Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Şampiyonlar Ligi (2014/15)  (Okunma sayısı 177410 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
...
brako yerine montano yu da kim aldiysa gotune kina yaksin

...

Yanlış hatırlamıyorsam, Brakoçevic henüz Vakıf'a gelmediği zamanlarda ben Brakoçeviç diye yanıp tutuşurken, sen manşetinin iyi olmamasından dolayı istememiştin. :)
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
En kritik sette Montano'yu çıkarıp yerine Polen'i almayıp maçta sakatlanan Bosetti'yi çapraza almak büyük bir voleybol dehasıdır.Abboy'u kutlarım.Maçın en kısa özeti budur.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
En kritik sette Montano'yu çıkarıp yerine Polen'i almayıp maçta sakatlanan Bosetti'yi çapraza almak büyük bir voleybol dehasıdır.Abboy'u kutlarım.Maçın en kısa özeti budur.

Dedem benim en büyük güvencem sendin, Abbo değil ama sen de fazla çalışamadın Guidetti'ye ya...Bak ben bi twit atıyorum Gs'yi durduruyorum-)))))

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Abandonzza derhal yollanmali...olacak şey değil yaptığı hatalar...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Seda gitti daha beterleri geldi. Bosetti büyük hayal kırıklığı. Şahsım adına kendisi ile ilgili ciddi yanıldım. Duşunun meliha giriyor, takım toparlanıyor. Hep dedim yine dicem. Biz başarılı olduğumuz dönemlerde bayan baskette de bayan voleybolda da, erkek voleybolda da Turk oyuncularımızla fark yaratıyorduk. Ne zaman oyuncularımızı dağıttılar biz de dağıldık. Tekrardan aynı sey olmalı. Yerli rotasyonu kuvvetlendirilmeli.
Naz, kübra, gizem, Neriman gibi oyuncuları katmalıyız kadroya. Yabancı sonra gelir. Yoksa her sene samari yer dururuz. Tabi bir de Ze. Antrenör ne kadar önemli, goruyoruz erkek basketbolda.

En güzel yorum..Big Three bozuldu üstünlük gitti, bayan voleybolunda Naz'ı Seda'sı (Eski hali tabi), Eda'sı bizdeyken bu tür maçları hiç kaybediyor muyduk? Takımın kalbi Türk olmazsa yabancılarla bir yere kadar...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Abandonzza derhal yollanmali...olacak şey değil yaptığı hatalar...

Hayır, bazen düşünüşorum kısıtlı voleybol bilgimle ben dün Bauer'in ortada rezilleri oynadığını farkediyorum, hiç bir yere gidemiyor sadece olduğu yerde top üstüne gelirse blok yapabiliyor, görüyorum Abbondanza nasıl görmüyor? Hadi hücumda çok iyi oynadı diyeceğim, o da yok..Keza üçüncü setle birlikte Montano kontak kapattı, Bosetti ne alaka ya..Koysana Polen'i, elinde ligin blok kralı var kızcağız ağlamaklı kenarda....Valla garip işler..Tamam antrenörlük zor meslek ama düz yolda da kaza yapılmaz ki birader

• Üye
Orası öyle Katılıyorum..
Bauer ve hildebrand kesinlikle daha üst düzey oyuncularla değişmeli...fabiana ve garay gibi..
Bosetti-montano daha iyisi bulunmadıkça kalabilir..lo bianco konusu ise muamma bence ama ben olsam degistiririm..
Ama umarım koç ze olur tekrar...

• Üye
Esasında yerli olarak yapmamız gereken 2 hamle var..vakıftan 2 liberonun 1 tanesini koparmak ve pasore ise naz yada gs den gamzeyi almak..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Gs bırakmaz Gamze'yi...hele bize hiç bırakmaz

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bırakın abi Seda meda yav.. takımın tüm sorunu ekip olamamak böyle olunca değil montano brako olsa yine farketmez
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
iskelet olmayınca takım olunmuyor zaten Murat..Avrupa'da başka ligde başka oyuncularla olmuyor...

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Dedem benim en büyük güvencem sendin, Abbo değil ama sen de fazla çalışamadın Guidetti'ye ya...Bak ben bi twit atıyorum Gs'yi durduruyorum-)))))
Yok be ya,Gui ile Gözde'ye maç boyunca sardık,gürültüden tv.de duyulmamıştır.Hatta maçta molada bir ara Güldeniz yanımıza gelip"Yorulmadınız mı daha"diye gülerek sitem etti ama Abbo'yu geçemedik maalesef.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Yok be ya,Gui ile Gözde'ye maç boyunca sardık,gürültüden tv.de duyulmamıştır.Hatta maçta molada bir ara Güldeniz yanımıza gelip"Yorulmadınız mı daha"diye gülerek sitem etti ama Abbo'yu geçemedik maalesef.
Yapma ya...Aslında bizimkine sarsanız daha iyi olurmuş, belki istifa ederdi...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yanlış hatırlamıyorsam, Brakoçevic henüz Vakıf'a gelmediği zamanlarda ben Brakoçeviç diye yanıp tutuşurken, sen manşetinin iyi olmamasından dolayı istememiştin. :)
Abi hatırlamıyorum ama Brako ile manşet arasında bir bağlantı kurmuşsam benimde çeneme sokayım..3 sene öncesi şartları neydi nasıldı bilemiyorum cidden hatırlamıyorum ama ben oldum olası Montanu yu istemedim zaten. oyuncu biraz zeki biraz teknik olmalıdır. 

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
dede kusura bakma sana buradan not düştük
guidetti ye değil bizim Abbondanza ya bağır da uyumasın diye ,
1- ya bağırdın adam beynini kaybetti garip değişiklikler yaptı
2  ya da guidetti ye zaafın var bağırmadan duramıyorsun