Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 164711 defa)

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Artik bizim grupta belli oldu ki ilk 2 biz ve avenedia bence..ama bu isi garantilemek için avenedia yi burada 7 farkla yenmek şart...
Bu arada avenedia da genç pf-c Rezan bence iyi oyuncu olacak...

• Üye
Su an alınabilecek oyunculardan en mantiklisi ana dabovic kesinlikle...eğer wisla elenirse quigley var..ama çok pahaliya patlar..üstelik sadece el de oynar..abdi var gene ama o da tam bize gore değil..bina ve angel varken olmaz.3 numara çünkü...
İagupova diye bir ukraynali hatun var ama o kizda çok genç..ndour gibi daha zamanki var..
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2014, 00:15:57 Gönderen: Vanguards of FB »

fbkolik

• Ziyaretçi
Valla sene başında çok fazla yazmıştım,Tina ve Ndour gibi top kullanmayı inanılmaz seven oyuncular alıyorsan,hali hazırda Angel ve Biba da senin takımındaysa Bojovic hamlesi kötü bir hamle değildir,stratejik bir hamledir,çünkü tam da bu tarz bir oyuncuya ihtiyacımız vardı.Tabiki Palau hamlesi kesinlikle çok daha iyi olurdu ama Bojovic de fena hamle değildir,bu açıdan eleştirmek biraz yersiz olur bence,tabi bunu Bojovic bugün iyi oynadığı için yazmıyorum,sene başında da yazmıştım,kötü oynadığı maçlardan sonra da yazmıştım,Beşiktaş maçı dışında da son maçlarda gayet iyi oynuyor aslında Bojovic,kimse zaten Bojovic'ten 10 sayı 15 sayı beklemesin,5 satı atarsa herkes şükretsin hatta ama her maç en az 5 asist yapmalı,onu yapmazsa işte o zaman sıkıntı olur,zaten savunmasını biraz es geçiyoruz mükemmele yakın savunma yapıyor aslında.Bojovic'in kötü oyunu kesinlikle eleştirilir ama Bojovic transferi hakkında yönetime saldırmak bence doğru değil,bir strateji hamlesidir Bojovic,tutmayabilir ama yönetime çok saldırmamak lazım bence.

Bir de zaten çok iyi oyun kuruculardan kimse 10 sayı falan yapmıyor,Celine Dumerc de,Palau da,Dominguez de skorer oyun kurucular değiller.Sene başında Frida Eldebrink konuşuldu,şu kadroda Frida Eldebrink sıkıntı yaratırdı,Eldebrink top kullanmayı çok fazla seven bir oyuncu,savunması da Bojovic'in yarısı etmez,normal bir kadroda tercih edebilirsin ama bizim kadroda Bojovic çok daha uygun oyuncuydu,ama Bojovic bugün eleştiriliyorsa bunun en büyük sebebi Biba dışında diğer oyuncularımızın şutunun olmamasıdır,onların şutu olsa Bojovic'in şutları konuşulmayacaktı,dönüp dolaşıp bu iş 2 numara transferine geliyor.Şutu olan,oyun görüşü olan 2 numara transferi herşeyi daha da iyileştirecek,Bojovic'in de Birsel'in de performansı çok artacak,bu hamlenin yapılması lazım.

fbkolik

• Ziyaretçi
Bizim grupta agu nin 4 olmasini istiyorum bu yüzden..whalen takviyesi ile AGU ummc nin en istemeyeceği eşleşme olacak...hem deplasmani zor AGU nun hem ummc yer karesi orada mutlaka bir mavi bu kadro ile zorlarlar..elerlerse balli kadayif olur..
Valla ben de aynı şeyi düşünüyorum abi,ayrıca Agü  dışarıda da içerideki gibi aynı performası sergileyebilen bir takım,Bourges deplasmanlarda kötü kendi evinde canavar bir takımdır mesela ama Agü öyle değil,bir de Whalen gelecek,bence de 4. olsunlar,seride elemek çok zor Ummc'yi ama Agü'ye Whalen gelince ters bir takım olabilirler,belli olmaz.

• Üye
Palau konusuna katiliyorum..ama palau uzun vadeli oyuncu değil..seneye artik iyice düşecek..belki birakacak..bojovic 2-3 yil daha kullanılabilir..ve yedekte kalsa problemli tip değil...ben şahsen çok karesi değilim bojovice..
Kizdigim nokta bojovicin ne olduğunu bildiğimiz halde bu yönetimin sanki bojovic piyasadaki en iyi SG gibi tanitilmaya calisildi kulupce..bu konuda ciddiyim..maliz ya biz bilmiyoruz..
Acikca yönetim bu takimin defosunu bildiği halde taraftarı kandiraxagini zannetti..buna uyuzum ben...
Sene Basi o 2 numara alinacakti...simdi ara dur bakalim..hic oyuncu yok ve sene basindan daha pahaliya bile patlayabilir..
Adim gibi de eminim bu hamle er yada gec olacak...ama bakalim kimi bulabileceğiz..
Anna cruzu cikartamamak nadezdha dan basarisizlik mesela bence..üstelik tina ile takim arkadaşı WNBA de...
Hadi quigley anliyorum sadece el de oynayabiliyor..alinmayabilir..
Mesela dabovic..o da rusyadan takim arkadaşı tina bin..üstelik dünya şampiyonasında super oynamis..neden almazsin..
Acikca bunlar yönetim gafi..ama yanlis yonlendirenlerin sucu..yoksa su dediğim oyuncular toplam bütçenin %5 ini asmazdi...

fbkolik

• Ziyaretçi
Evet sg sart ama nerden bulcaz...hadi bulduk hangi para ile alacaz
Bir şekilde yapılması gerekiyor abi başarı isteniyorsa özellikle de Ummc doğrularından şaşmaya başlamışken.Şu takıma Quigley olağanüstü uyardı,cuk diye otururdu ama ben Wisla'nın 4. olarak gruptan çıkacağını ve bizle eşleşeceğini düşünüyorum,o transfer imkansız.Hiç olmadı 17 yaşındaki Angela Salvadores'i 2. yarı için al,sene sonu kirala,ben şu yaşında bile fark yaratacağını düşünüyorum,gelecekte efsane bir oyuncu olabilir,2. yarı için tutmasa bile ilerisi için  müthiş bir yatırım yapmış olurduk.Onu kimseye kaptırmamak lazım özellikle de Ummc'ye.

• Üye
Bir şekilde yapılması gerekiyor abi başarı isteniyorsa özellikle de Ummc doğrularından şaşmaya başlamışken.Şu takıma Quigley olağanüstü uyardı,cuk diye otururdu ama ben Wisla'nın 4. olarak gruptan çıkacağını ve bizle eşleşeceğini düşünüyorum,o transfer imkansız.Hiç olmadı 17 yaşındaki Angela Salvadores'i 2. yarı için al,sene sonu kirala,ben şu yaşında bile fark yaratacağını düşünüyorum,gelecekte efsane bir oyuncu olabilir,2. yarı için tutmasa bile ilerisi için  müthiş bir yatırım yapmış olurduk.Onu kimseye kaptırmamak lazım özellikle de Ummc'ye.
İagupova da öyle abi...o da çok iyi oyuncu...ama blma o gruptan 4.cikarsa sasirma derim...belki de en hayirlisi..her turlu..hem blma daha kolay ve bizle eslesecek hem istediğimiz oyunculari alma firsatimiz doğacak..

fbkolik

• Ziyaretçi
İagupova da öyle abi...o da çok iyi oyuncu...ama blma o gruptan 4.cikarsa sasirma derim...belki de en hayirlisi..her turlu..hem blma daha kolay ve bizle eslesecek hem istediğimiz oyunculari alma firsatimiz doğacak..
Valla onu hiç izlemedim,doğrudur,keşke Blma 4. çıksa ama Wisla çok daha tehlikeli  geliyor bana açıkçası,inanılmaz tehlikeli oyuncuları var,hatta ben 2. olarak bile çıkabileceklerini düşünüyordum o kadroyla ama olmayacak gibi,hiç istemem ben Wisla ile eşleşmeyi,keşke elenseler.

« Son Düzenleme: 18 Aralık 2014, 00:50:51 Gönderen: fbkolik »

• Üye
Blma ve wisla nin hangisinin grup 4. Olacagini evlerinde oynayacakları gs maclari belirler..kim gs yi yenerse o 4. Olur..eğer blma yenilir ve wisla yenerse wisla deplasmanında 10 fark yemez ise blma gene sansli olur..ama wisla yenilir ve blma yenerse bilki wisla elenir gider..
Blma nin fikstürü daha kolay...wisla nin daha zor.
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2014, 00:46:04 Gönderen: Vanguards of FB »

fbkolik

• Ziyaretçi
Wisla-Gs maçı da çok önemli yarın,olası bir Gs galibiyeti onların da potaya girmelerini sağlayacak,Wisla'nın 4. olmasını hiç istemiyorum ama yarın kazansınlar da sonrasına bakarız :)
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2014, 00:53:08 Gönderen: fbkolik »

• Üye
Bu arada bourges 25 ve nadezdha 11 fark atmak bize bu grupta ilk 2 yi garantiletti bence..artik evimizde kalan 4 macin 3 tanesini kazansak ilk 2 deyiz bence...
Ama evde 4 te 4 yapip; avenedia yi 7 farkla yenersek bence lideriz %90...ustune nadezha;bourges ve torun deplasmanlarindan sadece 1 galibiyet daha alirsak kesin lideriz 3 maglubiyet bile olsa..kacisi yok..

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
3. çeyrekte 31-37 gerideyken yaptığımız 24-5'lik seri maçı getirdi.

Çevrimdışı valance

• Üye
bojovıc 10 asist yapmış yandık bundan sonraki 5 maç sıfır asist sıfır sayıyla bitirir maçları artık
hep söylemeye devam edicem bojovıc fenerbahçe kalibresinde bir takımın gardı değil
bu kulüpte forma giymesi milli piyangodan büyük ikramiye çıkması gibi bişey

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bırakın kim gelirse gelsin de gs gelmesin 4.olarak..hala şansları var ve geçen sezondan sonra bu sefer de onlara eşleşip elenirsek hakikaten şubeyi falan kapatmamız lazım

• Üye
gs bugun kaybettigi an eurolaeague macerası biter...

muhtemelen kaybecekler...

« Son Düzenleme: 18 Aralık 2014, 13:04:51 Gönderen: Vanguards of FB »