Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 163987 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Arkas 2 sene önce bundan daha beter bir iç saha organizasyonu ile Novosbirsk'i altın setle eleyip F4'e kalmıştı. Seyirci resmen sahanın içindeydi. Servis atılırken elinde mikrofonla elemanın teki oyuncunun neredeyse yanında bağırıp çağırıyordu. Ha bu doğrudur değildir. Onu demek istemiyorum ancak maçlarda olabiliyor. Ceza alırlarsa da üç beş kuruş para cezası alırlar. Sonuçta kazançları maçı almak oluyor.
Hakemlere gelince bizim klüp olarak genlerimizde hangi branşta olursak olalım doğranmak var. Biz her koşulda Halcon'dan daha iyi bir takımız. Dünkü atmosfere rağmen de kazanırdık. Avrupada bizim üstümüzde bir tek UMMC var. Başka da takım yok. Hepsi tırışka takımlar. Yine bir aksilik olmazsa final oynar, gümüş madalyaları koleksiyon yapmaya devam ederiz.

bence wisla cok iyi takım..ciddi rakip...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Alıntı yapamıyorum. "Metni 80 veya daha az karakterle girmelisiniz" diye bir hata veriyor anlamadım.

Bence biz daha iyi takımız :)
Kurs da iyi takım oyuncu bazında yada Prag ama çift maç eleminasyon sistemi ile geçeriz hepsini.
Bir de umarım hep konuştuğumuz takviyeyi yaparız. Zira Tina+Angel+Biba+ çaylak NDour ile oynuyoruz. Yani 3,5 yabancı gibi.
Bojovic'e umut bağlamayı geçtim ben. üçüncü çeyreğin sonunda 8 saniye kala topu oyuna sokuyoruz sektirip sektirip 4 saniye kala 3 sayı çizgisinin 2 metre dışından potaya şut atıyor. Hani oyuncu aklı diyoruz ya hep. İnsan bazen arıyor işte.

• Üye
Alıntı yapamıyorum. "Metni 80 veya daha az karakterle girmelisiniz" diye bir hata veriyor anlamadım.

Bence biz daha iyi takımız :)
Kurs da iyi takım oyuncu bazında yada Prag ama çift maç eleminasyon sistemi ile geçeriz hepsini.
Bir de umarım hep konuştuğumuz takviyeyi yaparız. Zira Tina+Angel+Biba+ çaylak NDour ile oynuyoruz. Yani 3,5 yabancı gibi.
Bojovic'e umut bağlamayı geçtim ben. üçüncü çeyreğin sonunda 8 saniye kala topu oyuna sokuyoruz sektirip sektirip 4 saniye kala 3 sayı çizgisinin 2 metre dışından potaya şut atıyor. Hani oyuncu aklı diyoruz ya hep. İnsan bazen arıyor işte.

ben wisla bizden iyi takım demedim..cıddı rakip dedim..oyun stilleri ve akdroları iyi..
kursk,prag ve nadezdha'ya nazaran cok daha iyi takımlar...

benim tahminim bizim taraftan fb, nadezdha, bourges, kaski gelir..(avenedia surpriz yapabilir)
diger taraftan ummc, wisla, kursk, praggelir...

tahminim:
ummc-kaski(avenedia)
fb-prague
nadezdha-kursk
wisla-bourges

olur eslesmeler..

ummc-fenerbahce-kursk-wisla f4 yapar..

takımdaki eksik konusuna gelince...sahsen ben sene sonuna kadar ndour'un hem tecrube hem fizik olarak gelisip oradaki acıgı kapatacagını dusunuyorum...bize bojovic'e bakınca 2-3 degil simdi de 1-2 lazım gibime geliyor birsel'e yardımcı...olcay ve bojovic bu takımda 2 oynayacak tugba ile...

dabovic iyi fikirdi ama 2-3 oyuncusu...anna cruz u alsaydık keske...

« Son Düzenleme: 27 Kasım 2014, 16:53:26 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
seneye bojovic yerine cruz'u getirip ustune pertovic'i alsak super oluruz esasında su akdro ile..ama istedik olmadı iste bildigim kadarıyla..bojovic'e kaldık..
sahsen ben bojovic'in kotu oyuncu oldugunu dusunmuyorum.ama istikarsız..

« Son Düzenleme: 27 Kasım 2014, 16:56:28 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ben coach'un rotasyondaki dengeyi sezon başından beri kötü yaptığını düşünmüyorum..Local lig de ve kadro kalitesi altımızda olan EL takımlarına karşı absürd bir rotasyon görmedim..Maç sonlarında oyuncu alkışlatmak için oluşturulan beşlere de fazlaca eleştri yapılması pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum..

Hocanın hataları yokmu elbetteki var..Aklıma gelen mesela Ordu maçıydı sanırım devre sonu 6 sn hücum hakkımız vardı. Birsel kötü perforns verdiğinden kenardaydı.Olcay kenardan bir türlü topu oyuna sokamıyordu. En sonunda Tina ya verdi ,Tina da baskı da şaşkın bir şekilde bizim sahamızdaki Olcay'a geri verdi ve komik bir geri pas oldu. Top rakibe geçti ve kalan sürede rakip topu potaya atmayı başardılar..Maçta bu pozisyona çok kızmıştım. Neden Birsel'i de oyuna almadı, daha rahat çıkarabiliriz diye.. Fakat sonra coach un Olcay'la diyaloğunu gördüğümde yaşanan bu deneyimin Olcay'ın gelişiminde daha hayırlı olacağını düşündüm..Coach kenarda biraz agresif gibi gözüküyor ama bence doğrusunu yapıyor..Özellikle Olcay kendini kabul ettirecekse  bu sene bu coach la olacağını düşünüyorum..Aynı şey bench de havlu sallayan diğer oyuncular içinde geçerli. Hocanın artıları bence eksilerinden oldukça fazla diye düşünüyorum.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Angel saçma sapan yerde yapıyor faulleri 2 tane hücum faul...

2 de top çalma için..Böyle olmaz.
HaBaBaM GüM GüM GüM

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #261 : 28 Kasım 2014, 09:09:17 »
gs zellous olmazsa whalen'i tekrar geri istiyormus..

nasıl istir bu..

hadi zellous'u anlarımda herhalde whalen'i geri istemek tam bir terbiyesizlik..kıza parasını odeme sonra arkasında abuk sabuk yazılar yaz kızı karala..sonra geri gelsin de..ne yuzsuz adam bunlar..ne utanma var ne arlanma...

gerci ben zellous'un da gelecegini sanmam bunlara...paraların odenmedigi kulube gelecek oyuncu resmen maldır..

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #262 : 28 Kasım 2014, 11:47:34 »
gs zellous olmazsa whalen'i tekrar geri istiyormus..

nasıl istir bu..

hadi zellous'u anlarımda herhalde whalen'i geri istemek tam bir terbiyesizlik..kıza parasını odeme sonra arkasında abuk sabuk yazılar yaz kızı karala..sonra geri gelsin de..ne yuzsuz adam bunlar..ne utanma var ne arlanma...

gerci ben zellous'un da gelecegini sanmam bunlara...paraların odenmedigi kulube gelecek oyuncu resmen maldır..

Whalen bize lazımdı ya neyse :(

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Kazanmak lazım..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

FBTV den canlı yayınlanacak.
FENERBAHÇE

• Üye
« Yanıtla #265 : 03 Aralık 2014, 15:31:56 »
whalen agü yolundaymıs...iyi transfer olur onlar icin avrupa'da...
ligde kaltsidou  yada margenian kadrodan cıkar..

ligde;
whalen-wright-pınar-nicholls-sanders; yedekten margenian - esra..

cok degismez bence gucleri...

ama avrupa'da bu kadar yabancının ustune birde whalen gelirse iyice guclenirler...malum bu yukarıdaki kadroya jalcova-katlsidou-khomencuk'da ekleniyor..7 yabancı oluyorlar..+1 devsirme + 2 kalbursutu yerli..10 kisi..

whalen-jalcova
wright-pınar
margenian-kaltsidou
sanders-nicholls
khomenchuk-esra

• Üye
kazanırız bence sacma isler yapmazsak..

• Üye
« Yanıtla #267 : 03 Aralık 2014, 15:38:30 »
sahsen bu transferle agu'nun grupta 4. olmasını ve caprazdan ummc'yi elemesini isterim...

• Üye
« Yanıtla #268 : 03 Aralık 2014, 16:39:50 »
bu arada whalen gelirse 3 ocak'ta gelecekmis..yani oynayacagı ilk mac bizim sahada oynanacak el macı...

bu arada gs direniyor ummc'ye..ilk yarı 33-33...herhalde 2. yarı yuklenir ummc...

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #269 : 03 Aralık 2014, 17:26:40 »
Son 4 dakika 9 sayı önde Gs. İlk galibiyetlerini Ummc deplasmanında alıyorlar