Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424759 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: TBL 10. Hafta Maçı, 14.12.2014 - [16.00] Fenerbahçe Ülker-Banvit
« Yanıtla #1200 : 15 Aralık 2014, 19:05:06 »
Cem, çok haklısın, gerek bana gerek Kenan'a karşı net bir şekilde operasyon var. Bana istedikleri kadar operasyon yapabilirler, bana istediklerini söyleyebilirler ancak manevi kardeşim Kenan'a karşı yapılacak her türlü operasyonun karşısında olurum, bedelini ağır ödetirim.

Cem Ağrak'ın iddiaları karşısında tebessüm ettim ..

Devre olunca arkamı döndüm Özkan'ı gördüm, o sırada videoların şahı sensiblex Kerem bey de geldi, üçümüz oturduk sohbet ettik. Sonrasında baktım herkesin keyfi yerinde bende kimsenin keyfini bozmak istemedim.

Arada patlamış mısır almaya geldim onu niye söylemiyorsun Sayın Ağrak ?

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1201 : 15 Aralık 2014, 20:33:50 »
Oğlum siz maça mı gittiniz goy goya mı? Sizin bu halleriniz takıma da sirayet etmiş ki Banvit, Tanrılar Çıldırmış Olmalı filmindeki doktorun bacağına yapışan bal porsuğu gibi bir türlü kopamadı maçtan. 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1202 : 15 Aralık 2014, 20:36:20 »
Umut, adam 10 liraya patlamış mısır aldı diye, sinirini böyle çıkartıyor işte çaktırma  8)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1203 : 15 Aralık 2014, 20:44:22 »
Evet salonda beni kessen Mısır almayacağim dedim ama evlst isteyince kaç para olduğu önemsiz oluyor. Kemal erdem e aslında çok guvenmistim maçtan önce. Çocukları biraz oylamasını beklerdim ama olmadı kaçtı gitti :(
Olsun canı sağolsun. .
umut
ligi salla baba. Çok kasmadan oynadik. Banvit biraz heyecan yaptı ama heyecan ile kaldı :)

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1204 : 15 Aralık 2014, 20:48:00 »
Abi gören de hiç ilgilenmedik sanır, Duru'ya Fenerbahçe Ülker'in en değerli oyuncusunu gösterdim, ismini söyledim  8)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #1205 : 15 Aralık 2014, 20:55:46 »
Ahahahah, ortam hakkaten süper. Kemal, Duru'ya iyice bir ezberletseydin ismini. İleride anlatır, "ilk çıkış yaptığı dönemden tanıyorum Kenan'ı" diye. 8)

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1206 : 15 Aralık 2014, 21:04:46 »
Top-16'da seni gerekirse zorla bir maça getireceğiz  8)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1207 : 15 Aralık 2014, 21:04:53 »
Kemal kenan i empoze etmeye çalışırken
değerli dostum okan yedekten oyuna giren zoric'i gösterdi duruya. Ne olduysa o andan sonra oldu Duru'yu zapt edemedik

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #1208 : 15 Aralık 2014, 21:24:32 »
Ben de kendimi zorla bir maça götüreceğim, bakalım hangisi olacak? Şu grup ve program netleşsin de uçak bileti bakmaya başlayayım.

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
« Yanıtla #1209 : 16 Aralık 2014, 09:35:20 »
Bütün forumu okuyup erşan la ilgili birşeyler görmeyince yazmak ihtiyacı duydum.

Bu kadar faul çalan bu kadar art niyetli ikinci bir hakem görmedim . Maçın başı 2 basket faulu iptalle başladı . Sanırım maç sonu türkiye ligleri faul sayısı kırılmıştır.

Tolga Geçim ile ilgili bir şey yazayım. O da kenan gibi büyük potansiyel
İstatistik olarak etkileyici maç çıkarmış ama biz salonda o etkiyi hissetmedik sanırım

Şafak Edge nin 3 lük performansı da takdir edilesi.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #1210 : 16 Aralık 2014, 10:16:04 »
Bütün forumu okuyup erşan la ilgili birşeyler görmeyince yazmak ihtiyacı duydum.

Bu kadar faul çalan bu kadar art niyetli ikinci bir hakem görmedim . Maçın başı 2 basket faulu iptalle başladı . Sanırım maç sonu türkiye ligleri faul sayısı kırılmıştır.

Tolga Geçim ile ilgili bir şey yazayım. O da kenan gibi büyük potansiyel
İstatistik olarak etkileyici maç çıkarmış ama biz salonda o etkiyi hissetmedik sanırım

Şafak Edge nin 3 lük performansı da takdir edilesi.

Tolga'yı izlerken ister istemez Kenan'ı düşündüm, Kenan eskisi kadar penetre denemiyor, zorladığı pozisyon yok gibi. Şut konusunda ise bir nebze anlıyorum, şutuna güvenmiyor olabilir, hele ki takımda Goudelock, Bogdan, Nemanja gibi silahlar varken şut odaklı olmaması gerek zaten. Bana göre tek sıkıntı savunmanın üzerine gidip pas çıkarmayı denememesi, yapamıyor demiyorum, denemiyor sadece, bu yüzden de asist sayısı az.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #1211 : 16 Aralık 2014, 14:44:28 »
abi bu şuta güvenmek güvenmemek diye bir şey yok
2 şey önemli
1. şut mekaniği denen olay, bel-bacak kuvveti, yönlenme, topu hangi noktada ne şekilde elden çıkardığın
2. hareketin bütün olması. yani şuta karar verdiğin an potaya atma hareketini çekinmeden yapmak

1 zaten iyi olmak zorunda, o çalışarak gelecek birşey. o iyi değilse ne kadar cesaretin olsa işe yaramaz
2 ise kafada 10 tane farklı ihtimali hesaplamadan kaldırıp atmak (ama doğru pozisyonda )

Kenan'ın bu sınırı aşaiblmesini . ümit ediyorum. Kezza Berk'in de
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1212 : 16 Aralık 2014, 15:06:52 »
2 şey önemli
1. şut mekaniği denen olay, bel-bacak kuvveti, yönlenme, topu hangi noktada ne şekilde elden çıkardığın
2. hareketin bütün olması. yani şuta karar verdiğin an potaya atma hareketini çekinmeden yapmak

1 zaten iyi olmak zorunda, o çalışarak gelecek birşey. o iyi değilse ne kadar cesaretin olsa işe yaramaz
2 ise kafada 10 tane farklı ihtimali hesaplamadan kaldırıp atmak (ama doğru pozisyonda )

Abi yalniz bu 2. Madde yani kararsizlik yasamamak tamamen o sutu yuzlerce kez atmis olmakla ilgili bir olay yani aslinda sutuna guvenmek demek. Gercek hayatta gordugum veya iyi sut atan oyuncularin roportajlarinda okudugum kadariyla, yeterince calisan bir oyuncu sut mekanigi ve fizigi duzgunse istikrarli sut sokar, yeterince sut antrenmani yapmayan oyuncu ise mactan maca/periyottan periyoda papatya fali gibi olur.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #1213 : 16 Aralık 2014, 15:18:51 »
Abi yalniz bu 2. Madde yani kararsizlik yasamamak tamamen o sutu yuzlerce kez atmis olmakla ilgili bir olay yani aslinda sutuna guvenmek demek. Gercek hayatta gordugum veya iyi sut atan oyuncularin roportajlarinda okudugum kadariyla, yeterince calisan bir oyuncu sut mekanigi ve fizigi duzgunse istikrarli sut sokar, yeterince sut antrenmani yapmayan oyuncu ise mactan maca/periyottan periyoda papatya fali gibi olur.

İşte ben o güven denen şeye kas hafızası diyorum. "Atarsam sokarım" gibi bir muhakeme olduğunu zannetmiyorum iyi şut atan oyuncularda. düşünerek değil düşünmeden oynaayacak düzeye gelmeli. Kenan şu an çok düşünüyor. Bu işin de Obrayla bir alakası yok. Herşeyi de Obradan bekleyemeyiz, adam burada koç. öğretici koç istiyorsan Duleyi Renesesi getireceksin, ama o zaman "başarısızlık" ihtimalini peşinen kabulleneceksin
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
« Yanıtla #1214 : 16 Aralık 2014, 15:45:41 »
2 şey önemli

Okan Bey, bel-bacak kuvvetini biraz açabilir misiniz lütfen. Teşekkürler, iyi forumlar.
Kuşandık sarı laciyi