Alıntı yapamıyorum. "Metni 80 veya daha az karakterle girmelisiniz" diye bir hata veriyor anlamadım.
Bence biz daha iyi takımız 
Kurs da iyi takım oyuncu bazında yada Prag ama çift maç eleminasyon sistemi ile geçeriz hepsini.
Bir de umarım hep konuştuğumuz takviyeyi yaparız. Zira Tina+Angel+Biba+ çaylak NDour ile oynuyoruz. Yani 3,5 yabancı gibi.
Bojovic'e umut bağlamayı geçtim ben. üçüncü çeyreğin sonunda 8 saniye kala topu oyuna sokuyoruz sektirip sektirip 4 saniye kala 3 sayı çizgisinin 2 metre dışından potaya şut atıyor. Hani oyuncu aklı diyoruz ya hep. İnsan bazen arıyor işte.
ben wisla bizden iyi takım demedim..cıddı rakip dedim..oyun stilleri ve akdroları iyi..
kursk,prag ve nadezdha'ya nazaran cok daha iyi takımlar...
benim tahminim bizim taraftan fb, nadezdha, bourges, kaski gelir..(avenedia surpriz yapabilir)
diger taraftan ummc, wisla, kursk, praggelir...
tahminim:
ummc-kaski(avenedia)
fb-prague
nadezdha-kursk
wisla-bourges
olur eslesmeler..
ummc-fenerbahce-kursk-wisla f4 yapar..
takımdaki eksik konusuna gelince...sahsen ben sene sonuna kadar ndour'un hem tecrube hem fizik olarak gelisip oradaki acıgı kapatacagını dusunuyorum...bize bojovic'e bakınca 2-3 degil simdi de 1-2 lazım gibime geliyor birsel'e yardımcı...olcay ve bojovic bu takımda 2 oynayacak tugba ile...
dabovic iyi fikirdi ama 2-3 oyuncusu...anna cruz u alsaydık keske...