Valla sene başında çok fazla yazmıştım,Tina ve Ndour gibi top kullanmayı inanılmaz seven oyuncular alıyorsan,hali hazırda Angel ve Biba da senin takımındaysa Bojovic hamlesi kötü bir hamle değildir,stratejik bir hamledir,çünkü tam da bu tarz bir oyuncuya ihtiyacımız vardı.Tabiki Palau hamlesi kesinlikle çok daha iyi olurdu ama Bojovic de fena hamle değildir,bu açıdan eleştirmek biraz yersiz olur bence,tabi bunu Bojovic bugün iyi oynadığı için yazmıyorum,sene başında da yazmıştım,kötü oynadığı maçlardan sonra da yazmıştım,Beşiktaş maçı dışında da son maçlarda gayet iyi oynuyor aslında Bojovic,kimse zaten Bojovic'ten 10 sayı 15 sayı beklemesin,5 satı atarsa herkes şükretsin hatta ama her maç en az 5 asist yapmalı,onu yapmazsa işte o zaman sıkıntı olur,zaten savunmasını biraz es geçiyoruz mükemmele yakın savunma yapıyor aslında.Bojovic'in kötü oyunu kesinlikle eleştirilir ama Bojovic transferi hakkında yönetime saldırmak bence doğru değil,bir strateji hamlesidir Bojovic,tutmayabilir ama yönetime çok saldırmamak lazım bence.
Bir de zaten çok iyi oyun kuruculardan kimse 10 sayı falan yapmıyor,Celine Dumerc de,Palau da,Dominguez de skorer oyun kurucular değiller.Sene başında Frida Eldebrink konuşuldu,şu kadroda Frida Eldebrink sıkıntı yaratırdı,Eldebrink top kullanmayı çok fazla seven bir oyuncu,savunması da Bojovic'in yarısı etmez,normal bir kadroda tercih edebilirsin ama bizim kadroda Bojovic çok daha uygun oyuncuydu,ama Bojovic bugün eleştiriliyorsa bunun en büyük sebebi Biba dışında diğer oyuncularımızın şutunun olmamasıdır,onların şutu olsa Bojovic'in şutları konuşulmayacaktı,dönüp dolaşıp bu iş 2 numara transferine geliyor.Şutu olan,oyun görüşü olan 2 numara transferi herşeyi daha da iyileştirecek,Bojovic'in de Birsel'in de performansı çok artacak,bu hamlenin yapılması lazım.