç hüsrannn. Nasıl oldu niye oldu. Tam sonuna yetiştim Bosetti yoktu Meliha ya mı kaldık biz yahu
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Yoldaydım maç sırasında. Valla yol bitmek bilmedi. Sonuç hüsrannn. Nasıl oldu niye oldu. Tam sonuna yetiştim Bosetti yoktu Meliha ya mı kaldık biz yahu

Yok maalesef Bosetti çok kötüydü ve Meliha oynadı..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Leo bir fark yaratamiyorsa neden dunyanin en iyi pasoru deniliyor? Leo geldigindede soylemistim Lo bianco bergamoda kaldi. Elif en azindan 3-4 tane etkili servis atardi lo bianco kocaman bir hicti bugun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rufat'cim ben izah edemedim sana.  Yarin sinirin gecince, sakin kafayla bir daha okuyabilirsen sevinirim. 

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Yok maalesef Bosetti çok kötüydü ve Meliha oynadı..
Çok teşekürler. Koç tan bir cacık olmaz. Bauer neydi öyle yahu . Oyunun sonuna denk geldim Bauer yetişemiyor Dicle neden oyuna alınmaz. Deli olmamak içten değil.Üfss canım sıkıldı. 9 saat yol çektiğime mi yanayım hevesle gelip yeneceğimizi düşündüğüm maçın tekrarını izleme hevesindeyken yenildiğimizi gördüğüme mi yanayım. Neye yanayım bilemedim ki
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Rufat'cim ben izah edemedim sana.  Yarin sinirin gecince, sakin kafayla bir daha okuyabilirsen sevinirim. 

Rufat çok kızmış ama Lo Bianco ne yapsın..rezalet manşet aldık..Yine de servis konusunda rufat'a katılacağım...beni büyük hayal kırıklığına uğrattı bugün

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Çok teşekürler. Koç tan bir cacık olmaz. Bauer neydi öyle yahu . Oyunun sonuna denk geldim Bauer yetişemiyor Dicle neden oyuna alınmaz. Deli olmamak içten değil.Üfss canım sıkıldı. 9 saat yol çektiğime mi yanayım hevesle gelip yeneceğimizi düşündüğüm maçın tekrarını izleme hevesindeyken yenildiğimizi gördüğüme mi yanayım. Neye yanayım bilemedim ki

Sorma..dicle'yi hiç denemedi bugün..Vakıf ortaları Rasic ile De kuriyif mi nedir canımıza okudu..dicle olsa en azından bloklarda daha etkili olurduk

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Herkesin görüşü farklı.sizin iyi dediğiniz bana göre kötüdür.Sezon başında seda'yla beraber temizlik yapıldı.Gecen senenin vakıfbank başarısızlığı yüzünden.Ozaman hakan başkanlada yazıştık.Bizim amacımız ne Küçülmekse neden okadar oyuncu alıyorsunuz.Amaç Vakıfbank'a ağırlığımızı koymaksa Ozaman önce yerli transferlerle takımı güçlendirin.önce Naz,Neriman,Gizem,Gözde,Neslihan,Kübra ve aklıma gelmiyen bu ismlerle takımı kurun yabancı olarakda isimler verdik en iyilerini alın.Bu takımı Türkiye'dede Avrupa dada kimse tutamaz dedik ama siz yerli transferleri saydığımız isimlerin yedeklerini aldınızYabancı olarakda Kristin ayarında çok oyuncu var dedik,Lo bianco'nun yaşı ve performansıda bizi tatmin etmiyordu.Bosetti'de bir iyi bir kötü ama dezavantacı boyu.Başkan yabancılar için fazla itiraz etmedi ama Naz'ın bizi istemediğini bazı isimlerinde Fenerbahçe takımı olarak bize uymazlar dedi.sonuç bu biz vakıfbankı nasıl yeneriz bizdeki gençlerin pişmesi ve yabancıların da kim kadar kaliteli olması lazım.Gençleride ancak obradovic ayarında biri pişirir.Bize çok iyi yerli Pasör ve libero gerekli buda nezaman olur bilemem en iyisi Vakıfbankta.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
abi iyi mansetle herkes oynatiyor marifet kotu mansetle oynatmakta. Demek istedigim de o eger leo bir fark yaratamiyorsa en azindan elif kimi daha aktif tutardi daha etkili servis atardi leoyu serviste bu kadar etkisiz beklemiyordum

ama Rufat Vakıf iyi önlem almıştı Kim'e..topu nereye vuracağını nasıl vuracağını ezberlemişler...ayrıca Lo ilk iki set Montano'ya gayet iyi paslar attı üçüncü sette de Kim'e...ama blok zaafiyeti var maalesef kısa boyundan ötürü yine de elif'in de blokla ilgisi yok boyu uzun ama...
sonuçta bizim takım maça iyi hazırlanmamış Vakıf hücumda zaten sorunlu takım ama bizim savunma zaaflarımız ve Bauer'in ağırlığı ile Merve'nin bilindik oyunu onlara yaradı...Yine söylüyorum hakemin ikinci sette verdiği iki karar maçın bütün dengesini değiştirdi. aldığımız seti kaybettirdi bize 

Çevrimdışı Besim

• Üye
Leodan en azindan kotu oynamazdi belkide kimi daha cok oyunda tutup seti getirebilirdi bize belkide iyi servisler atabilirdi ama dedigim gibi en azindan kotu oynamazdi. Pasor cok fark etti bugun ve tabiiki koc. Ortalari iyi kullanamadik abbondanzanin herzamanki sacmaliklari maci vakifbanka kazandirdi bu kadar basit. Gercek sikinti ne gercekten ben onu goremiyorum galiba. Sikinti Abbondanza baska ne sikinti olacak kagit ustunde bu kadronun bir sikintisi yok ama abbondanza var

Gercek sikinti, Persembe'nin gelisi Carsamba'dan belli olur.  Yaptigin yorumda su yanlisi yapiyorsun: Tek sikinti Abbondanza diye bir sey yok.  Dogru olan su: en buyuk sikintimizi cozecek adam Abbondanza ve fakat bununla ilgili sene basindan beri bir gram ilerleme kaydedemedik.  Defalarca yazdim, tekrarlamak istemiyorum ama voleybolda her sey savunmadan baslar.  Alelade bir hucuma sahip olmasan da, savunma direnci seni mental olarak her daim oyunda tutar.  Japonya'nin oyle veya boyle uluslar arasi turnuvalarda yukarilara oynayabilmesi buna guzel bir ornek.  Vakifbank rakibin vurdugu her topa bir sekilde degiyor, oyunda tutuyor.  Bizde bu yok, maalesef.  Sene basinda da yoktu, simdi de yok.  Bu takimdaki savunma sistemi eksikliginden kaynaklaniyor.  Takimda her pozisyon birbirine organik bir bagla baglidir.  Manset alamazsan, diger parcalar da aksar.  Hele bir de karsinda Vakifbank gibi savunmada dunyanin en iyisi olan bir takim varsa.   

Oyuncu bazinda bakacak olursak, sahada ne yaptigini anlamadigim ve yabanci kontenjanini en kotu bicimde kullandigimiz bir orta oyuncumuz var.  Maalesef, Fabi'den sonra ise yarar bir orta oyuncumuz olmadi.  Libero desen zaten takima zarardan baska bir katkisi yok. 

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
ama Rufat Vakıf iyi önlem almıştı Kim'e..topu nereye vuracağını nasıl vuracağını ezberlemişler...ayrıca Lo ilk iki set Montano'ya gayet iyi paslar attı üçüncü sette de Kim'e...ama blok zaafiyeti var maalesef kısa boyundan ötürü yine de elif'in de blokla ilgisi yok boyu uzun ama...
sonuçta bizim takım maça iyi hazırlanmamış Vakıf hücumda zaten sorunlu takım ama bizim savunma zaaflarımız ve Bauer'in ağırlığı ile Merve'nin bilindik oyunu onlara yaradı...Yine söylüyorum hakemin ikinci sette verdiği iki karar maçın bütün dengesini değiştirdi. aldığımız seti kaybettirdi bize

İlk iki set Hakemin en kritik zamanda yaptıgı hatalar ve sonra moral bozuntusu ve toparlanamadılar ve kaybettik.

Çevrimdışı Besim

• Üye

Abi, guzel demissin de pasorun blok yapmasinin aslinda o kadar onemi yok.  Guzel bir arti deger ama senin takimindaki orta oyuncular blok ozurlusu olunca, pasorun blok yapip yapmamasi bence son derdimiz olmali. 

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
Abi, guzel demissin de pasorun blok yapmasinin aslinda o kadar onemi yok.  Guzel bir arti deger ama senin takimindaki orta oyuncular blok ozurlusu olunca, pasorun blok yapip yapmamasi bence son derdimiz olmali.

evet biraz blok yaptık dagıldılar ama sonra tekrar eskiye döndük.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Herkesin görüşü farklı.sizin iyi dediğiniz bana göre kötüdür.Sezon başında seda'yla beraber temizlik yapıldı.Gecen senenin vakıfbank başarısızlığı yüzünden.Ozaman hakan başkanlada yazıştık.Bizim amacımız ne Küçülmekse neden okadar oyuncu alıyorsunuz.Amaç Vakıfbank'a ağırlığımızı koymaksa Ozaman önce yerli transferlerle takımı güçlendirin.önce Naz,Neriman,Gizem,Gözde,Neslihan,Kübra ve aklıma gelmiyen bu ismlerle takımı kurun yabancı olarakda isimler verdik en iyilerini alın.Bu takımı Türkiye'dede Avrupa dada kimse tutamaz dedik ama siz yerli transferleri saydığımız isimlerin yedeklerini aldınızYabancı olarakda Kristin ayarında çok oyuncu var dedik,Lo bianco'nun yaşı ve performansıda bizi tatmin etmiyordu.Bosetti'de bir iyi bir kötü ama dezavantacı boyu.Başkan yabancılar için fazla itiraz etmedi ama Naz'ın bizi istemediğini bazı isimlerinde Fenerbahçe takımı olarak bize uymazlar dedi.sonuç bu biz vakıfbankı nasıl yeneriz bizdeki gençlerin pişmesi ve yabancıların da kim kadar kaliteli olması lazım.Gençleride ancak obradovic ayarında biri pişirir.Bize çok iyi yerli Pasör ve libero gerekli buda nezaman olur bilemem en iyisi Vakıfbankta.

Larson yerine Bosetti'nin alinmasini elestirdim ama sunu her zaman kabul ettim: Bosetti gecen seneki hali ile her takimda oynar.  Kotu transfer degildi.  Kotu olan, gecirdigi sakatlik ve takima cok gec katilmasi oldu. 

Yerlilere gelecek olursak, Kubra ve Gizem Orge bile kafi gelirdi bence.  Bir de cok yazdik, tekrar yazalim, Naz Fenerbahce dusmanidir; her seyden cok nefret eder.  O geldigi an, benim bu takima verecegim destek rafa kalkar.  Yenmek yenilmek, bunlar sporda var...  Gun gelir devran doner... Ama serefimizi bir kez ayaklar altina alip, ezersen, eski haline getirmek mumkun olmaz. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
evet biraz blok yaptık dagıldılar ama sonra tekrar eskiye döndük.

Sadece bu mac ozelinde degil, sezon boyunca, bloklarda cok kotuyuz.  Bauer, afedersin, poposunu kaldirip bloga yetisene kadar rakip zaten smaci coktan vurmus oluyor. 

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Kim diyor abi..Takım 23-22 öne geçiyor ve bir oyuncu üst üste 3 kez hata yapıyor ve buna izin veriliyorsa Hiç kusura bakmasın da ne olursa olsun o koç rezildir..

Bosetti -0- dı bugun 3 hücum 1 blok 1 servis sayısı almış..

Hildebrand da daha kötü olmazdı o kaçan setlerden 1 isi elimizde olurdu şu an..Bırakın inadı..

Guidetti işte Bundan Guidetti..

Güldenizle vs vs set aldı bizden kaç kez..
HaBaBaM GüM GüM GüM