Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 163984 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #90 : 12 Kasım 2014, 22:04:35 »
Gs kendi evinde grubun en zayıf iki takımına karşı ikide iki yaptı :)
İyi oldu, güzel oldu. Umarım 6da 6 yaparlar ilk yarı sonunda.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #91 : 12 Kasım 2014, 22:26:15 »
Macın ilk 2 periyodunu izleyebildik.Onu da son 2 dakika kala Wisla macına gecti.FB TV ye de tesekkurler
Cok olcu olacak bir mac degil ilk mac sonunda Brno kocu sakat oyuncularımız var demis.Takımda dogru duzgun uzun yoktu.Ribauntları biz genellikle Ndour'la topladık.Bu mac icin fark Olcay hep bitirmeye gitti.Bitiremese de faul aldı.Bunu genele yayıp yayamayacagı onemli su macla birsey demek zor, Tugce Canıtez ribauntlara yardım ediyor ama sut konusunda sıkıntılı, macın basında Tina Charles domine etti.Pota altında da guzel beslediler.Sonra kenara geldi bu mac ona cok is dusmedi.Tabi 2. yarı ne oldu bilmiyorum.
Wisla macında Fahriya Abdi muhtesemdi.Fizik,fundemental,atletizm cok ust duzeyde ben begendim.Courtney Vondersloot da artık tecrubelendikce gelisim gostermis.Fahriya Abdi,Chantal Lavander,Vondersloot ve Quigley macı aldılar.Zaten 18-18-16-16 galiba attıgı sayılar
Biraz BLMA UMMC macına baktım.16-9 BLMA ondeydi.Sonradan canlı skorda 18-34 olmustu.Sasırdım.

Bizim maca bakamayınca eziklerin maca baktım.Macta ezikleri ayakta tutan Martine ile Nevriye idi.Nevriye attıg sayıdan cok aldıgı ribauntlarla 2. hucum sansları verdi.Dubjlevic de 14 sayı attı sanırım, Spiker Sarı-Lacivertli takım dedikce keyiflendim.Hele ki mac gitti denilen anda o 3'luk ile Sarı-Lacivertli takım koydu ya keyiften 4 kose oldum.Once Wisla Isıl,Augustus'lu takıma ayarı verdi sonra Melekler eziklere ayarı verdi.Cok guzel oldu.Bu sene isimiz cok zor gorunuyor.Wisla kadro cok iyi,Kursk,UMMC hepsinde de cok iyi oyun kurucular var.Hayırlısı Olsun.
« Son Düzenleme: 12 Kasım 2014, 22:29:55 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #92 : 12 Kasım 2014, 23:17:12 »
Twitterde bir haber var TBF Sancho Lyttle'a lisans vermediği için bu maç oynamayacak denilmekte sebebi ne olaki? Geçen sene oynayan bir oyuncuya durup dururken neden lisans vermesin? Bakalım arkasından ne çıkacak? ...İlginç

Bahar Öztürk-Lytlee olayıdır kesin...

Oyuncu milli olursa ancak yerli sayılıyor Avrupada diye biliyorum..Zaten Sancho var..
« Son Düzenleme: 12 Kasım 2014, 23:25:56 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı seyhan_1907

• Üye
  • #Obradovicinaskeri
« Yanıtla #93 : 12 Kasım 2014, 23:37:50 »
Bahar Öztürk-Lytlee olayıdır kesin...

Oyuncu milli olursa ancak yerli sayılıyor Avrupada diye biliyorum..Zaten Sancho var..

Avrupada Bahar'ı (Barbara Turner) seçmiş oluyorlar bu durumda Fibaeuropta Sancho'nun adı yok, neyse bakalım çıkar kokusu 1-2 güne kadar.  Değiştirirler onu herhalde  Sanchoyla. Oyuncu Milli olmamış (olacağınıda sanmam) sadece devşirme, TBF'ye yükleniyorlar lisans vermedi diye kural belli almayaydın baştan laf işte...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #94 : 13 Kasım 2014, 09:29:58 »

Avrupada Bahar'ı (Barbara Turner) seçmiş oluyorlar bu durumda Fibaeuropta Sancho'nun adı yok, neyse bakalım çıkar kokusu 1-2 güne kadar.  Değiştirirler onu herhalde  Sanchoyla. Oyuncu Milli olmamış (olacağınıda sanmam) sadece devşirme, TBF'ye yükleniyorlar lisans vermedi diye kural belli almayaydın baştan laf işte...

ben sancho donunce avrupa'da da oynamayacak diye biliyorum turner...cunku milli degil...ligde zaten imkan yok orası kesin...

ayrıca bu yeni haber degil ki...basından soyledik..

sancho gelene kadar turner oynayacak...sancho geldi mi turner ne avrupa'da ne ligde oynayabiliyor dedik...bosa transfer dedik...avrupa'da ve ligde tek sartla oynatabilirler...almadıkları 2. amerikalı yerine....turner haklarından feragat edecek yani...o da nasıl olacak bilmiyorum....

bunu gs yonetimi bal gibi biliyordu.hatta o yuzden sozlesmesi en bastan 2-3 aylık diye konuslurken 1+1 yaptılar...sırf baskı olsun diye tbf'ye...babayı alırlar...turner milli olmadı...nasıl sanders yıllarca oynayamadı yeri turner'da oynayamaz...

dedigim gibi onlar icin tek cıkar yol su..zaten para kısıtlı bunlarda...yapacakalrı tek sey bir yolunu bulup tekrar turner'i kıtadısı yapmak...(devsirme olmasından vazgecip)...oyle bir durumda hem ligde hem avrupa'da oynar...

« Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 09:31:55 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #95 : 13 Kasım 2014, 09:34:12 »
bu arada gs cok buyuk patladı evinde grubun en zayıf 2 takımına da kaybedince...bundan sonra kalan 4 takımla karsılastıklarında zaten tam takım olsalar bile macları kaybedebilirler...zaten ummc ve kursk'a deplasmanda bence sansları yok...prag ve ozellikle wisla'ya karsı sansları az...bakalım ne yapacaklar...ceplerine yazacakları 2 mac uctu gitti..

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #96 : 13 Kasım 2014, 16:41:57 »
bu arada gs cok buyuk patladı evinde grubun en zayıf 2 takımına da kaybedince...bundan sonra kalan 4 takımla karsılastıklarında zaten tam takım olsalar bile macları kaybedebilirler...zaten ummc ve kursk'a deplasmanda bence sansları yok...prag ve ozellikle wisla'ya karsı sansları az...bakalım ne yapacaklar...ceplerine yazacakları 2 mac uctu gitti..
Hoca Sancho oynamasın da gerisi onemli degil hatta paramı alamadım deyip cekip gitse cok sevinirim.Hocam 2 UMMC,2 Kursk,2 Wisla,1 Prag macları banko sonucunda 3-9 cıkıyor.O 3 galibiyetle de ya sonuncu olurlar ya da averajla sondan ikinci beter olsunlar.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #97 : 13 Kasım 2014, 20:41:39 »
Sürekli gs yi konuşuyoruz ama biz o kupayı alamadıktan sonra gs nin ne yaptığı hiç bir anlam ifade etmiyor. Sonuçta kupa müzelerinde.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #98 : 13 Kasım 2014, 20:43:58 »
Biz kazanıyoruz ama oynadığımız oyun hiç keyif vermiyor. Şöyle eline top yakışan bir skorerimiz olsa bu uzunlarla tadından yenmez.
FENERBAHÇE

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #99 : 13 Kasım 2014, 20:59:45 »
Sürekli gs yi konuşuyoruz ama biz o kupayı alamadıktan sonra gs nin ne yaptığı hiç bir anlam ifade etmiyor. Sonuçta kupa müzelerinde.
Hocam kupayı kaybettik.Bunu geri cevirme sansımız yok.Basımızda koc olmaması ve oyuncuların profesyonellikten son derece uzak goruntusu,basıbosluk buraya getirdi.
Ama devamlı ceyrek final goren,finale kadar namaglup gelen,son 2 yıldır final oynayan takımız.Ben bunu onemsiyorum.10 sene final oynayalım,9'unda kaybetsek 1'inde kazanırız.
Finali kaybetmek icin de finale cıkmak gerekiyor.Bu ezikler gruptan cıkamasın baslarlar "subeyi kapatın be yaav" demeye o zaman da ya 2. lige duserler ya iddiasız kadro kurarlar.Boyle olunca da onlara kaptırdıgımız ya da alamadıgımız kaliteli yerli-yabancı oyuncuyu daha rahat alırız.
Dunya hali hocam bakarsın birsey olur UMMC de yatırımı keser ya da kısar.Oralarda olmak onemli onun icin Maya Moore gibi bir kıtadısı,1. sınıf guard,Ndour gibi parlayan yıldızları bunyeye katmaya devam etmemiz lazım

• Üye
« Yanıtla #100 : 14 Kasım 2014, 09:38:54 »
gs bence de bu grupta ya 4. oalcak ya cıkamayacak...

bu arada sancho donmus mu turkiye'ye ?
kacsa keske sancho...bu sezon oynamasa hic bir takımda...yada oynasa bile soyle zayıf bir takıma gitse...

ben gs'nin 2 ummc macını da kayıp goruyorum..0-2
kursk'u burada yenerler (sancho gelirse), deplasmanda yenilirler...1-1
wisla can pack'ı burada yenerler orada yenilirler...1-1
prag'dan emin degilim...dengesiz takım...amerikalıları hala oynamadı el'de..ama tahminim o senaryoda 1-1 olur...
deplasmanda oynayacakları blma ve wisla macları da sakat olacak...blma'yı yeneceklerini, iddiası olan wisla'ya basabas oynayacaklarını dusunuyorum..kaybedebilirler ...1-1 eder..
0-2 uzerine 4-6 eklersen 4-8  ile bitirirler ki grubu bence cıkamama ihtimalleri %80 olur...

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #101 : 14 Kasım 2014, 16:04:17 »
gs bence de bu grupta ya 4. oalcak ya cıkamayacak...

bu arada sancho donmus mu turkiye'ye ?
kacsa keske sancho...bu sezon oynamasa hic bir takımda...yada oynasa bile soyle zayıf bir takıma gitse...

ben gs'nin 2 ummc macını da kayıp goruyorum..0-2
kursk'u burada yenerler (sancho gelirse), deplasmanda yenilirler...1-1
wisla can pack'ı burada yenerler orada yenilirler...1-1
prag'dan emin degilim...dengesiz takım...amerikalıları hala oynamadı el'de..ama tahminim o senaryoda 1-1 olur...
deplasmanda oynayacakları blma ve wisla macları da sakat olacak...blma'yı yeneceklerini, iddiası olan wisla'ya basabas oynayacaklarını dusunuyorum..kaybedebilirler ...1-1 eder..
0-2 uzerine 4-6 eklersen 4-8  ile bitirirler ki grubu bence cıkamama ihtimalleri %80 olur...

Brnim tahminim Wisla,UMMC,Kursk 2 macı da alır.Prag,BLMA,Good Angels 1-1 olsa 3-9 ile grupta BLMA ile sonuncu olurlar.
Wisla da Fahriya Abdi,Quigley,Lavender var.Kesinlikle 2 macı da alırlar.Alamazlarsa benim icin surpriz olur.
UMMC gecen senenin de acısıyla 2 macı da alır.
Kursk da iyi kadro orada da Belyakova,Prints,Ogwunike var.Onlar da 1 mac kaybederse cok surpriz olur.
Prag benim icin son 3-4 senenin en fiyasko takımı onun icin onlar guven vermiyor.1-1 olması buyuk ihtimal
BLMA,Kosice kendi evlerindeki macları kazanabilir bile BLMA 16-9 basladı UMMC basına ve gayet de takımdı.
Ezikler grubu 2-10 ile bile bitirebilir.En iyi ihtimal de Kursk'u 1 mac yensinler 4-8 olur.O da yine buyuk ihtimal yetmez.
En cok istedigim de Lyttle'in cekip gitmesi

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Bu sezon Euroleague'de ilk kez evimizde oynayacağız.

Biz ilk iki maçımızı da kazandık. Polonya temsilcisi olan rakibimiz ise geçen hafta evinde AGÜ Spor'u yenerek ilk galibiyetini aldı..
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2014, 01:08:34 Gönderen: Utkan Şahin »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Kazanır devam ederiz. Grubumuz gsnin grubuna göre daha kolay bir grup.

• Üye
Energa torun beklenenden dişli takim cikti..ciddi olunmasi lazim..