"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kemal kenan i empoze etmeye çalışırken değerli dostum okan yedekten oyuna giren zoric'i gösterdi duruya. Ne olduysa o andan sonra oldu Duru'yu zapt edemedik
Okan Bey, bel-bacak kuvvetini biraz açabilir misiniz lütfen. Teşekkürler, iyi forumlar.
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa onur abi bunlar tehlikeli sular
Okan pırıl pırıl bir adamdır. Bilimsel olarak açıklayacaktır, hiç kuşkum yok.
Bel ile ilgili bir şey yok bu açıklamada da neyse artık.
Abi beni tanırsınpırıl pırıl bir insanımbelde kuvvet yoksa hiçbirşey olmaz (hayatta da genel)
Peki beli en çok ne kuvvetlendirir bilir misin? Lahmacun.
Kezza Berk'in de
İşte ben o güven denen şeye kas hafızası diyorum. "Atarsam sokarım" gibi bir muhakeme olduğunu zannetmiyorum iyi şut atan oyuncularda. düşünerek değil düşünmeden oynaayacak düzeye gelmeli. Kenan şu an çok düşünüyor. Bu işin de Obrayla bir alakası yok. Herşeyi de Obradan bekleyemeyiz, adam burada koç. öğretici koç istiyorsan Duleyi Renesesi getireceksin, ama o zaman "başarısızlık" ihtimalini peşinen kabulleneceksin
Tamam ayni seyden bahsediyoruz aslinda. Kas hafizasi diye bir sey var gercekten. Ama bir oyuncuya ozguvenli olmasi soylenince olamiyor, fiziksel bir sey olmadigi icin. Ben de o ozguveni kazanmanin en kesin yolu cok sut calismaktir demek istemistim.