Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 163997 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Hocam giydirmeyip de ne yapacaksın.Smaclık pozisyonları bile cogu zaman bitiremiyor.Serbest atıs sorunlu,sut sorunlu yetenekleri cok kısıtlı sadece ribaunt ile olmuyor.

Güzel kardeşim Astou da çok yetenekli ama aldığımız katkı malum, bence Quanitra daha fazla katkı veriyor. Ha bize birşey beğendirmek te asla mümkün değil orası da başka bir mesele. Sevdiğimizi sıfır katkı da verse göklere çıkartıyoruz sevmediğimiz ağzıyla kuş tutsa Nuh diyor peygamber demiyoruz malesef.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Bone büyük ihtimal bir iki güne geri dönecek...Parasını yatırıyorlarmış..

vallaha kızın tum bavullarıyla gittigi fotolar var...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Tek maçlık değil, genel performansa bakmak lazım. Bir de tabi dün Yaukubu çıkmadan önceki performansa bakmak lazım. Q yetenekleri çok kısıtlı bir oyuncu, öyle ki 1 metreden çembere topu değdiremeyecek bir şutu var. Sırtı dönük oyunu sıfıra yakın. Çok çabuk faul problemine giriyor. Bunun yanında yetenekleri ile ters orantılı müthiş mücadele ediyor. Orasını da inkar etmemiz mümkün değil.

hmetin

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #648 : 12 Şubat 2015, 14:52:47 »
NSA da ya da NKA da olsa hersey cok farklı olurdu.Eziklerin BLMA dısında ki o macı da 14 sayı farkla kazanması anormal digerleri hep olmayacak galibiyetlerdi.Wisla ezikleri parcalayacak guce sahip ama gittiler 13.000 seyirci onunde Sıfır (0) galibiyetli eziklere farklı yenildiler.Kursk ve Isıl berbat bir perf. ile yenildiler.Ki hakemler son saniyede verdigi faulu iptal etmese macı Kursk almıstı.Prag son haftalarda intihar da etmedi adeta harakiri yaptı.Kendi sahasında 29 sayı ile eziklere yenildi.Ve maglubiyet serisine devam etti.Son 3-4 mac kala ezikler coktan elenmisti.Ama Kursk ve Prag onları resmen hayatta tuttu.

Normalde benim dusuncem Bourges kazanır ve biz 1. oluruz.Wisla ezikleri kendi evinde yenecek guce sahip Abdi,Lavander,Quigley dagıtabilir.Ama kendi evinde de dagıtmalıydılar.Normalde ben maca cok asılacaklarını ve hakem katliamı olmazsa %51 Wisla'nın kazanma ihtimali oldugunu dusunuyorum.BLMA da evinde Prag'ı yenebilir.Oradan ezikler 4. cıkabilir.Ya da Wisla cıkar ezikler elenir.
Eziklerin gelmesinin onemi yok.Bu takımın guard ve forvet takviyesine ihtiyacı var.Prag cıksa da elense de cok iyi durumda olduklarını dusunmuyorum.Oradan Palau ve Petrovic'i alırsak eziklerin bize gelmesi sorun degil, bir hamle daha yapması lazım yonetimin o da macları 1TL ya da 5TL yapıp buyuk salonda oynatıp 15.000 taraftar onunde ezikleri parkeye gomeriz.Eger bu yapılmazsa da 2 yıldır satıs yapmadıkları biletleri bu mac satısa cıkarıp 1200 kisi onunde dagıtmamız lazım yoksa AGFB den gelecek 50-100 kisi ile o atmosfer olmaz.

Eger İsfendiyar Bey bu takımı biraz olsun onemsiyorsa bu takıma guard ve forvet alır.Dunku macta Birsel'in olusu Bojovic ile Olcay'ın dirisini 10'a katlar.Ki Birsel'in perf. da yeterli olmamasına ragmen  al sene sonuna kadar 2 ay Palau'yu,Petrovic ile de 3 yıl anlas.Rezan'ı da uzun olarak seneye 3 yıl al.Sonra ister ezikler gelsin ister Wisla gelsin farketmez.Ama bu kadro ile elenme riski de var.Velev ki eledin Kursk ile UMMC ye bu kadro yetmez.Ayrıca Tugce ve Olcay'ın cok ciddi uyarılması gerekiyor buna koc da dahil

• Üye
« Yanıtla #649 : 12 Şubat 2015, 15:11:51 »
NSA da ya da NKA da olsa hersey cok farklı olurdu.Eziklerin BLMA dısında ki o macı da 14 sayı farkla kazanması anormal digerleri hep olmayacak galibiyetlerdi.Wisla ezikleri parcalayacak guce sahip ama gittiler 13.000 seyirci onunde Sıfır (0) galibiyetli eziklere farklı yenildiler.Kursk ve Isıl berbat bir perf. ile yenildiler.Ki hakemler son saniyede verdigi faulu iptal etmese macı Kursk almıstı.Prag son haftalarda intihar da etmedi adeta harakiri yaptı.Kendi sahasında 29 sayı ile eziklere yenildi.Ve maglubiyet serisine devam etti.Son 3-4 mac kala ezikler coktan elenmisti.Ama Kursk ve Prag onları resmen hayatta tuttu.

Normalde benim dusuncem Bourges kazanır ve biz 1. oluruz.Wisla ezikleri kendi evinde yenecek guce sahip Abdi,Lavander,Quigley dagıtabilir.Ama kendi evinde de dagıtmalıydılar.Normalde ben maca cok asılacaklarını ve hakem katliamı olmazsa %51 Wisla'nın kazanma ihtimali oldugunu dusunuyorum.BLMA da evinde Prag'ı yenebilir.Oradan ezikler 4. cıkabilir.Ya da Wisla cıkar ezikler elenir.
Eziklerin gelmesinin onemi yok.Bu takımın guard ve forvet takviyesine ihtiyacı var.Prag cıksa da elense de cok iyi durumda olduklarını dusunmuyorum.Oradan Palau ve Petrovic'i alırsak eziklerin bize gelmesi sorun degil, bir hamle daha yapması lazım yonetimin o da macları 1TL ya da 5TL yapıp buyuk salonda oynatıp 15.000 taraftar onunde ezikleri parkeye gomeriz.Eger bu yapılmazsa da 2 yıldır satıs yapmadıkları biletleri bu mac satısa cıkarıp 1200 kisi onunde dagıtmamız lazım yoksa AGFB den gelecek 50-100 kisi ile o atmosfer olmaz.

Eger İsfendiyar Bey bu takımı biraz olsun onemsiyorsa bu takıma guard ve forvet alır.Dunku macta Birsel'in olusu Bojovic ile Olcay'ın dirisini 10'a katlar.Ki Birsel'in perf. da yeterli olmamasına ragmen  al sene sonuna kadar 2 ay Palau'yu,Petrovic ile de 3 yıl anlas.Rezan'ı da uzun olarak seneye 3 yıl al.Sonra ister ezikler gelsin ister Wisla gelsin farketmez.Ama bu kadro ile elenme riski de var.Velev ki eledin Kursk ile UMMC ye bu kadro yetmez.Ayrıca Tugce ve Olcay'ın cok ciddi uyarılması gerekiyor buna koc da dahil

diyorum ki prag elenirse palau+petrovic'i almak lazım...
wisla elenirse abdi'yi almak lazım...

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #650 : 12 Şubat 2015, 15:16:29 »
diyorum ki prag elenirse palau+petrovic'i almak lazım...
wisla elenirse abdi'yi almak lazım...
Baba 18'inde bitiyor denmisti transfer oyleyse simdiden almak lazım ben Prag'da islerin yolunda oldugunu dusunmuyorum.İstersek,bastırırsak simdi bile alabiliriz gibi geliyor.

• Üye
« Yanıtla #651 : 12 Şubat 2015, 15:18:52 »
Baba 18'inde bitiyor denmisti transfer oyleyse simdiden almak lazım ben Prag'da islerin yolunda oldugunu dusunmuyorum.İstersek,bastırırsak simdi bile alabiliriz gibi geliyor.

sahsen prag'ın elenmesini istiyorum...

blma bunları farklı yensin...wisla'da gs yi yensin...

hem blma ile esleselim; hem palau+petrovic'i alalım...

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #652 : 12 Şubat 2015, 15:21:18 »
sahsen prag'ın elenmesini istiyorum...

blma bunları farklı yensin...wisla'da gs yi yensin...

hem blma ile esleselim; hem palau+petrovic'i alalım...
Baba insallah hepimizin istegi o hatta dun ben BLMA ve Prag yensin diyordum.Olsaydı Wisla ezikler macı elenen loser ların formalite macı olacaktı.BLMA 10 sayıdan verdi.Prag ise kafa kafaya iken alamadıgı 4-5 savunma ribauntu ile ki 2 sini Isıl denen sahıs aldı harakiriye devam etti.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #653 : 12 Şubat 2015, 16:18:29 »
Vallaha kim kimi yenerse yensin Fenerbahçe 1.bitirirse o gurubun sonuncusuyla oynıyacağına göre farketmez.Esas önemlisi yollanan 10 kişinin arkasından 4 Transfer yaparak sezonu kapatmak isteyen Yetkililerin burnunun havada olması.Geçen sene çok acı bir şekilde finallerde Galatasaray'a kaptırdığımız kupaların acısını hala atamadım.Keşke Galatasaray'a değilde x takımlara kaybetseydik yada hiç finale çıkmasaydık.O günleri yaşamak istemiyorsak Türkiyede Euroleague Women sadece Galatasaray'da kalmasını istemiyorsak mutlaka kazanmalıyız.Yoksa senelerce Futbolda olduğu gibi Bizim Avrupa kupamız var siz Annenizin liğinde oynayın derler.İsfendiyar Başkan ve Yetkililer,Önce neyapacağınıza karar verin .Bu kupayı istiyorsanız bu kadroyla Mucize yaratmanız şart.10 senedir lig maçlarında  4 maç kaybettiğimizi hatırlamıyoruz.Bu takım ERÖR veriyor.Birseni çok sevmeme karşın Formsuz,Cansu,Olcay hazır değil,Tuğce 1.90 olmasına karşın skorer özelliği yok.Vanguards of FB arkadaşıma katılıyorum.Hocamız Yeterli değil.ve olcay,Tugçe,Cansu,'ya özel çalışma programları ayarlaması lazım.Rotasyonumuz zayıf.Dünkü maçta gördük.Tina faul problemiyaşadı yada formsuzda olabilirdi .Bir daha aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım.Biz oyun kurucusuz oynuyoruz.Bojovic'i yollayın.Arkadaşım demiş ki Q olmazsa biz maçı alamazdık.herkesin görüşüne saygı duyarım ama ben bugüne kadar yaptıklarına bakarım.1 maç veya 1 devreye göre hareket edersem Biba bir maçta 20 sayıları geÇti ama kaybettiğimiz maçlarda sıfır 3 lük var.Quanitra Hollingsworth,hatta biba da olabilir yollamak gerekir.Yerli olarak birkaç oyuncu Pelin gibi,saziye gibi,Özge gibi,Nevriye gibi Türk statüsünde oynayan Latoya Antoinette Sanders'i,ANgel McCoughtry Nisana kadar maaş  alacakmış peki biz bunu  Euroleague'de kullanamazmıydık. 2 numara olarak onun yerine  Seimone Augustus yada Maya Moore’den biri,İspanyol Alba torrens,Delle Donne,  aslında okadar iyi oyuncu varki ama bu kararı biz vermiyeceğiz onun için bu takım takviye olmazsa Zellous da kurtaramıyacak.Karar @isfendiyarz Başkan ve Yetkililerin.Biz Alıştık nasılsa kızılcık Şerbeti içmeye.hayırlısı. @aHaDeLi

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #654 : 12 Şubat 2015, 16:20:42 »
1.ve 2. sırada tamamlayacak ekiplerin saha avantajını elinde bulunduracağı çeyrek finalde birbirlerine rakip olacaklar. Bu turda 3 galibiyete ulaşacak olan takımsa adını Final Four’a yazdıracak.
Şuanki duruma göre eşleşmeler böylemi  olacak ve 3 maçı kazanan  yarı finale hak kazanacak.peki saha avantacı elinde bulundurmak demek  3 galibiyet için 5 maç yapıldı bir sahanda bir deplasmandamı?yoksa hepsi kendi sahasında mı?Bu konuda bilgisi olan yazabilirmi?

FENERBAHCE ISTANBUL-WISLA CAN-PACK KRAKOW

UMMC EKATERINBURG-TANGO BOURGES BASKET

CLUB BALONCESTO AVENIDA-ZVVZ USK PRAHA

DYNAMO KURSK-NADEZHDA ORENBURG REGION

Euroleague yönetiminin daha sonra açıklayacağı bir kentte yapılacak Final Four’da ise 3 galibiyeti alan  4 takım önce tek maç usulüyle yarı final maçları ve ardından tek maç üzeri final karşılaşması ile 2014-2015 sezonunun şampiyonu belli olacak.eVET Yeni kurarları bilen arkadaşların Fikirlerini duymak istiyorum. saygılar.

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #655 : 12 Şubat 2015, 16:33:43 »
1.ve 2. sırada tamamlayacak ekiplerin saha avantajını elinde bulunduracağı çeyrek finalde birbirlerine rakip olacaklar. Bu turda 3 galibiyete ulaşacak olan takımsa adını Final Four’a yazdıracak.
Şuanki duruma göre eşleşmeler böylemi  olacak ve 3 maçı kazanan  yarı finale hak kazanacak.peki saha avantacı elinde bulundurmak demek  3 galibiyet için 5 maç yapıldı bir sahanda bir deplasmandamı?yoksa hepsi kendi sahasında mı?Bu konuda bilgisi olan yazabilirmi?

FENERBAHCE ISTANBUL-WISLA CAN-PACK KRAKOW

UMMC EKATERINBURG-TANGO BOURGES BASKET

CLUB BALONCESTO AVENIDA-ZVVZ USK PRAHA

DYNAMO KURSK-NADEZHDA ORENBURG REGION

Euroleague yönetiminin daha sonra açıklayacağı bir kentte yapılacak Final Four’da ise 3 galibiyeti alan  4 takım önce tek maç usulüyle yarı final maçları ve ardından tek maç üzeri final karşılaşması ile 2014-2015 sezonunun şampiyonu belli olacak.eVET Yeni kurarları bilen arkadaşların Fikirlerini duymak istiyorum. saygılar.

Yukarıda yazdığınız eşleşmeler bu hafta için doğru, gerçi ben karşı taraftan Wisla yerine Galatasaray ile eşleşeceğimizi tahmin ediyorum.

Ancak çeyrek final serilerinde iki galibiyet alan takım final four'a yükselecek. Buradaki uygulama erkekler ligindeki play-off çeyrek finaline benziyor. İlk maç bizim sahamızda, ikincisi deplasmanda, üçüncü maça kalması halinde yine son maç burada oynanacak.

Final Four'a yükselen dört takım belli olduktan sonra ev sahibi belli olacak, bizim adımız geçtiği söyleniyordu ev sahipliği için ama var mı böyle bir ihtimal bilemiyorum. Öte yandan final four'a aynı ülkeden iki takım kalırsa yarı finalde bu takımlar birbiriyle eşleştirilecek.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
vallaha kızın tum bavullarıyla gittigi fotolar var...

öyle de dönecek diyorlar...Sonuçta paraya bakar

• Üye
Zannetmiyorum..gs kanadından gelen hicbir habere inanmam...çünkü para yok...gelirse daha çok sasarim.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #658 : 12 Şubat 2015, 19:30:18 »
Şuan ki duruma göre yaptım.Böyle olacak diye değil.sistemi anlamaya çalıştığımdan.ozaman 2 kez galip gelen Tur atlıyacak,peki bir maç burda bir maç deplasmanda olunca saha avantajı nerden oluyor.3. maça kalrısa diye sanırım.Ayrıca ben geçen seneden ve takımımızı çok iyi görmediğimden Galatasaray'la eşleşmek istemiyorum.Geçen senede Galatasaray'ı yenemiyeceksek burda elenelim Final oynamıyalım diye okadar istedik ama o acıyı yaşamamız gerekiyormuş.sagol yardımcı olduğun için.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
''Bunun yanında yetenekleri ile ters orantılı müthiş mücadele ediyor'' İloturo  ..
Evet bende sizin gibi düşünüyorum.Bazen saman alevi gibi parlıyor bazende saç baş yolduruyor.Çok güçlü bir kadın .Erkek gibi birşey savunma yaparken ya çaktırmadan yapacan yada Q gibi her yaptığın hareket faul olacak.Karşı takımlar Bazen okadar çok faul yapıyorlar ama yakalanmıyorlar.Bizim her hareketimiz faaul.Buda Hakemlerin bize bakış açısını gösteriyor.Bu sene başlarında gördüğüm Quanitra Hollingsworth'la geçen sene hiç göremediğim Quanitra Hollingsworth başka.Bunu inkar edemem ama ben yine diyorum ki Bu sene yapılan Transfer hatalarından biride Quanitra Hollingsworth yerine Türk Milli Takımındada oynayan Latoya Antoinette Sanders'i almamaktır.Benim görüşüm tabi; Latoya Antoinette Sanders'inin Senelerce bize çok katkı vereceği inancındayım.Quanitra Hollingsworth için dün bir arkadaşım bizi eleştiriyor 17 sayı geriden gelirken o olmasaydı dönemezdi diye. Bu sizin düşünceniz saygı duyarım.Bende bu takımdan gitmesini isetiğim Bojovic'ten sonra ikinci olarak Quanitra Hollingsworth gelir.Ben bir maça bakmam.Sadece Famila maçında Çoğu faul atışlarını sokamadığı gibi 2-3 kez hatalı yürüme yaptın.Maç 40 dakika oynadıgı sürede 3-4 kez güzel hareket yaptı diye onu tutmam beklenemez.Latoya Antoinette Sanders'i Milli takımdada burdada takıp ediyorum.İbre Latoya Antoinette Sanders diye bağırıyor.17 sayıdan geri gelmemiz de herkesin hatasıda oldu ama kaparkende herkesin katkısı oldu.Sadece Q'ya baglamak  Ndour ve Zellous ve öbür arkadaşlara haksızlık oluyor.Ayrıca Bourges macındada 20 sayılara çıktı geri dönemedik neden çünkü iyi takımlar aranın kapanmasına izin vermiyebilir.Tek başına Yakubu aldı götürdü ya beşlemeseydi.ANgel McCoughtry’siz skor yönünden zorlanacagımız kesin.İsfendiyar Başkana Boş boş maaş alacağına rica ettim Yabancı maçlarda oynasın diye.2 Numaraya Yada bir Transfer.

@aHaDeLi https://twitter.com/Ahadeli
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 13:38:32 Gönderen: ahadeli »