Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 160546 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
ilk ceyrek sonucu.
Hatay BŞB : 12
Fenerbahçe : 19
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
  • Yer: İstanbul-İnegöl
Yine ndour yerine Biba var.Dört beş rotasyonu üç kişiye kalmış durumda.Tuğçe'ninde ne kadar süre aldığı malum.Artık Ndour'un kadroya girip Biba yerine de Cansu'nun süre alması lazım.Gsnin yüz sayı atıp elli fark attığı haftada bakalım biz lig sonuncusuna karşı ne yapıcaz ?

hmetin

• Ziyaretçi
Ndour Super oynamıs.Yine yeni yeniden Bojovic yeter artık hoca ya ne bekliyorsun Bojovic'ten takımı mı frenlemek istiyorsun.Oyun kurucu olarak Birsel,Olcay ile devam edeceksin.Rotasyona Cansu girecek.Kubra'yı gondereceksin.Her mac Bojovic,Biba her mac dısarda Ndour bu adalet mi?
Bravo Hocam 19-12 mac 30-30 oldu.Kazanabiliriz orası ayrı ama sen her maca once Bojovic,Biba yı yaz sonra digerlerini yaz.Bunlar sahada yok mu,var mı hic bakma yeter ki once onları yaz.Hatta 3. isim olarak Kubra'yı da ekle hic mi perf. gormuyorsun.Her mac Bojovic,Biba cosuyor da biz mi goremiyoruz.Biba 15 de atsa zerre savunma yok,0 da atsa yok.Bojovic icin zaten konusmak istemiyorum.Ndour mu bu takımda her mac duzenli dısarda kalmayı hak ediyor?
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 17:12:52 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bakalım lig sonuncusuna karşı mağlubiyet serimizi sonlandırabilecek miyiz!

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Hoca AGU Kocu İlk Yarıyı Lider bitirmek istiyoruz demis.Ama ne olacak gorecegiz.Twitte sanırım Bahar Caglar icindi en azından ben oyle algıladım serbest bırakacaklarını bilsek yabancı almazdık,seviyorum bu camiayı ya diye bir twiti vardı.Sanırım GS eski kocu aynı zamanda yanlıs olabilir ben oyle algıladım.10 gun once Bahar bırakılıyor muhabbeti vardı.

Hocam ben sunu anlayamıyorum ya bu Ekrem Memnun gercekten cok mu iyi hoca yoksa rakiplerin de ciddi katkısı mı var.Oyunu yavaslatıp uyusuk modda rakibi istedigi tempoya getirmeye calısıyor.Benim dusuncem ribaunta saldırıp,ribauntu alıp kossan cok agır dagıtırsın.Tabi anahtar ribaunt almak gecen sene Menejerleri Muge Erdem biz aslında gecen sene bu basarıyı bekliyorduk,kadromuz cok daha gucluydu demisti.Cook daha guclu kadro ile EL de 8 takım arasında 8. olup sonuncu olan koc daha dar rotasyonla bir sekilde kazandı.Ribaunt alıp tempo yapabilen her takımın dagıtabilecegi dusuncesindeyim.Ayrıca Orman da olsa eziklerin 107 sayı atması bana cok ilginc geldi.O takım 50-37 kazabilir iyi gununde de hangi gununde olursa olsun 107 sayı atması cok enteresan

Hocam 50 sayı ile EL,Lig kazansak da kaybetsek de bu takıma takviye lazım bunu İsfendiyar Beyin de,yonetimin de,menejerinde,Ege Ozısık'ın da gormesi lazım Bojovic,Kubra ortada Birsel,Olcay,Biba isteneni vermiyor.Bir Tina ya da Angel sakatlıgı sezonu bitirir.En az 2 transfer yapılması ve Kubra'nın gonderilmesi basarı icin olmazsa olmaz sart bence

Bir de konu dısı hoca bunlar İzzet'i nasıl alabiliyor?Yonergeler izin vermiyor deniyordu.

Bu sezon İzzet Türkiye'de oynayamaz..Ancak gelecek sezon

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Kazandık ama bence tat vermedi..ilk yarı şutlar girmedi ve gene mac başabaş oldu.2.yari bibave birsel sokunca şutları rahatladik...
Bojovic yerine su takıma lig için 2/numara şart...ama takan yok...bojovic varsın olsun el de oynasın..yollamayalim ama su kız var diye 2 numara almamak intihar...üstelik biba da herac guvenilecek oyuncu değil...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
işin kötüsü Tina'nın üstündeki savunmalar da sertleşiyor..yüzdesi yine düşük bugün..Sakatlanmasa bari

hmetin

• Ziyaretçi
Mesele mac kazanmak kaybetmek degil dar ve yetersiz kadro ile sampiyonluk da EL de zor,iyi oyuncun varsa saha avantajın olmasa da sampiyon olursun.Bojovic ile ne oynayacaksın.Olcay her mac itina ile top nasıl kaybedilir,kaptırılır dersleri veriyor.Birsel 2 yıldır bu takımı tasıması lazım ama tasımıyor.Bojovic,Biba ile olacak is degil , Biba kalabilir ama Bojovic her turlu gonderilmeli bana gore ve adam gibi 1-2 oynayabilecek bir oyuncu bir de bana gore 3-4 oynayabilecek forvet lazım
Fix her mac istatistik vs onemli degil Ndour kadrodısı

• Üye
Mesele mac kazanmak kaybetmek degil dar ve yetersiz kadro ile sampiyonluk da EL de zor,iyi oyuncun varsa saha avantajın olmasa da sampiyon olursun.Bojovic ile ne oynayacaksın.Olcay her mac itina ile top nasıl kaybedilir,kaptırılır dersleri veriyor.Birsel 2 yıldır bu takımı tasıması lazım ama tasımıyor.Bojovic,Biba ile olacak is degil , Biba kalabilir ama Bojovic her turlu gonderilmeli bana gore ve adam gibi 1-2 oynayabilecek bir oyuncu bir de bana gore 3-4 oynayabilecek forvet lazım
Fix her mac istatistik vs onemli degil Ndour kadrodısı
Eğer bütçe varsa 2 numara haricinde bir tane daha transfer olabilir bence de...
Yani bojovic yollanıp 2 transfer olması bizi daha iyi takim yapar...
Öyle bir durumda bir tane şutör 1-2 oyuncusu; bir tane 3-4 oyuncusu iyi olurdu...isimler belli zaten ama malum o 2 isim çıkmaz o takımlardan..

• Üye
3-4 için prag dan petrovic yada wisladan abdi...
Abdi yı almak daha basit..
1-2 için nadezdha dan Cruz yada 2 numara olmasa da saf 1 pragdan palau..yada 1 olmasa da saf 2 dabovic...

• Üye
Palau+petrovic için Prag ne ister acaba?

hmetin

• Ziyaretçi
Eğer bütçe varsa 2 numara haricinde bir tane daha transfer olabilir bence de...
Yani bojovic yollanıp 2 transfer olması bizi daha iyi takim yapar...
Öyle bir durumda bir tane şutör 1-2 oyuncusu; bir tane 3-4 oyuncusu iyi olurdu...isimler belli zaten ama malum o 2 isim çıkmaz o takımlardan..
Kim hocam o isimler Anna Cruz,Sancho mu diyorsun?

Acıkcası Maya Moore'u izlemek cok istiyorum.Ama bu defa da Angel'ı kaybediyorsun.Gerci ondan daha komple ve katkı verecegi dusuncesindeyim ama bilmiyorum.Yalnız bu takıma takviye lazım, senin elinde 5 tane Sancho,Moore,,Tina kalitesinde oyuncular olsa ne Ekrem Memnun ne ezikler ne UMMC vız gelir tırıs gider.Kaybettigimiz mac ribaunt alıp kossak ezikleri denize dokeriz.Ama o tempoya uyuyoruz.ABD Milli Takımı ve belki de UMMC den sonra en pahalı kadro ile 8 takım arasında 8. ve sonuncu olan Ekrem Memnun'u goklere cıkarttırıyoruz.Adam hicbir genc oyuncuyu kullanmadı.Yasemen,Ozge,Ayse hepsini oynatmayıp sonra da gonderdi.Soyle saglam 4-5 yabancın olacak 20-25 sayı vurup gececeksin.Sonra ne İmparator ne Kral kalacak.
36'lık Palau son macta EL de 9 asist yapıyor.Sut atıyor.Bizim Bojovic bir IU BGD macında oynuyor.Yine 35 lik Tugba Palazoglu beklentimin cok uzerinde oynarken 10 yas kucukler istenilen oyunu oynayamıyor.Hasta olmasaydı Elena Della Donne muhtesem olurdu.Al 2-3-4-5 her yerde oynat.Della Donne-Maya gibi kıtadısı cok guzel olurdu.Tina da muhtesem sonucta tercih meselesi,Kursk'daki Ogwunike de cok iyi Petrovic-Alba-Xargay gibi Avrupalıların olacak.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye

Acıkcası Maya Moore'u izlemek cok istiyorum.Ama bu defa da Angel'ı kaybediyorsun.Gerci ondan daha komple ve katkı verecegi dusuncesindeyim ama bilmiyorum.Yalnız bu takıma takviye lazım, senin elinde 5 tane Sancho,Moore,,Tina kalitesinde oyuncular olsa ne Ekrem Memnun ne ezikler ne UMMC vız gelir tırıs gider.Kaybettigimiz mac ribaunt alıp kossak ezikleri denize dokeriz.Ama o tempoya uyuyoruz.ABD Milli Takımı ve belki de UMMC den sonra en pahalı kadro ile 8 takım arasında 8. ve sonuncu olan Ekrem Memnun'u goklere cıkarttırıyoruz.Adam hicbir genc oyuncuyu kullanmadı.Yasemen,Ozge,Ayse hepsini oynatmayıp sonra da gonderdi.Soyle saglam 4-5 yabancın olacak 20-25 sayı vurup gececeksin.Sonra ne İmparator ne Kral kalacak.
36'lık Palau son macta EL de 9 asist yapıyor.Sut atıyor.Bizim Bojovic bir IU BGD macında oynuyor.Yine 35 lik Tugba Palazoglu beklentimin cok uzerinde oynarken 10 yas kucukler istenilen oyunu oynayamıyor.Hasta olmasaydı Elena Della Donne muhtesem olurdu.Al 2-3-4-5 her yerde oynat.Della Donne-Maya gibi kıtadısı cok guzel olurdu.Tina da muhtesem sonucta tercih meselesi,Kursk'daki Ogwunike de cok iyi Petrovic-Alba-Xargay gibi Avrupalıların olacak.

Elena gelmedi çok istedik ama çıkaramadık ABD dışına

hmetin

• Ziyaretçi
Elena gelmedi çok istedik ama çıkaramadık ABD dışına
Hocam cıksa da alamayız.Chicago da aylarca oynamadıgı zamanlar oluyordu.Agır ilac kullanıyormus.Keneden dolayı kızın hayatı degisti.
Ama hocam bu takıma takviye sart

• Üye

Cruz ve petrovic..