Vallaha kim kimi yenerse yensin Fenerbahçe 1.bitirirse o gurubun sonuncusuyla oynıyacağına göre farketmez.Esas önemlisi yollanan 10 kişinin arkasından 4 Transfer yaparak sezonu kapatmak isteyen Yetkililerin burnunun havada olması.Geçen sene çok acı bir şekilde finallerde Galatasaray'a kaptırdığımız kupaların acısını hala atamadım.Keşke Galatasaray'a değilde x takımlara kaybetseydik yada hiç finale çıkmasaydık.O günleri yaşamak istemiyorsak Türkiyede Euroleague Women sadece Galatasaray'da kalmasını istemiyorsak mutlaka kazanmalıyız.Yoksa senelerce Futbolda olduğu gibi Bizim Avrupa kupamız var siz Annenizin liğinde oynayın derler.İsfendiyar Başkan ve Yetkililer,Önce neyapacağınıza karar verin .Bu kupayı istiyorsanız bu kadroyla Mucize yaratmanız şart.10 senedir lig maçlarında 4 maç kaybettiğimizi hatırlamıyoruz.Bu takım ERÖR veriyor.Birseni çok sevmeme karşın Formsuz,Cansu,Olcay hazır değil,Tuğce 1.90 olmasına karşın skorer özelliği yok.Vanguards of FB arkadaşıma katılıyorum.Hocamız Yeterli değil.ve olcay,Tugçe,Cansu,'ya özel çalışma programları ayarlaması lazım.Rotasyonumuz zayıf.Dünkü maçta gördük.Tina faul problemiyaşadı yada formsuzda olabilirdi .Bir daha aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım.Biz oyun kurucusuz oynuyoruz.Bojovic'i yollayın.Arkadaşım demiş ki Q olmazsa biz maçı alamazdık.herkesin görüşüne saygı duyarım ama ben bugüne kadar yaptıklarına bakarım.1 maç veya 1 devreye göre hareket edersem Biba bir maçta 20 sayıları geÇti ama kaybettiğimiz maçlarda sıfır 3 lük var.Quanitra Hollingsworth,hatta biba da olabilir yollamak gerekir.Yerli olarak birkaç oyuncu Pelin gibi,saziye gibi,Özge gibi,Nevriye gibi Türk statüsünde oynayan Latoya Antoinette Sanders'i,ANgel McCoughtry Nisana kadar maaş alacakmış peki biz bunu Euroleague'de kullanamazmıydık. 2 numara olarak onun yerine Seimone Augustus yada Maya Moore’den biri,İspanyol Alba torrens,Delle Donne, aslında okadar iyi oyuncu varki ama bu kararı biz vermiyeceğiz onun için bu takım takviye olmazsa Zellous da kurtaramıyacak.Karar @isfendiyarz Başkan ve Yetkililerin.Biz Alıştık nasılsa kızılcık Şerbeti içmeye.hayırlısı. @aHaDeLi