Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 163987 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
Diğer grupta neden 7 takım var?Karşı grupta yer alan takım bizim gruba göre 2 maç az oynayacak?Bu da bizim grupta yer alan takımların daha fazla yorulması anlamına gelir?Fiba 1 takım daha bulamamış mı?

AGÜ spor da Latoya sanders neden oynamadı?Oynamamasına rağmen bizi zorladılar.Oynasaydı belki de bu maçı kazanacaklardı.

Bizim takım da birşeyler eksik gibi.Skorer gard neden almıyoruz?Taraftarın gördüğünü koç ve yönetim göremiyor mu?Para mı yok yoksa bir dönemi böyle oynayıp duruma göre transfer yapılacak mı?Sözde para yok diye kıvranan gs nin kadrosunda 6 yabancı+ bir amerikalı oyuncu alabilme ihtimali varken bizde bu rakam 5 de kaldı.

hmetin

• Ziyaretçi
Tamam katılıyorum diyen Romen Takımı son anda caymıs.Ayrıca herkesde para yok.Deplasman,transfer vs ciddi para lazım
Bugun Prag macına baktım.Rezil,berbat,soguk bir saha var.Cogu saha da boyle,eski Dogu Bloku kucuk olsa da tek tribunlu,2 tribunlu berbat sahalar

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
11 sayı öndeydik ama son 1.25'e sadece 2 sayı önde girdik.Sanders'ın olmadığı bir maçta bu kadar zorlanmamız düşündürücü.

hmetin

• Ziyaretçi
Sanders izin alıp ABD'ye gitti diye bir haber okumustum.Yetisip yetismeyecegi belli degil deniyordu.Olcay'ın simdiye oynuyor olması lazımdı.Bojovic yerine daha farklı tercihler yapılabilirdi.Ama bence bugun fena degildi.Pırpır aralara girip top falan calıyor.Sutuna zaten guvenilecek bir oyuncu olmadı.1 uzun 1 kısa takviyesi yapılmasını ben de isterim.
Kubra'dan cok katkı alacagımızı sanmıyorum ama 3-4 dakika oyuncu dinlendirse kar kardır.Tugce Canıtez de boyle dalgalı perf. vermeye devam edecek gibi gorunuyor.Yani Olcay ile Tugce buyuk ihtimal istenen katkıyı vermeyecek gibi gorunuyor.Q Basketbolu ogreniyor.Bitirmedigi pozisyonlar olsa da ribaunt olarak cok onemli ayrıca arada guzel bitirdikleri de oluyor.En onemlisi basımızda biri var diyebiliyoruz.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
11 sayı öndeydik ama son 1.25'e sadece 2 sayı önde girdik.Sanders'ın olmadığı bir maçta bu kadar zorlanmamız düşündürücü.

Sanders olsa +15 olurdu..Neden mi...

Onlar 4 kısa yapıp bizim koç da buna önlem almayınca fark azaldı..Yoksa maçın olayı bence Komencuk un 3 lemesi oldu..Yoksa kesinlikle o şutları atamazlardı..HeP nDour un TUTTUĞU kısa attı sayıları..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #50 : 06 Kasım 2014, 15:41:30 »
cincon ilk macta patladı..eksikken oynayabilecekleri ve maglup olabilecekleri gruptaki en son takımdı bence blma..

prag-wisla-kursk-ummc zaten dun gs ile oynasa yenerdi cok rahat...

eksikken bir tek kosice ve blma'yı yenebilirlerdi...ama olan oldu kaybettiler macı...simdi eksikken kosice ile oynayacaklar..bakalım o ne oalcak..o amcta giderse cok fena tongoya dusecekler...ama sansları evlerinde oynamaları...yani ne fikstur sansları var kardesim..sanki ayarlanmıs..

normalde eksikken blma ve kosice'yi deplasmanda yenmeleri zorken 2 sinide istanbulda oynuyorlar..zaten diger 4 takıma tam takımda olsalar iceride dısarıda kaybederler...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #51 : 06 Kasım 2014, 15:45:30 »
Beter olsunlar. Umarım ilk dörde giremezler.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 06 Kasım 2014, 16:00:59 »
Sancho ve Nevriye'nin ayrıldıgı haberini gormek istiyorum.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #53 : 06 Kasım 2014, 16:07:24 »
bu hafta tahminim bourges'dan 50 fark yiyen brno'ya bizde minumum 20-25 fark atarız deplasmanda sacma isler olmaz ise..

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #54 : 07 Kasım 2014, 16:05:18 »
Bayan Baskette kriz var.Bu sene odeme yapılmadı,Subat'a cek verildi vs yazılmıs.Cok canım sıkıldı.Elin %56 vergi kestigi futbolculara 3-4 ver,vergi ile sana maliyeti 8.5m avroyu bulsun.Avro ucsun.Sadece Krasic'den 7m avro bonservis ve senelik 3m avro zarar edilsin.Bayan Baskette kriz cıksın.Cok canım sıkıldı bu habere insallah dogru degildir.
20 lira gelir var diye 50 lira harcıyoruz futbola sonra borc var.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #55 : 07 Kasım 2014, 16:41:21 »
Kulüpte uzun zamandır para yok zaten.
Bu durum ortadayken devletin vergi yüzsüzü olan camialardan para tahsili yapamamasının cezasını 50 milyon edecek yerlere(kolej mevzusu)ihale ayağına 70 milyon fiyat çekerek bizi öpme isteği (kaldırım için ödediğimiz paraları hiç.saymıyorum), üstüne birde futbol takımı özelinde zamanında har vurup harman savurmayı ekleyince parasız kalınması bana doğal geliyor.
...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #56 : 07 Kasım 2014, 17:55:59 »
Çok fazla sıkıntı yokmuş
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #57 : 08 Kasım 2014, 05:33:43 »
Bayan Baskette kriz var.Bu sene odeme yapılmadı,Subat'a cek verildi vs yazılmıs.Cok canım sıkıldı.Elin %56 vergi kestigi futbolculara 3-4 ver,vergi ile sana maliyeti 8.5m avroyu bulsun.Avro ucsun.Sadece Krasic'den 7m avro bonservis ve senelik 3m avro zarar edilsin.Bayan Baskette kriz cıksın.Cok canım sıkıldı bu habere insallah dogru degildir.
20 lira gelir var diye 50 lira harcıyoruz futbola sonra borc var.

Böyle bir mantık yok ama abi.. Yapılan yanlış transferler elbette tartışılır ama.. Senin en büyük kaynağın neresi ise oraya harcama yaparsın. Biraz eksik alayım gidip başka kaynağa harcayayım diyemezsin.

Ki camianın büyük bir bölümü için Kadın basketbol gereksiz.

Açıkçası sponsorsuz şubelerin kapatılması yahut küçültülmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Geçen sezon 2 maçta da mağlup etmiştik..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

hmetin

• Ziyaretçi
Bourges gibi takımın 50 sayı fark attıgı takımı gule oynaya yeneriz.