Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Şampiyonlar Ligi (2014/15)  (Okunma sayısı 177601 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
yapmamız gereken erkek basketbol dışında diğerlerini kapatmak..devletin parası ile mücadele ediyorlar...sen dişinden tırnağından arttırmaya çalışıyorsun...kapat gitsin..bakalım nerede çıkacak haberleri
Aynen katılıyorum en temiz sonuç bu olur. Geçen sene Halkbank serisinde ki hakem hatalarını yorumcuları hala hatırlıyorum o yüzden şirket takımlarıyla boşu boşuna rekabet ediyoruz.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu mu dunyanin en iyi pasoru lo bianco? Naz resmen ders gecti ders.. Abbondanza hoca degil sonuna kadar da tartisirim bu takim ne ileriye gitdi blok yapmaktan aciziz, mansette dokuluyoruz, bauer dokulurken neden dicle oyuna girmez, leo dokulurken neden elfi oyuna girmez skor 25 25 ken neden polen ve elif oyuna girer. Bugun tribunde olsaydim serefsizim tribunden atlayip dalmistim abbondanzaya.
Bu takim eger bu sene sampiyon olmazsa, bogazici koptusunden abbondanza asilsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rufat takım nasıl şampiyon olsun..adamlar sistemi değiştirdiler önümüzü kesmek için...tek şansımız Avrupa idi onu da bitirdik..bizim bunları 3-1 yenme ihtamalimiz yok..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Abi SL yi diyorum zaten ligi koydum bir kenara. Slyi alamazsak abbondanza oldurulmeli

Maalesef kaçtı o tren..Ama ikinci setteki hakem kararları rezalettir...bizim yönetim taraftar ile uğraşacağına bunlarla uğraşsa başımıza gelmez ama nerde

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bir kere bir adam bu kadar mı kararsız olur..

Bu maçta bir oyuncu Bir settte arka arkaya 3 hata yapıyorsa 4. de çıkaramıyorsan senden Loser olur ancak milletin maskarası olursun açık ve net..

O Bauer ne abisi nedir bu..Ayıp Bu Abbondanza cidden bizim takıma gelmiş en REZİL yabancı koçtur..

-0- Başarı -0- Rezil
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bir kere bir adam bu kadar mı kararsız olur..

Bu maçta bir oyuncu Bir settte arka arkaya 3 hata yapıyorsa 4. de çıkaramıyorsan senden Loser olur ancak milletin maskarası olursun açık ve net..

O Bauer ne abisi nedir bu..Ayıp Bu Abbondanza cidden bizim takıma gelmiş en REZİL yabancı koçtur..

-0- Başarı -0- Rezil

maalesef iki gömlek ufak bu takıma

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Bıktım artık yönetim istifadan da Oo Aziz Yıldırım'dan da

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Ben koç olsam Bosettiyi 23-24 de almıştım yanıma.

Hildebrandı neden almadı biliyormusunuz oyuna..Servise girip kaçırdığı için 1 dakıka azarladı..Kristin maç boyu hiç sevinmedi..Böyle rezil bir adam o
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı hatai

• Üye
gelecek sene hoca, pasör, smaçör, orta oyuncu, pasör çaprazı ve özellikle libero değişmeli.
 ha böyle bir değişiklik olmayacaksa bu takımdan bir halt olmaz. seneye küçülürüz belki de. Kim de gider büyük ihtimal.
iddialı olduğumuz bir sezonda böyle hoca mı olmalıydı takımın başında? niye yaptın bunları diye sorsak kendide cevap veremeyecektir büyük ihtimal. arkadaşlar yukarıda bahsetmiş zaten çoğu sorundan. özellikle oyuncu değiştirme konusunda eksik kalıyor abbo. niye dicle bir kere oyuna girmedi? niye bosetti daha önce değiştirilmedi? sadece ikili değişiklik yapılarak bu maç alınır mı gözünü sevdiğim diyeceğim ama neyini seveceksin bu adamın. Takım kötüyse, maçı saçma sapan bir şekilde kaybetmişsen En büyük sorumlu hocadır. bu hocaya da laf söyleyelim bırakın da...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Bauer ya resmen güldüm ona..Bu kadını takım da tutan bu kadar süre veren Dicle yi oynatmayan adama adam dememek lazım ama ayıp olur..Vasıfsız İtalyan
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ya arkadaslar, tamam elestiri yapin da, elestiri yaparken aylardir, senelerdir kufur edilen oyunculari da kurtarici olarak gostermeyin Allah askina.  Hildebrand mi kurtarici?  Elif mi kurtarici? 

Takimin sorunu belli...  Savunma savunma savunma...  Bunun pasor, pasor caprazi bilmem ne ile ilgisi yok.  Takim olarak savunma yok; organik olarak oynayan bir takim yok; arka plan yol gecen hani; file ustu zaten hicbir zaman etkili degiliz...   Sistemli oynayamamanin sebebi ise Abbondanza ve libero kalitesizligi.  Ustune bir de bu macta Bosetti'nin performansi eklenince, sonuc felaket oldu. 
« Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 23:03:53 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bıktım artık yönetim istifadan da Oo Aziz Yıldırım'dan da

Antep'te maç oynanıyor biri bağırıyor oo aziz diye diğeri bağırıyor bedava bilet alanın bilmemneyini ne yapayım..takım maç oynuyor kimsenin umurunda değil...korkarım pazar gs maçında da tribün falan olmayacak

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ya arkadaslar, tamam elestiri yapin da, elestiri yaparken aylardir, senelerdir kufur eden oyunculari da kurtarici olarak gostermeyin Allah askina.  Hildebrand mi kurtarici?  Elif mi kurtarici? 

Takimin sorunu belli...  Savunma savunma savunma...  Bunun pasor, pasor caprazi bilmem ne ile ilgisi yok.  Takim olarak savunma yok; organik olarak oynayan bir takim yok; arka plan yol gecen hani; file ustu zaten hicbir zaman etkili degiliz...   Sistemli oynayamamanin sebebi ise Abbondanza ve libero kalitesizligi.  Ustune bir de bu macta Bosetti'nin performansi eklenince, sonuc felaket oldu. 

valla nokta...

Çevrimdışı Besim

• Üye

valla nokta...

Hala diyorum, iki pozisyondaki zayifliklar disinda (libero ve orta), kagit uzerinde dunyanin en iyi takimiyiz.  Eger kagit uzerindeki bu durum, sahaya yansiyamamis ve Hoca bu eksik alanlarda da herhangi bir ilerleme kaydettirememis ise, benim icin basarisizdir.  Sene basinda Subat/Mart'a kadar sabredecegimi ve elestirmeyecegimi soylemistim.  Ancak, takimin en kolay maclardaki performansi bile icimizde soru isaretleri uyandiriyordu. 

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Arkadaşın biri 2-0 dan sonra ben seyretmiyecem gidiyorum dedi.Aslında bende aynı görüşteyim ama dayanamıyorsun.Umut fakirin ekmeği ye mehmedim ye misali bekliyoıruz bir değişiklik olur diye yoksa Naz'ı gördümmü kuduruyorum.Bu salak kız gittiğinden bu yana hep yeniliyoruz Vakıfbank'a.Vakıfbank'a yenilince sanki Galatasaray yenmiş gibi oluyorum okafar kötü yani.3 sette vakıfbak seri yakaladı fark 1 re düştü sipiker diyor vakıfbank yavaş yavaş geldi.bizimkiler arka arkaya tekrar farkı açınca lafını bitiremedi.Vallaha sezon başı yapılan yanlış transferlerle buraya kadar gelmemiz bile mucize.okadar övülen Bosetti bile en kötü oyununu oynadı ama bizm hoca 3 set dayandı.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Elif bu mac leodan kotu oynamazdi. Dunyanin en iyisi denilen Lo Bianco bugun ne fark yaratti? Farki yaratan karsi takimdaydi Naz.

Rufat, Leo'dan kotu oynamaz idiyse, ne icin alacaktik oyuna?  Bana Elif'e ovgude bulundugun bir yorum goster, tamam eyvallah diyecegim.  Hala pasor diyor, gercek sikintidan kaciyorsun. 

Naz nasil iyi oynamasin?  Kiz, dunyada en cok nefret ettigi seye karsi oynuyor.