gs bence de bu grupta ya 4. oalcak ya cıkamayacak...
bu arada sancho donmus mu turkiye'ye ?
kacsa keske sancho...bu sezon oynamasa hic bir takımda...yada oynasa bile soyle zayıf bir takıma gitse...
ben gs'nin 2 ummc macını da kayıp goruyorum..0-2
kursk'u burada yenerler (sancho gelirse), deplasmanda yenilirler...1-1
wisla can pack'ı burada yenerler orada yenilirler...1-1
prag'dan emin degilim...dengesiz takım...amerikalıları hala oynamadı el'de..ama tahminim o senaryoda 1-1 olur...
deplasmanda oynayacakları blma ve wisla macları da sakat olacak...blma'yı yeneceklerini, iddiası olan wisla'ya basabas oynayacaklarını dusunuyorum..kaybedebilirler ...1-1 eder..
0-2 uzerine 4-6 eklersen 4-8 ile bitirirler ki grubu bence cıkamama ihtimalleri %80 olur...
Brnim tahminim Wisla,UMMC,Kursk 2 macı da alır.Prag,BLMA,Good Angels 1-1 olsa 3-9 ile grupta BLMA ile sonuncu olurlar.
Wisla da Fahriya Abdi,Quigley,Lavender var.Kesinlikle 2 macı da alırlar.Alamazlarsa benim icin surpriz olur.
UMMC gecen senenin de acısıyla 2 macı da alır.
Kursk da iyi kadro orada da Belyakova,Prints,Ogwunike var.Onlar da 1 mac kaybederse cok surpriz olur.
Prag benim icin son 3-4 senenin en fiyasko takımı onun icin onlar guven vermiyor.1-1 olması buyuk ihtimal
BLMA,Kosice kendi evlerindeki macları kazanabilir bile BLMA 16-9 basladı UMMC basına ve gayet de takımdı.
Ezikler grubu 2-10 ile bile bitirebilir.En iyi ihtimal de Kursk'u 1 mac yensinler 4-8 olur.O da yine buyuk ihtimal yetmez.
En cok istedigim de Lyttle'in cekip gitmesi