Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Şampiyonlar Ligi (2014/15)  (Okunma sayısı 177220 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
dede kusura bakma sana buradan not düştük
guidetti ye değil bizim Abbondanza ya bağır da uyumasın diye ,
1- ya bağırdın adam beynini kaybetti garip değişiklikler yaptı
2  ya da guidetti ye zaafın var bağırmadan duramıyorsun
2.şık.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi cozum nedir sence? Ozgeyi alalim herseye ragmen, bu ucube sistemde ligde pasor oynatmak resmen intihar. Ya yerli iyi bir caprazin olacak yada iyi yerli bir smacorun. Melihaya helal olsun guvenmek lazim artik ona. Ozge olmazsa elimizd alternatif olarak Ezgi kaliyor ama onada ne kadar guvenebiliriz orasi muamma. Veya topla tufekle Naz a saldirmak lazim. 2 mactada fark yaratti. Capraza da Brakocevic, buyuk ihtimalle ayrilacak Azeryoldan. Ortayada Fabiana. Koc icin aklima
isim gelmiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

1- tepeden bağlamak lazım. yönetim kademesinde bu işi bilen vizyon sahibi yönetici getireceksin.
2- Vizyon sahibi marka olmuş bir hoca alacaksın.. bu çok ama çok önemli .. kaliteli isim sahibi hoca her anlamda bir çok kapı açar.
3- Kaliteli türkleri bünyene katacaksın. 6 yabancıya para bayılana kadar sadece 4 tane iyi yabancı alıp artan para ile türklerin kalitesini artırmak için kullanacaksın.
4* winner oyuncu dediğimiz -Nati - Logan -sokolova gibi isimlerden 1 tane mutlaka kadronda bulunduracaksın...
5- Kesinlikle ve kesinlikle Guidetti harici İtalyan hoca ile çalışmayacaksın.. bu en önemli kural..................

alabileceğin hoca konsunda çok fazla aday yok..
şimdi Bernandinho veya Hugh deyip kendimizi kandırmayalım . ikisinin de avrupa klüp deneyimi yok . çok büyük isimler ama o risklere girmeye hiç ama hiç gerek yok ...
yapılacak hamle 2 tane
1 *Guidetti yi ikna edip bir şekilde onu alacaksın
2* Ze yi geri getireceksin.
Ze yi çok severim ama ben 1nci şıkkı isterim. öyle deli bir adamın bize daha çok uyacağını düşünüyorum...

türk kalitesi için
* Naz ı geri alacaksın..vereceksin 400  500 600 euro  bin yada her ne ise geri paşa paşa alacaksın.. bu tek çözüm aksi kabul dahil edilemez
* Elif gibi Nilay gibi çöp Türk oyuncuları mümkünse kadronda hiç bir şekilde katmayacaksın.
* 2 sene önce kendi ayağı ile dereağzına gelen gizem örge den gidip özür dileyip geri alacaksın. biraz eğiteceksin daha iyi seviyeye gelecek..
* Sadece ve sadece 4 tane yabancı alacaksın. 3 smaçör 1 tane orta oyuncu olacak...
* winner karakter dediğimiz oyuncudan 1 adet kadroda bulunacak mutlaka. Logan-Nati-Sokolova gibi.
Avrupa şampşyonu olduğumuz Kazan maçında en skorer oyuncumuz Kim di ama  bize o kupayı getiren sokolova dır. o çok krtirik 2nci seti alıp oradan o maçı çevirmemize sebep olan oyuncudur. işte böyle kırılma anlarında alınacak 1 2 sayı bazen oyunun kaderini çok değiştiriyor. bize de oyun kaderini değiştirecek oyuncu lazım
* Gözü kapalı topa vuran - oyun zekası bırak ortalamayı hiç olmayan montano gibi oyuncu almayacaksın
* Kendisin çok severim ve avrupa nın da en iyilerindendir bunu tartışmam ama Lo gibi  undersize pasör kesinlikle almayacaksın..
* takımın boy ortalaması yüksek olacak . oversize olmak zorundasın..
* süleyman dedeme akbil+ yemek parası + nefes açıcı paketinden oluşan bir taraftar paketi vereceksin..
* benden bu kadar :( 8)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Sürekli bir şeyler yazılıp durduğuna göre sanırım yine kaybetmişiz Vakıf'a. Mesaj sürklasyonu maşallah çok hızlı. :)

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
En kritik sette Montano'yu çıkarıp yerine Polen'i almayıp maçta sakatlanan Bosetti'yi çapraza almak büyük bir voleybol dehasıdır.Abboy'u kutlarım.Maçın en kısa özeti budur.

Aynen öyle abim, görünce kafayı mı yedi bu adam dedim kendi kendime. Bosetti zaten hiç katkı veremiyorken bir de pozisyonunu neden değiştirirsin bari Polen, Dicle vs birini al kardeşim.
« Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 15:33:00 Gönderen: akarship »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ahh şube yönetimlerini su ise kafa yoran 10 tane adama biraksinlar 3 sene...bak ne isabetli transferler ne kupalar geliyor..
Ama işte parayı veren düdüğü çalıyor diyoruz da bunlarda para olduğu halde düdük calamiyorlar...komedi gibi..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Elimde olsa yabancıları..
Kim-garay-fabiana-kasia-pharkamenko yaparım...
Kasia yerine brakocevic yada genç ama boskovic de olabilir..
Liberoya Vakıftan kesinlikle iki gizemden bir tanesini alırım...
Pasore nazi almak çok zor; gamze de öyle ama en azından özge alınabilir polonyadan yedeğe...pharkamenko diyorum çünkü kız hem iyi pas atıyor hem iyi blokcu...ben çok begenirdim oyun tarzını...
Yada koçun oyununu oynayacağı herhangi iyi bir pasör..tabii ki ze roberto nun...
Başka da takviye gerekli değil gibi...yerli libero ve pasör..belki 1 tane daha meliha gibi yerli smaçör..guldeniz yada dilara bilgre...kim olursa..yabancı sayısı ise 5 yeter..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Kasia mi?  Garay mi?  Pharkamenko mu?  Fabi olmasa, o kadro gruplardan cikamaz bence.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
garay da bosetti de bizi istediğimiz hedeflere ulaştıramaz...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu arada Guidetti cok serefsiz adam ama adamin bize karsi sempatisi var bence. Maclardan sonra hep hakkimizi verdi, bizim gibi taraftarli klubu de begeniyor taraftarlari falan filan. Ama o adamin ayrilmasi icin vakifin bundan sonraki 3 kupada 0 cekmesi lazim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
guidetti nin bize olan sempatisinin yegane sebebi Süleyman dededir.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
guidetti nin bize olan sempatisinin yegane sebebi Süleyman dededir.

Guidetti ilginç adam...Gitar teli almak için Ataşehir'den kalkıp Beyoğlu'na gidiyor publarda oturup yemek falan yiyor..işin komiği tanıyan çıkmıyor...Ama fenerbahçe'nin başında olsa bu kadar rahat davranabilir mi, bence zor...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
1- tepeden bağlamak lazım. yönetim kademesinde bu işi bilen vizyon sahibi yönetici getireceksin.
2- Vizyon sahibi marka olmuş bir hoca alacaksın.. bu çok ama çok önemli .. kaliteli isim sahibi hoca her anlamda bir çok kapı açar.
3- Kaliteli türkleri bünyene katacaksın. 6 yabancıya para bayılana kadar sadece 4 tane iyi yabancı alıp artan para ile türklerin kalitesini artırmak için kullanacaksın.
4* winner oyuncu dediğimiz -Nati - Logan -sokolova gibi isimlerden 1 tane mutlaka kadronda bulunduracaksın...
5- Kesinlikle ve kesinlikle Guidetti harici İtalyan hoca ile çalışmayacaksın.. bu en önemli kural..................

alabileceğin hoca konsunda çok fazla aday yok..
şimdi Bernandinho veya Hugh deyip kendimizi kandırmayalım . ikisinin de avrupa klüp deneyimi yok . çok büyük isimler ama o risklere girmeye hiç ama hiç gerek yok ...
yapılacak hamle 2 tane
1 *Guidetti yi ikna edip bir şekilde onu alacaksın
2* Ze yi geri getireceksin.
Ze yi çok severim ama ben 1nci şıkkı isterim. öyle deli bir adamın bize daha çok uyacağını düşünüyorum...

türk kalitesi için
* Naz ı geri alacaksın..vereceksin 400  500 600 euro  bin yada her ne ise geri paşa paşa alacaksın.. bu tek çözüm aksi kabul dahil edilemez
* Elif gibi Nilay gibi çöp Türk oyuncuları mümkünse kadronda hiç bir şekilde katmayacaksın.
* 2 sene önce kendi ayağı ile dereağzına gelen gizem örge den gidip özür dileyip geri alacaksın. biraz eğiteceksin daha iyi seviyeye gelecek..
* Sadece ve sadece 4 tane yabancı alacaksın. 3 smaçör 1 tane orta oyuncu olacak...
* winner karakter dediğimiz oyuncudan 1 adet kadroda bulunacak mutlaka. Logan-Nati-Sokolova gibi.
Avrupa şampşyonu olduğumuz Kazan maçında en skorer oyuncumuz Kim di ama  bize o kupayı getiren sokolova dır. o çok krtirik 2nci seti alıp oradan o maçı çevirmemize sebep olan oyuncudur. işte böyle kırılma anlarında alınacak 1 2 sayı bazen oyunun kaderini çok değiştiriyor. bize de oyun kaderini değiştirecek oyuncu lazım
* Gözü kapalı topa vuran - oyun zekası bırak ortalamayı hiç olmayan montano gibi oyuncu almayacaksın
* Kendisin çok severim ve avrupa nın da en iyilerindendir bunu tartışmam ama Lo gibi  undersize pasör kesinlikle almayacaksın..
* takımın boy ortalaması yüksek olacak . oversize olmak zorundasın..
* süleyman dedeme akbil+ yemek parası + nefes açıcı paketinden oluşan bir taraftar paketi vereceksin..
* benden bu kadar :( 8)
İmza atıyorum altına :)
Kim,Eda,Fabi,Naz,Brako,Koshaleva, Gizem orge (L) diyorum.
Gelmiş gecmis en iyi kadrolardan birisi olabilir. Mağlubiyet de almaz bu takım.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Cok elestirdigimiz takim ve cok ovudugumuz takim arasindaki fark her sette bir iki sayi; bazen de tek set.  Eger Bosetti sakatliktan, cok degil, normal bir performans gosterecek kadar iyi donse idi, biz su anda Vakifbank'i yerin dibine, kendimizi ise goklere cikartiyor olurduk.  Maalesef, bu tur nuanslar sporda cok onemli. 

Ote yandan, takimin bu seneki performansindan ben keyif almadim.  Cok spesifik oyuncu performanslarina odaklandik ama esas sikinti mikro degil makro.  Parcalara birbirine uymayan bir mekanik arac gibi hareket ediyorduk; sezon basindan beri oynadigimiz oyun hic icimize dinmedi.  Abbondanza cok bariz bicimde sinifta kaldi.  Sene basindan beri, takim bir gram ilerleme gosteremedi.  Zayif olunan yerlerde hic mi duzelme olmaz?  Cok ama cok yazik oldu.  Bosetti'nin sakatliktan kotu donme ihtimaline karsilik, keske Kristin yerine daha iyi bir smacor alsaydik diyecegim ama Hoca'nin bu zayif performansini gorunce, onun da bir seye faydasinin olacagini sanmiyorum.

Takimi yerle bir etmissiniz ve fazla fanteziye kacmissiniz ama bu takima yapacaginiz 2-3 mudahale bile kafi gelecektir: (1) Elit bir orta oyuncu; (2) Elit bir smacor; (3) Manset alabilen bir libero.  2 tane elit oyuncu arzu edince "eee daha ne isteyecektin?" diyenler olabilir ama kadin voleybolunda elit oyunculari getirmek o kadar kulfetli degil.  Montano, isleyen takim duzeninde bizim isimizi gorur.  Bence onu sorunlardan biri olarak gostermek, takimdaki esas sorunlari yanlis teshis etmeye es deger. 

« Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 18:49:41 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
dünkü maç sonrası görüldüki sezon başı kadro secimimiz çok yanlış degilmiş, yada takımda YEON KİM oldugu için çok farkedemiyoruz bunu

YEON KİM varsa takımda yanına 5 oyuncu koy o biryerlere taşıyor seni, montano yerine belki bir kademe daha altı ama dengeli ne yapacagını kendinden nasıl bir verim alacagını bildiginiz bir oyuncu olsaydı kadromuzda çok daha faydalı olabilirdi belki imkansız denecek 4 sayı alamazdı ama çok sacma 10 sayıda vermez daha dengeli olurduk

öyle abarttıp rakibin kocunu ve oyuncularını almaya gerek yok bence
dünyanın en iyisi olmasına gerek yok ne oynadıgını bilen dengeli bir smaçör ve yabancı hakkını kullanıyorsan sadece hücum yapmayan blokta tutabilen bir orta oyuncu  ile çok daha iyi olurduk

dünki performanslara bakınca melise biraz daha şans ve cesaret vermelim yeterli potansiyele sahipmiş izlenimi verdi  dün
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Besim

• Üye
dünkü maç sonrası görüldüki sezon başı kadro secimimiz çok yanlış degilmiş, yada takımda YEON KİM oldugu için çok farkedemiyoruz bunu

YEON KİM varsa takımda yanına 5 oyuncu koy o biryerlere taşıyor seni, montano yerine belki bir kademe daha altı ama dengeli ne yapacagını kendinden nasıl bir verim alacagını bildiginiz bir oyuncu olsaydı kadromuzda çok daha faydalı olabilirdi belki imkansız denecek 4 sayı alamazdı ama çok sacma 10 sayıda vermez daha dengeli olurduk

öyle abarttıp rakibin kocunu ve oyuncularını almaya gerek yok bence
dünyanın en iyisi olmasına gerek yok ne oynadıgını bilen dengeli bir smaçör ve yabancı hakkını kullanıyorsan sadece hücum yapmayan blokta tutabilen bir orta oyuncu  ile çok daha iyi olurduk

dünki performanslara bakınca melise biraz daha şans ve cesaret vermelim yeterli potansiyele sahipmiş izlenimi verdi  dün

Aynen.  Ama Melis ve her genc Turk oyuncu hususunda supheliyim ben.  Cok ciddi bir kumar.  Merve'de de potansiyel gorup, ayni seyi yaptik: iki senedir halimiz malum. 

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Bu arada Guidetti cok serefsiz adam ama adamin bize karsi sempatisi var bence

Bize karşı sempatisi olsuğunu sanmıyorum.Guidetti'nin 2-2 olduğu zaman ki tavrı iyice sinirimi bozdu.yerlerde yatması yuvarlanması iyice ona karşı bir çok kişinin kırıldığını sanıyorum.Ama biz almak istedikten sonra   Guidetti'de,Naz'da,Kübra'da,gizem örge'De bize gelir.Naz gelmem diyorsada mutlaka bir sebebi vardır.Nasıl Para karşılığı  Gitti diyorsak yine para için geri gelir. (Hakan Dinçay dediki ''Nazı Almak istedik ama o bizden yana tercih kullanmadı'').