Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Şampiyonlar Ligi (2014/15)  (Okunma sayısı 177650 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Tek korkum Kim'in isyan ederek gitmek istemesi :(

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Bana kalırsa bu voleybol şubelerinin kapatılmasında cidden isabet olacak, yenilginin öfkesiyle de yazmıyorum.

Karşımızda devletin desteğini alan, nereden geldiği belli olmayan paraları buraya akıtabilen Halbank, Vakıfbank gibi devlet bankaları var. Üstüne bu bankalar federasyonu kafakola almışlar, yabancı sayıları, her sene değişen saçma sapan play-off statüleri gibi zırvalıklar nedeniyle şansın iyice azalıyor, bir de üzerine teknik heyet ve oyuncu seçimi gibi kendi yaptığın hatalar eklenince ortada harcanan bir ton para, karşılığında sıfır kazanç üstüne sinir bozukluğu oluyor.

Ben bu branşı kapatıp parayı futbola harcayalım demiyorum, Fenerbahçe'nin şube açmasını isteyen çok sayıda federasyon var, bugün takım kursanız sizi hemen birinci lige alırız diyen hentbolundan, su topuna kadar bir sürü federasyon var. Yatıralım paramızı buralara, en azından değerimizi bilen federasyonlarla o spor branşlarını da geliştirme şansımız olur, hem de böylesine büyük haksız rekabetlere girmemiş oluruz.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

5. set Fenerbahçe Grundig 15-12 Vakıfbank
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Montano=Celitans
0 teknik, sırf kas gücü, Allah ne verdiyse aban topa. Hepsi bu kadar.

Şunların yavşak yavşak sırıtmalarını gördük ya bir kez daha. Ne diyim.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Maç saatleri konusunda bizimkilerin hiç bir inisiyatifi ya da belirleme gücü yok, yayıncı kuruluş bu akşam Zürich-Eczacıbaşı maçını da vereceği için iki maç arka arkaya oynatılıyor, 18.30 cidden büyük saçmalık.

nasıl olmaz abi..biz kaçta istiyorsak o saatte oynanır..yayıncı kuruluştan bize ne...üstelik fb düşmanı kanalda maç..vakıf ile anlaşmadılarsa ne olayım taraftar gelmesin diye...yapsana şu maçı 20.30'da...dolsun tribünler..ama yönetici yok ki sadece oturmayı bilirler takımın hakkını savunma geldi mi sadece bla bla

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
hamsi surat, naz, guidetti, kel allahim cildiracagim.

Çevrimdışı CemiL

• Üye
  • Yer: Adana
Hoca hoca hoca maçı da turu da veren bu adi herif. Tamam Bauer kötü Montano kötü.Hocaysan alacan ligin en formda orta oyuncusu Dicle ile diğer pasör çaprazın Polen'i oynasınlar nerde sende o cesaret.Dalga geçer gibi al Dicle'yi bir sayıda geri çıkart dalga geçiyor bizle resmen.

Gui ve Gözde denen şu iki suratsızı güldürüp bizi gene sinir krizine koydun ya Abbo bir an önce defolur gidersin inşallah

Çevrimdışı nsmert

• Üye
insallah kim'i tutabiliriz takimda

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
insallah kim'i tutabiliriz takimda

seneye de sözleşmesi var

Çevrimdışı hatai

• Üye
yaşlanmış oyuncuları getirirsen olacağı bu. işe yaramaz hoca başında olursa olacağı bu.

Çevrimdışı nsmert

• Üye

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
Sen Garay'ı tutamayıp Bosetti'yi alırsan, boşta Brakoceviç varken Montano kazmasını alırsan, Fabiana, Thaisa vb. ortaları alacak durumun varken Bauer'i tutarsan ağlayıp zırlamıcan.Malzeme bu.
Kısaca aynen altına imza atıyorum sene basında transferler belli oldugu gun aynı seyi soyledim.
Lobianco efsanedir ok ama gecmiste kalmıstır son senesinde bizde guzel 1 emekli ikramiyesi almıstır. En azından 1 efsaneyi canlı izledik cok iyi oynamasa da...
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
Montano=Celitans
0 teknik, sırf kas gücü, Allah ne verdiyse aban topa. Hepsi bu kadar.

Şunların yavşak yavşak sırıtmalarını gördük ya bir kez daha. Ne diyim.
+ 0  zeka...
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
2-1 olunca maçı tam seyredemedim 2-2 olunca sinirden kahroldum.Naz-Gözde hep karşımızda gülecekmi yahu.Hiçmi kıramıyacagız zincirlerimizi.Transfer politikanız yanlış deyince Bianco 1 numara Bosetti dünya markası Kristin Amerikan Millitakımının ası Naz bu takıma giremez,Neslihan,Neriman,Kübra bu takıma uymaz diyenler şimdi ne der merak ediyorum. Vakıfbank giden yabancılarda gelen yabancılarıda bizim kilerden iyi.Ben sadece Kim'e acıyorum.Birde kendime kalpten gidecem ama nezaman',Geçen sene basketteki yenilgi sonrası bir ay televizyon seyredemedim.Şimdide bunlar çıktı başıma.Hkemde öyle kritik yerde hata yaptıki herşey üstümüze üstümüze geliyor.Maçın sonucu ne?