Rahat bir mac oldu savunma anlamında hiç kasmadik, hücum silahlarımız TBL nin çok üzerinde olduğu için rahat sayı ürettik.
Bana gore maçın önemli olan kısmı fazla sure almayan oyuncuların fırsat bulmasiydi özellikle Serhat konusunda sevindim umarım daha sık süre almaya başlar.
Kenan konusunda eleştiri tabii ki olabilir ama oynamamalı demek oldukça abartı olmuş. Özellikle lig gençlere sans tanımak için güzel bir ortam final serisine iyi kötü kalmak yetiyorken neden oynamasın oyuncular, oynayacaklar ki daha iyi olsunlar.
Kenan özelinde asist yapması beni de mutlu eder ancak gecen senede Kenan'ın en büyük eksiği savunmasıydı, aldığı sürelerde daha agresif savunma yapmaya odaklı oynuyor gibi geliyor bana. Sonuçta Kenan iyi savunma yapmayı öğrenmek zorunda yoksa Goudelock ile aynı takımda süre alma şansı olmaz.
Bekleyelim görelim koç tabii ki şans verecek zaten mac zora girdiğinde ideal 5teki oyuncuları alıyor oyuna.
Rahat olun koçun bildiği vardır elbet zaten ümidi keserse ona gore davranır, bizim işimiz destek olmak unutmayalım.